ЮНЧЕТО изправя се самичко и в устата слага всичко - Тема 9

• 21 006
  • 784
  •   1
Отговори
# 690
Ок. 1-2 см може би остават да се затвори.
Аз да се оплача от приспиването... по 5 пъти да му се не знае. Вън клюма преди обяд в количката, та я друсам да заспи. Следобед я приспивам по половин час. След час се събужда крива /недоспала/ и ме търси и пак се приспиваме да си доспи и вечер пак се приспиваме по 30 минути... а отгоре на всичко към 5 часа сутринта пак се буди и я приспивам отново. Не ми е фикс идея да спи по много, тя просто дава признаци, че й се спи и като тръгна да я приспивам и почва един екшън. Аха да заспи и отвори очи и почва да търси кво да чопли, после пак уж да заспи и пак същаъа работа...нерви не ми останаха, стягат ме гърдите от бяс вече Stuck Out Tongue Winking Eye ни с 1 сън дневен, ни с два. Той деня замина в приспиване. Не винаги спи преди обяд, но съм забелязала, че вземе ли дрямка, спи по-спокойно следобед, стига да заспи GrinningУжасен преходен период!

# 691
Ок. 1-2 см може би остават да се затвори.
Аз да се оплача от приспиването... по 5 пъти да му се не знае. Вън клюма преди обяд в количката, та я друсам да заспи. Следобед я приспивам по половин час. След час се събужда крива /недоспала/ и ме търси и пак се приспиваме да си доспи и вечер пак се приспиваме по 30 минути... а отгоре на всичко към 5 часа сутринта пак се буди и я приспивам отново. Не ми е фикс идея да спи по много, тя просто дава признаци, че й се спи и като тръгна да я приспивам и почва един екшън. Аха да заспи и отвори очи и почва да търси кво да чопли, после пак уж да заспи и пак същаъа работа...нерви не ми останаха, стягат ме гърдите от бяс вече Stuck Out Tongue Winking Eye ни с 1 сън дневен, ни с два. Той деня замина в приспиване. Не винаги спи преди обяд, но съм забелязала, че вземе ли дрямка, спи по-спокойно следобед, стига да заспи GrinningУжасен преходен период!

Ние сме в подобен период, вероятна преход от 2 към 1 дневен сън. Понякога спи веднъж, понякога два пъти. Вчера например спа само следобед и аз си казах 'Супер ще заспи рано и ще спи'. Да ама не. Заспа в 9 вечерта, спа до 10 и като се събуди ни държа будни до 2 сутринта. И същото положение играе малко и започне да показва, че му се спи, ако започна да го приспивам започва да се сърди и да се дърпа. Видях се в чудо. На всичкото отгоре на следващата сутрин стана в 7....
Изобщо положението е една е малко, две са много.
Успокоява ме само, че е период. Спомням си, че преди месеци като минаваше от 3 на 2 дневни дрямки беше същия хаос

# 692
Здравейте Мами извинявам се поста ми ,ако не е за тук имам бебенце на 7 месеца и има отклонение в кръвната картина док каза,че е нормално ,но изчетох лоши неща в нета

# 693
Здравейте Мами извинявам се поста ми ,ако не е за тук имам бебенце на 7 месеца и има отклонение в кръвната картина док каза,че е нормално ,но изчетох лоши неща в нета
Резултатите са нормални. Слушайте лекаря си, той проследява най-точно вашето дете от момента му на раждане. Не се затормозявайте с глупости от нета. ✌ И ние сме с ниски неутрофили, даже по-ниски от вашите и то на годинка. Ако лекарят на детето Ви не намира нищо притеснително, няма смисъл да се притеснявате. 🍀

# 694
Благодаря Дори !

# 695

Нашето изследване съм го показала малко по-назад. Днес бяхме при педиатърката, отложи ваксината за морбили заради това. Ще трябва да пуснем пак след няколко дни, като включи и разни показатели за възпаление. Каза, че неутрофилите отговарят за имунитета. Пита дали детето е боледувало скоро, а тя не е. Интересно, че друга педиатърка във форума ми каза, че няма нищо притеснително, освен това виждам, че масово при бебета се появява това отклонение. Но нашата лекарка явно иска да се застрахова, което не е лошо, все пак ваксина се слага на здраво дете.

# 696
Здравейте. При моето също е така с неутрофилите, по-ниски и лимфоцити по- високи. Бяхме на детски хематолог( заради нисък хемоглобин) и тя каза, че са ок. Даже я питах за ваксината за морбили, каза че спокойно може да се слага.
Евчето, при вас неутрофилите са ниски,но са ви по- високи моноцитите( те говорят обикновено за възпаление).
Най-добре е педиатърът на детето да се каже мнението.

# 697
Момичета, аз пак с темата за обувките. Явно ще трябва да си купим още едни, един чифт са ни малко, за яслата. Малък, тесен крак, беко ни е широко. Купила съм папикс за първи обувки и се чудя дали да взема пак такива. Някой да препоръча нещо на цена до 35 лв?

# 698
  • WonderLand
Нашите обувки/ пантофки от Зизу бяха 40лв. Като ходихме при Стаменов миналата седмица той супер много ги хареса и подробно ме разпита какви са, от къде са.

Едит: Сега погледнах сайта им, имат намашение на пантофите, около 30 г35лв са. Пантофите им са два вида - с велур и с микрогума Vibram (такива са стелките на хубавите туритически обувки). Моя ползва точно пантофи с подметка от Vibram за навън и няма никакъв проблем.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 16:37 от SilverDream

# 699
Аз й купих сандали на Понки,  44 лв са при нас. Много са удобни, ходи навън с тях без проблем, първатa седмица с чорапи, после вече без.

Силвър, не е ли много топло за пантофи?

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 08:59 от Elsi86

# 700
  • София
Наща леля подари сандали найк и на двамата. Много са удобни и леки и меки, но дори на промоция мисля, че не си заслужават парите за обувка, която ще се носи три месеца. Тя ги намери за 45 лева, но на мен и толкова не ми се даваха за гумена обувка.
https://www.google.com/search?q=сандали+найк&client=ms-andro … ii=nLtg1_OUYetvEM

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 11:51 от ditmade

# 701
Баща леля подари сандали найк и на двамата. Много са удобни и леки и меки, но дори на промоция мисля, че не си заслужават парите за обувка, която ще се носи три месеца. Тя ги намери за 45 лева, но на мен и толкова не ми се даваха за гумена обувка.
https://www.google.com/search?q=сандали+найк&client=ms-andro … ii=nLtg1_OUYetvEM
Аз взех такива на каката. Но не мисля, че са за прохождащо или тъкмо проходило дете.  Краката много се изпотяват с тези, иначе в спортс депо ги има и за 38 лв. На каката ги взех единствено, защото може да ги пера днес, а утре да са сухи, но не знам дали са й много удобни. Аз не бих ходила с такова.

# 702
  • София
И аз на каката бях взела Найк, когато беше на годинка и половина и и направиха ранички, та изобщо не ги обухме. Та 53 лв бяха на вятъра. После бях взела от 1001 пантофки много готини силиконови сандали, същата работа! Сега дадох 58 лв за Зизу, пак и направиха раничка първите дни, но вече ги носи без проблем. Убедила съм се, че не е нужно да са скъпи обувките, за да са удобни. За малкия още се чудя какво да взимам, че и за яслата ще трябва, но той още не ходи. Иначе откъм пантофи съм фен на Ренбът, защото са дишащи и не спарват.

# 703
  • София
Не им правят ранички и не им се потят краката, което за мен е странно. Много са им удобни и на двамата, но и аз ако бях нямаше да е моя избор това.

# 704
Извинявам се, че ще повторя за не знам кой път темата, но вие получихте ли си първите обезщетения за втората година майчинство? Моят термин беше на 19.06 и до тази дата имам превод, но за останалите дни до края на юни нямам, няма и ведомост в сайта на НОИ. Да звъня ли на работодателя или така върви?

Общи условия

Активация на акаунт