Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 753
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Ето го и резултатаа

# 511
Йейййй страхотно!!! Честито Sunshine, дано всичко да е наред до термин и да гушкаш здрави и сладки бебочета 🤗🤗👶😘

# 512
Реално наистина всичко е до ембрион, перфектния на вид сперматозоид или яйцеклетка не гарантират перфектен ембрион. Затова е много криво, когато след няколко неуспеха на някои жени се опитват да им минат с номера "некачествени Я". Е как го разбрахте само по вид? Защо пък да не е некачествен сперматозоид. Чела съм за жени с такива "диагнози" хвърлени на посоки и си представям в какво състояние ги вкарва. Чест им прави на моите лекари, че не са ми заговорили за некачествени Я, защото няма и как да повярвам на тази теория.
А относно темата за две ембриончета: Дори заради подхранването ги змаразяват по две в сламка. Лекарката ми обясняваше, че като са две по-лесно се размразяват и има по-голяма преживяемост на размразяване на два-три ембриона в сравнение с 1.
Една приятелка има едно ембрионче замразено в Турция на втори ден. Докторът й иска да изкарат на ЕЦ поне още едно. Там по принцип не практикуват трансфериране на повече от един ембрион, освен с цел подхранване.

Затова е хубаво да се прави ПИД, иначе да ги класифицираш на око и да казваш дали са хубави или не,е несериозно. 🙂 Аз не съм правила,но й не са ми казвали дали са хубави или не. Просто тези бяха останали,питаха ме дали искам трансфер и аз се съгласих. Реших да са и двете,тъй като няма как да се замрази само един.

Sunshine,честито 😊 Сега вече почва дългото чакане.

# 513
Sunshineeee бравооо 🤗🤗🤗🤗🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 много се радвам за теб миличка ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ох и аз имам симптоми ,’че ще ми дойде на теб подува ли ти се корема ? На мен днес ми е доста подут от одеве пак 🥴🥴🥴

# 514
  • Sofia
Честитоо 🤗 Честно да ви кажа на мен до теста не ми беше толкова трудно чакането, колкото сега до прегледа

# 515
И ПИД не е гаранция. А на някой места се споменава че митохондриалната/ клетъчна ДНК  на яйцеклетката играе много голяма роля в първите дни на оплождането, а тя се и унаследява на 100% от майката, тази на сп се унищожава след оплождането.
На мен ембриолозите в Гърция ми казаха че преди стадии бластоцист не може да се говори за никакво качество на каквото и да било. По време на оплождането ако е икси се виждат Я които не са успели да узреят или евентуално са презрели и някои дефекти които обикновено се случват при единични бройки и не може на тази база да се поставят диагнози.

# 516
И ПИД не е гаранция. А на някой места се споменава че митохондриалната/ клетъчна ДНК  на яйцеклетката играе много голяма роля в първите дни на оплождането, а тя се и унаследява на 100% от майката, тази на сп се унищожава след оплождането.
На мен ембриолозите в Гърция ми казаха че преди стадии бластоцист не може да се говори за никакво качество на каквото и да било. По време на оплождането ако е икси се виждат Я които не са успели да узреят или евентуално са презрели и някои дефекти които обикновено се случват при единични бройки и не може на тази база да се поставят диагнози.

Със сигурност не е 100 % гаранция,но пак е много по-сигурно. Но то в днешно време какво или кого може да ти гарантира нещо.. а и е ясно,че качеството не е единствения фактор за забременяване.

# 517
Момичета много, много ви благодаря за подкрепата,оке е зоста рано да се радвам, дано всичко продължи добре! Пожелавам ви от цялото си сърце, съвсем скоро и вие да получите, така мечтания резултат! Иначе корема не си го виждам да е подут, но пък къркори, не знам, дали има общо 😀

# 518
  • София
Пожелавам ти много успех и късмет, а след 9мес. да гушнеш своето дългочакано детенце Gift Heart

# 519
  • Sofia
Моя първи преглед мина, два броя са😅, викат ме след 1седм за установяване на сърдечна дейност 🧐. За зацапването ми казаха, че ще е така - ще спира, ще започва, докато не се наместят хубаво 😁  Стискам палци на всички.. 🍀🤗 Никой да не се предава!  😘

# 520
Ехххх че хубави новини браво Alstroemeria ❤❤❤❤❤❤
Ти имаш ли още симптоми като взе едно ще ти дойде ?
Аз май много се втиляавам вече с този подут корем 😣🥴🥴🥴

# 521
Моя първи преглед мина, два броя са😅, викат ме след 1седм за установяване на сърдечна дейност 🧐. За зацапването ми казаха, че ще е така - ще спира, ще започва, докато не се наместят хубаво 😁  Стискам палци на всички.. 🍀🤗 Никой да не се предава!  😘
Супер яко, браво! Дано всичко е наред, стискам яко 🤞

# 522
Sunshine, честито! Взех си днес от твоя прашец и ето го резултатът

Днес ми е девети ден и не издържах. Успех на всички! 🍀🍀🍀

На мен днес ми е девети ден и след петия ден имах много слаби болки, почти неуловими, но сега имам по-силни и розово зацапване. Пих Ношпа. Пипи, ние с теб сме заедно. На теб вече трябва да ти покаже.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 19:51 от AnMary

# 523
Танче бравоо  и на теб много се радвам ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Мен много ме е  страх от това чхг 😣🤦🏼♀

# 524
  • Sofia
Имам, боли си ме, зацапвам си от вчера пак. Лошо ми е, отпаднало ми е. Заради утрогестана, който го пия ми е много замаяно. Изписаха ми магнезий и и Б6 в двойни дози и лежане. Аз до сега не съм се спирала. Напрежение в гърдите нямам, зящато може би съм на ЕЦ Зет и нямам много лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт