НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 2

• 43 443
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Ivanamar, и аз благодаря Heart Успокояващо е някой да сподели сходен опит и липса на проблеми.
Като сме близо до границата и започваме да го мислим прекалено. Май повечето сме така.
Пожелавам на всички повече спокойствие до края и пухкави бебоци на есен!

# 241
Момичета,в дм има ли продукти на Хип? Мисля да опитам крема им против стрии

Аз съм много доволна от този крем, ползвах го с предишната си бременност и нямам една стрия. Освен това на мен ми мирише много хубаво.
От аптека ли си го взе ? Аз нещо имам проблем с намирането на продуктите им ? Simple Smile

Да от аптека, но го няма навсякъде. Сега видях, че се предлага и онлайн от различни места.

# 242
Момичета да сте забелязали да ви тече кръв от носа? За втори път ми се случва като се събудя да имам малко като засъхнала кръв дали е притеснително, никога не ми се е случвало?

# 243
  • София
В pregnancy app-а ми пише че е нормално.
С повече протеин и витамин Ц зараствало по-бързо.

Нали не си на терапия с АП?

Момичета да сте забелязали да ви тече кръв от носа? За втори път ми се случва като се събудя да имам малко като засъхнала кръв дали е притеснително, никога не ми се е случвало?

# 244
И на мен ми тече (силно казано е „тече”). Веднъж на една-две седмици, може би. Аз го отдавам на АП, но е често срещано при бременност и без разреждащи кръвта лекарства. И все е от лявата ноздра, може би капилярите там са ми по-слаби. Не ме притеснява, стига да не стане всекидневно.

# 245

Cve7i на мен ми тече често кръв от носа от ден първи на бременноста. Понякога дори не е малко, а направо си слагам памук. Майка ми беше изпаднала в ужас, защото баща ми почина от левкемия и това беше един от симптомите, та започнахме да проучваме въпроса и се оказа съвсем нормално ,.заради увеличения обем на кръвта. Няколко мои приятелки после ми казаха, че също им е текло. Няма нищо притеснително в това. Kiss Flowers Hibiscus Blue Heart

# 246
Да ви споделя и моите неволи. Първо много благодаря на ntmasdom, eva_jenny, MrsAlwayssRight, че споделиха своите лични впечатления във връзка с кръвотечението и благодарение на вас успях да спя по-спокойно до прегледа. Днес док ме видя. Бебо е добре. Няма отлепване и най-вероятно, кръвта е от шийката. Там имам раничка и тя е започнала да кърви след цитонамазката. Днес спирам с залежаването и ще се поразходя в двора. Simple Smile

# 247
Ние май имаме лоши новини. На нас ни излязоха резултатите от пренатест и докторът ни вика да ги обсъдим. Мисля че е ясно, че не са добри, защото той иначе казва бързо по телефона че всичко е окей. Каза и мъжът ми да дойде.
Ще се опитам да разуча сега, но някой знае ли случайно дали се правят сшедващи тестове, например аминоцентеза (или това с пренатест е окончателно)?

# 248
Привет мами Simple Smile В момента съм в процес на разглеждане на козметика против стрии.Попаднах на ето това
https://verdemivida.com/shop/biobaza-nourishing-body-cream-for-p … y-and-motherhood/
и ми се струва доста добро съотношение на цена и големина на опаковката.

# 249
Ние май имаме лоши новини. На нас ни излязоха резултатите от пренатест и докторът ни вика да ги обсъдим. Мисля че е ясно, че не са добри, защото той иначе казва бързо по телефона че всичко е окей. Каза и мъжът ми да дойде.
Ще се опитам да разуча сега, но някой знае ли случайно дали се правят сшедващи тестове, например аминоцентеза (или това с пренатест е окончателно)?
Аз не мога да помогна,защото нямам опит , ни стискам палци всичко да е наред !:heart:

# 250
Eva_jenny, ако рискът е за Даун се прави аминоцентеза. Но зависи какви са ти изследванията вече.
Забравих да допиша, разбира се дано да няма нищо и всичко да е наред! Успех!

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 14:18 от Диди 💙💙

# 251
  • София
Амниоцентезата изследва днк както пренатестът. Пренатестът открива генетични аномалии - казва има/няма, а не какъв е рискът да има/няма.
Вече, доколкото съм чувала, синдромът на даун много варира като сериозност. Има тежки и леки форми. Това тестът няма да ни каже.

Кога ви вика на обсъждане? Чакай да видите какво ще ви каже, че ако тръгнеш да разучаваш, може да ти стане лошо от тегава информация.
Стискам ви много палци!

# 252
Привет мами Simple Smile В момента съм в процес на разглеждане на козметика против стрии.Попаднах на ето това
https://verdemivida.com/shop/biobaza-nourishing-body-cream-for-p … y-and-motherhood/
и ми се струва доста добро съотношение на цена и големина на опаковката.
Мога да похваля и тази марка, въпреки че не съм ползвала крема против стрии, но съм супер доволна от крема за лице и освен това поръчвам на малката паста за зъби от тях. Мисля, че няма да съжаляваш и аз обмислям от тях да поръчам, макар, че за сега си карам на добрия, стар, изпитан хип 😊😊😊

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 18:31 от Swing

# 253
Eva и от мен силно стиснати палци.

# 254
звездичк@, аз ползвам олиото на Юсерин.
Днес се мажа и утре още се усеща по-кожата, което ми говори, че е доста добро точно както ми казаха.
Излиза скъпо но си заслужава

Eva стискам палци да не толкова зле, колкото се притесняваш
Дано да е добре бебчо 🙏

Общи условия

Активация на акаунт