НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 2

• 43 055
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте!
Не съм се включвала скоро поради ред причини....
Вече намалям темпото обаче.
Появи ми се вчера много слабо кафеникаво зацапване. Ходих при АГ-то, каза, че имам полип. Не било страшно, но ще го наблюдава. Изписа ми но-шпа да пия един месец, което ми се вижда много 😳
Иначе бебчо е добре, каза че е момче 💙

# 631
Здравейте мами, да ви попитам - някоя от вас има ли болки в корема след пишкане нощем? Подозирам, че болката е била, тъй като напъна ме е събудил в последния момент след дълго стискане, но все пак се притеснявам.

# 632
  • София
Аз имах болки все едно в яйчниците, излезнаха ми еритроцити в урината, стерилна урина - чиста. Оказа се от притискане от бебоците. Изписаха ми хапчета и изчезна болката.

# 633
Здравейте мами, да ви попитам - някоя от вас има ли болки в корема след пишкане нощем? Подозирам, че болката е била, тъй като напъна ме е събудил в последния момент след дълго стискане, но все пак се притеснявам.
Да, случва ми се сутрин или орез нощта когато се събудя,защото се събуждам когато вече доста ми се пишка. Не се притеснявай, питах аг и каза,че често го питат същото Grinning

# 634
Мерси Alis. Аз съм една паника - плаша се от всичко.

# 635
А аз да ви попитам как сте с яденето? Аз не мога да спра да ям сладко. Никога до сега толкова нездравословно не съм се хранила.

# 636
На мен рядко ми се дояжда, а преди бременността хапвах доста шоколад. Живея на препечени филийки, плодове, домати, краставици и супи. Единствено желирани бонбони ми се хапват.

# 637
Мен ме сложиха на диета, ама аз и без това не съм по сладкото. Забраниха ми и тестено. Карам на салати, зеленчуци и плодове. Месо трябва да ям, ама малката и него не го харесва, та пъхам, колкото да се каже, че съм хапнала. Слава Богу не съм лакома, не ме влече нищо забранено. Единственото, което ми липсва са мазните баници Grinning, ама заради малката се съобразявам.

# 638
Ре-Борн, а защо си на диета? Гестационен диабет ли разви?

# 639
На терапия съм за разреждане на кръвта, обаче и с нея, кръвоносните съдове са ми стеснени и докторката се надява с диета да се повлияят. Ако не, ще ме пренасочва, където е нужно. Тя е оптимист, та се надявам да се получи.
Днес ще видя какво ще каже другият лекар.

# 640
“Видях му чуркатааа” каза доктора
И при мен беше чурка 😂😂

Когато се събудя през нощта или сутрин и аз изпитвам лек дискомфорт малко под пъпа. Не е точно болка, но след като пишкам всичко отминава. Много ми се ядат плодове, ям от тях доста, като е избирателно може да са едни и същи днес и утре, ама единия ден да не ми харесва вкуса им 😁. Вчера за пръв път се скарах на мъжа ми за едни домати, че не ги е прибрал в хладилника и бяха се развалили (Понеже той не яде плодове и зеленчуци, които стоят в хладилник и обикновено не ги прибираме). Преди ядях много шоколад, сега да съм опитала 1-2 пъти по парченце.  Определено има промяна в ежедневието ни.

# 641
Да, случва ми се сутрин или орез нощта когато се събудя,защото се събуждам когато вече доста ми се пишка. Не се притеснявай, питах аг и каза,че често го питат същото Grinning
[/quote
И аз съм така , събуждам се всеки ден почти по едно и също време .

# 642
Причислявам се от днес към отбора на момчешките майки Simple Smile Моето ноемврийче е добре - всичко си има и си расте на спокойствие - очакваме го на 28-ми ноември - вече два пъти се потвърди термина. Днес бях на първи преглед женска консултация - пуснахме и стандартните изследвания. Според докторката всичко е наред и бременността ще е спокойна, дано да продължи така...

# 643
И аз преди бременността се хранех доста по-балансирано. Обичах примерно риба, гарнирах с ориз и салати. Не ядях много хляб. Сладко, особено пакетирано няколко пъти в годината ми се дояждаше. Сега е някакъв ужас. Яде ми се само вредна храна- спагети, пици, мазни пържоли и теста, кебапчета, манджи,в Които да топя хляб, вафли, бонбони. Старая се да ям повече плодове и зеленчуци, но е адски трудно като ми се дояде нещо да не го получа и ако не го получа.... Изживявам го тежко , колкото и странно да звучи. Joy

# 644
Здравейте!
Да се запиша и аз, малко в края на темата, но сега ви открих. 😊
Аз съм в 17 г.с., моят термин е 11.11., първа бременност, все още не знаем пола, това предстой началото на месеца, надявам се 😁. Следя се в Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт