Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 736
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Sunshine, и на една близка само й къркореше 7 дни след овулация и вече е 25 г.с. Simple Smile

# 526
Sunshine, честито! Взех си днес от твоя прашец и ето го резултатът
Днес ми е девети ден и не издържах. Успех на всички! 🍀🍀🍀

Ех, днес само хубави новини, много се радвам, тихичко честито, тръгваме заедно на старта, дано стигнем и заедно до мечтания финал❤

# 527
Честито на всички бременни, на другите и на мен пожелавам кураж и късмет

# 528
Sunshine, честито! Взех си днес от твоя прашец и ето го резултатът
Днес ми е девети ден и не издържах. Успех на всички! 🍀🍀🍀

Ех, днес само хубави новини, много се радвам, тихичко честито, тръгваме заедно на старта, дано стигнем и заедно до мечтания финал❤

Sunshine,  дай Боже всичко да е наред и без проблеми да стигнем до финала. 💝😍🥰😘🍀 със сладки бебоци!

# 529
Честито, момичета. На тези дни след трансфер такива стойности говорят само хубави неща.

# 530
Тихичко честито и до финал на положителните чхг 💕💕.На чакащите успех и късмет🍀🍀🍀😚

# 531
Честито момичета!! 🍀⚘
Така се зарадвах да видя няколкото положителни теста..дано повлечете крак и така да се изредим всички скоро!

# 532
Честитооо момичета със + !!!! Дано всички имаме вашия късмет ❤❤❤

# 533
Честито на всички отновооо🤗🤗🤗 Дано е късметлийска тая работа този път❤️🙏
Аз плахо да питам, някой ще прави ли тест в понеделник? Мен ми е 7ми ден тогава и док ми е казал да пусна кръвен. Днеска нещо ме хвана шубето вече, че нищо не усещам, че нямам зацапвания, че рядко нещо ме присвива... Нищичко егати...Моля се 1ви юни денят на детето да ми е късметлийски 🍀🍀🍀

# 534
Chuhaleesi много е рано миличка за симптоми ,не се томози , аз имам някакви симптоми именно след 6 ден от Т преди това нищо ми нямаше , дано е на хубаво и сега това което изпитвам . В 8 пих 2 нош па и до преди малко си бях ОК , сега имам пак болки като все едно ми в дошло и се засилват и нз дали мога да пия още нош па , днес съм изпила 6 вече :/

# 535
  • Sofia
Не търсете болки момичета🤗 на мен до 9-ти ден на който стана кръвоизлива, ми нямаше абсолютно нищо. Сега ме е страх да ме заболи нещо 🤐  Бъдете спокойни и си почивайте психически ❤️

# 536
Честито на всички с положителни тестове, здрава, лека и безпроблемна бременност до термин! На чакащите, да ви  последват!                     

Включвам се по темата за ембриончетата. Не е правилно да се правят такива обобщения. Дали ще са петдневни или тридневни, не е въпрос на статистиката, а на преценка от страна на лекари и ембриолози. Не започвайте процедура с мисълта, че ви лъжат и се възползват от вас финансово, вярата е първата крачка към успеха! Имам два трансфера на петдневни ембриони, завършили с БХ, един опит на тридневен 0. Успешния ми опит беше с два, двудневни. На 36 години с АМХ 0.16, два фоликула, две яйцеклетки, два ембиона. Бях се запънала, като магаре на мост, да ги чакаме до пети ден, ембриолога настояваше за трансфер на втори ден, като беше готов да ги чака и до пети, ако толкова държа на това. За щастие се доверих на преценката му. Сега се радваме на един тригодишен юнак! Желая успех на всички! Извинявам се за дългия пост!

# 537
Честа практика е когато ембрионите са само 1-2 да се трансферират по скоро, тъй като ако ги чакат до 3ти-5ти ден може и нищо да не остане за трансфер.
Иначе статистиката която четох е че при 5дн. на 80% настъпва имплантация, а при 3 дн. на 30% .  От друга страна има и някакви подозрения че по време на отглеждането им може да се повреди някое ембрионче заради външни фактори, а при жени с намален резерв може точно това едничко ембрионче да е шансът им за дете. Та затова гледат когато са 2 само да ги трансферират възможно най скоро , за да се избегне максимално влияние на външни фактори.

# 538
  • София
Така е права си, но това е статистика за по млади жени. За жени в напреднала репродуктивна възраст имам в предвид след 43г. и нагоре и жени с силно намален яйчников резерв в по млада възраст е за предпочитане да се връщат ембрионите в естественаата им среда възможно най-бързо, защото Я са по чувствителни и отглеждането им в изкуствена среда води до по голям процент с увреждане или дегенериране на ембрионите на 4 или 5 ден.
Всичко относно връщането на ембрионите е строго индивидуално зависещо от ЯР, възраст, състояние на организма и хормоните.

# 539
Всъщност има ли значение колко дневни са... ако точно те са нашите бъдещи бебчета... Статистиките казвали... Какво значение има... Някой друг казва според мен... Дано да ни благослови всички да станем майки и да прегърнем децата си Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт