Парфюмни размисли и страсти - 241

• 44 241
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря Тиква, дано. Аз вече съм 100% убедена че всичко е въпрос на химия, но в момента съм доста стриктна със самоизолация та, а пък мнооооого ми се иска нов аромат.
Вчера разносвах Solei Blank TF пак, ще мога да го нося и на топло, много съм щастлива 😍
Ключа е в нанасянето само с три деликатни фъс и без подновяване.  За сравнение днес съм с неролито на TF, което нанасям с 9-10 и подновявам с 4-5.

# 616
Честито на рожденичката. Само успешни и любими парфюмни покупки пожелавам ❤
И на мен ми трябва помощ. Гледам по пирамида Alien Eau Extraordinaire и се чудя дали това няма да е първото извънземно, което ще ми хареса. Моля, който го познава и има желание, да каже няколко думи за него. Сигурна съм, че и той носи задължителната нотка на всички Alien-и, но ако е по - лека, мисля, че би ми харесала. Не ми се ще втора покупка на сляпо още в началото на месеца, но доста ме заинтригува.
Здравейте, аз лично много го харесвам и предпочитам като че ли пред класическия алиен и имам още два фланкъра, специално екстраординъри в една фаза ми напомня и на олимпеа аква, който също много обичам. Все пак ако имате възможност, тествайте, разбира се:)

# 617
  • Франция
Много ми харесват парфюмите на Пиер Гийом, и утре очаквам с нетърпение да пристигне La Nuit de L'Orchidee, голямо вълнение е, по пирамида е много мой, но да видим.
kovatcheva, на сляпо ли го купи? Smiley

# 618
  • Варна
Взех си Britney Spears Fantasy , мирише ми на обикновен прах за пране, но бях подведена от ревюта. Утре чакам Aqualina Pink Sugar с надежди да е истински сладък.

# 619
  • София
Мисля да взема Mazhar Atlas, KadoJapon и Surya Bali.
Даже си изпросих отстъпка вчера през ИГ акаунта им, щото искам три, нали, и викам я пък да попитам... 😀 Те пък взеха, че ми дадоха 15%!
Много красиви и пипнати аромати, скоро ще гледам да пиша по - подробно
И аз много харесвам Kado Japon, другият е Polinesie Tehani. Бутилките им също изглеждат много стилно. Останалите мостри раздадох, тези ще ги пробвам пак, но много ми харесаха предния път, та може и аз да си поръчам.

# 620
Момичета, може ли да разкажете за тези парфюми подробно. Говорите за тях често, но пишете само имената им и нищо за уханието им. Искам да прочета, предполагам и другите потребители, става интересно, напишете.

# 621
  • София
Fiilit е сравнително нова марка френски парфюми, чиято идея е чрез аромати да представят различни кътчета от света. Във Фрагрантика няма информация за всичките им аромати, които са 10-тина. Имат сайт, чрез който може да се поръча комплект мостри на всички аромати.
Аз ги тествах преди доста време, но това са ароматите, които най-много ме впечатлиха. Не знам как да поставя цитат от мобилен, но това са описания от предишни теми. :
Fiilit Kado - Japan
https://www.fragrantica.com/perfume/Fiilit/Kado-Japan-52235.html
Не знам как ухае юзото, но черешовия цвят е страхотен. В началото, отчетливо се усещат цитрусите и чая. До някъде, ми напомня на Boucheron Quatre, но след около час, парфюма поема по своя собствен път, някъде там, където цъфтят японските череши.
Много женствен, нежен, светъл аромат, който е изключително дълготраен. Пръснат към 8:00, та чак до малките часове на следващия ден усещам лекия, черешов аромат.
https://fiilit.com/en/eau-de-parfum-tehani-polynesie-50-ml
Fiilit Tehani Polynesie-Много цветен и сладък в точни и добре премерени количеста, според мен.
Цитруси и Кокос, Иланг-иланг и Тиаре (от рода на гардениите), Сандалово дърво и Ванилия.
Като всичките парфюми на Fiilit, които пробвах до момента и този стартира тежко и по мъжки. Това е само първите минути. След това се разтвори една прекрасна свежест, която до късна вечер остана вържу кожата ми. Много фин и женствен аромат.

# 622
Утре ще напиша и аз, само да се прибера у дома, където са ми мострите, за да се задълбая пак по-подробно.
Аз не намирам никаква прилика с Quatre при Kado Japon, толкова е по-мек и завладяващ...

# 623
Здравейте!
Нова съм тук, защото написаното на 1 стр с големи букви определено е вярно Sweat Smile

Искам обаче все пак да се зарадвам с нов аромат и преглеждайки едно много стари предложения попаднах на DUPONT PASSENGER според вас подходящ ли е за сезона ? Покупката мисля да е "на сляпо"
Търся нещо бюджетно за ежедневието
Харесвам ароматите:

https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Boucheron-Quatre-A … -Femme-45304.html

https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Body-Tender-17320.html

https://www.fragrantica.com/perfume/Karl-Lagerfeld/Karl-Lagerfel … or-Her-24068.html

Благодаря за отговорите Ви  предвателно !

# 624
Днес разходих Сristalle eau de toilette Сhanel, който до сега съм носила само през лятото в жегите.
Ами, той си е пролетен парфюм!
Няма такава красота! Свежест, зеленина, простор, нежност и елегантност в бутилка. Чист и кристален, като най-чистият звук от най-нежната мелодия. Notes Чувах музика и виждах картини, и ми се искаше да вървя до изнемогване на където ми видят очите, въпреки студеният вятър навън.
Не усетих нито студа, нито вятъра, усещах и чувах само него Simple Smile
Звучи така:
Скрит текст:

Приказен е, просто приказен!!!
Ето това е Пролет, с главно П! Flowers Seedling Flowers Herb Flowers Lemon Green Heart
Като се прибрах го наснимах едно хубаво, да му се отблагодаря. Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 12:54 от Sysly

# 625
Благодаря, че ме запознахте с тази красота! 🥰🌷🤗

# 626
Скрит текст:
Днес разходих Сristalle eau de toilette Сhanel, който до сега съм носила само през лятото в жегите.
Ами, той си е пролетен парфюм!
Няма такава красота! Свежест, зеленина, простор, нежност и елегантност в бутилка. Чист и кристален, като най-чистият звук от най-нежната мелодия. Notes Чувах музика и виждах картини, и ми се искаше да вървя до изнемогване но където ми видят очите, въпреки студеният вятър навън.
Не усетих нито студа, нито вятъра, усещах и чувах само него Simple Smile
Звучи така:
Скрит текст:

Приказен е, просто приказен!!!
Ето това е Пролет, с главно П! Flowers Seedling Flowers Herb Flowers Lemon Green Heart
Като се прибрах го наснимах едно хубаво, да му се отблагодаря. Simple Smile

[/spoiler]
Благодаря за прекрасния валс. След този пост определено ще пробвам парфюма и без това отдавна го мисля. Аз днес нося CHANEL CHANCE EAU TENDRE
Eau de Parfum, който също идеално ми пасва на пролетната тема.

Честит Рожден ден със закъснение на Mira_X Champagne :

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 13:03 от Dari_77

# 627
Аз днес нося CHANEL CHANCE EAU TENDRE
Eau de Parfum, който също идеално ми пасва на пролетната тема.
Станахме две. Hug
Но аз се олях сутринта и като си пуснах климатика в стаята, малко ми призля. Човек може да прекали и с пролетен парфюм... Neutral Face

# 628
Аз вчера получих черното кубче Нарцисо, много съм щастлива, идеален ми е за това хладно и облачно време днес. Няколко пъти съм го тествала в магазин преди да изчезне и ми беше трудно да го преценя и да открия разликите с белия (който имам вече).Но след като се напръсках геройски го усещам по-мек и нежен след първоначалния изблик нанещо подобно на лакочистител, което трае 10-ина секунди. Намерих го на много ниска цена и реших, че трябва да го купя преди да изчезне напълно. В събота се надявам да намеря за проба и новото оранжево попълнение в серията и да пиша за него.
Смокинята на Ферари също ми хареса, лек и свеж за дни в които не ми се носи нищо гръмогласно.
Бихте ли споделили нещо за Limon Verde Guerlain? Четох, че ще бъде спрян от производство за да освободи място за новите два аромата Аква Алегория и обмислям дали да го взема докато е наличен.Нито един от тях не ме обидил от алегориите до сега, нито ме е впечатлил особено, но след като прекарах последните две години в мощни гурмански облаци ми се носят точно такива невинни и чисти „водички“, а комбинацията на кокос, лайм и смокния ми звучи много привлекателно.

# 629
Ох, много съм щастлива Simple Smile
Дойде ми поръчката от Парфимо, поръчах
Една стара любов, която не виждам да коментирате, а е много приятен и траен аромат.
Поръчах и тестер едт на Герлен, който само е с бяла кутия, имаше си празен ход, не пише никъде тестер и си е с капачка. Страхотни са, много съм доволна. И другите неща, дреболии и за косата, които поръчах всичко си е ок. За пореден път съм доволна от Парфимо.

Общи условия

Активация на акаунт