Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 750
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичетата имам въпрос ,в деня на ,,очакваната,,менструация за мен вчера вечерта като се изпишках и като се избързах имаше леко розов цвят на хартията ,преспивайки тази сутрин отново се избърсвам и остана един ръждив цвят на хартията ,самия утрогестан и по скоро остатъците от него бяха кафеникави ,в понеделик 9 ден от трансфера на 3дневни чхг беше 53,днес отново ще ходя,но дали всичко е приключило и радостта ми беше кратка според вас?отделно толкова ме болят на цикъл яйчниците...

Спокойно, не ми звучи да имаш повод за притеснение. Това най-вероятно е от имплантацията, когато се лющи ендометриума. Пък и ти си имаш положителен тест, само трябва да видиш дали се удвоява. И аз съм с 3-дневни и се чудя кога най-рано да направя тест, няма да мога да изчакам сигурно до 14-ти ден....А за спонтанен аб. не го мисли излишно да се стресираш, при мен когато стана имах тъмно кафяви, почти черни съсиреци и остри пронизващи болки в корема.

# 181
Здравейте момичетата имам въпрос ,в деня на ,,очакваната,,менструация за мен вчера вечерта като се изпишках и като се избързах имаше леко розов цвят на хартията ,преспивайки тази сутрин отново се избърсвам и остана един ръждив цвят на хартията ,самия утрогестан и по скоро остатъците от него бяха кафеникави ,в понеделик 9 ден от трансфера на 3дневни чхг беше 53,днес отново ще ходя,но дали всичко е приключило и радостта ми беше кратка според вас?отделно толкова ме болят на цикъл яйчниците...
При успешният ми трансфер също прокървих на 9ти ден. Уве
Увиличиха ми прогестерона, като добавиха и кринон. Но кървенето ми беше само кафеникаво, не съм имала червена кръв. Казаха, че е от имплантацията на ембрионите.

# 182
Здравейте и аз да се запиша днес ми е 5 ден от Ет на 2 четери дневни ембриончета.Притеснено ми е вчера гърдите ми бяха чувствителни и наедрели а днес и спомен няма.Също така днес имам някакво по воднисто течение

# 183
Здравей. Не се притеснявай за гърдите. Това не е определящо. Има много жени,които въобще нямат никакви симптоми,и пак забременяват. Мисли си за други неща, разсейвай се. Каквото е писано да се случи,ще се.

# 184
Деси, мисли позитивно и повечно в кревата. Стискам палци да е нещо безобидно. Да кажеш резултата.

# 185
Момичета излезна резултата чух се и с доктора
При мен нещата стоят така ,ако не броим деня на трансфера 9ти ден след връщането на две тридневни ембрита беше  53 ,днес 11ти ден е 123 Simple Smile другата седмица ми каза вторник или сряда да ида за визуализация на плодно сакче ,зацапването ми каза че е добър принзак и да спира вечер аспирина а утрогестана да го приемам за 2 дена през устата а не вагинално ,това е от мен,въпреки че не мога да се зарадвам,защото незнам какво става още ,доста ми е притеснено ,пожелавам успех на всички ,много положителни тестове и да не се отказвате ,години се борим и ние с мъжа ми и все нещо става и все нещо ни блъска,и все на дъното и няма изкачване тази стълба на мечтаното бебе ,стигаме до някъде и падаме ,надявам се сега да я изкачим до последната стълбичка ,благодаря ви че ви има и стискам палци на всички !

# 186
Успех, Desislava.q! Много вяра, спокойствие и кураж!
Стискаме палци! ЧХГ-то е доста добре! Да се похвалиш другата седмица Hands Pray

# 187
Здравейте момичета, да питам някоя от вас приемала ли е магнезий след трансфера(Диаспорал)? За първи път ми го изписват, а ми е 4-ти опит и не знам с каква цел, дали не е за да няма контракции матката или против спонтанен аборт?Имам също и инжекции Зарзио и Прегнил през ден и няма да смея да пусна пиклив тест, за да не излизе фалшиво + заради Прегнила.

# 188
Здравейте момичета, да питам някоя от вас приемала ли е магнезий след трансфера(Диаспорал)? За първи път ми го изписват, а ми е 4-ти опит и не знам с каква цел, дали не е за да няма контракции матката или против спонтанен аборт?Имам също и инжекции Зарзио и Прегнил през ден и няма да смея да пусна пиклив тест, за да не излизе фалшиво + заради Прегнила.
Аз имам, на подобна терапия съм. В допълтение към това имам фраксипарин и преднизолин (за 5 дни)

# 189
Здравейте. 7 ден съм след трансфер. От вчера започнаха да ми понаедряват гърдите. Станаха едни по плътни сякаш. От днес спря да ме боли корема,но ми е много подут. Незнам дали е добър знак

# 190
Здравейте. 7 ден съм след трансфер. От вчера започнаха да ми понаедряват гърдите. Станаха едни по плътни сякаш. От днес спря да ме боли корема,но ми е много подут. Незнам дали е добър знак
Tedi871, на този етап не търси знаци и признаци, раничко е и всичко е от лекарствата. Почивай си и не го мисли, чакай си деня на теста и стискам палци за 3-цифрено ЧХГ Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 191
Теди на колко дни е ембриончето/та? На мен предния (и всъщност пръв за мен) път док ми каза да пусна кръвен на 7ми ден. Аз бях с едничко 5 дневно. Масово чета, че казват след 10ти ден тест и се чудя защо при мен толкова рано искат.

# 192
2 ембриончета са,на 3 дни. На 06.05 ми беше трансфера,кръвен на 18.05. Сърбят ме ръцете да си пусна по-рано ,но ще си изчакам теста . Поне за сега така мисля🙂За първи път ми е и доста се поослушвам за симптоми. Това което ме учудва са болките които имах от 2ден до вчера и в корема и кръста. На какво ли се дължат. Пия дуфастон и утрогестан.

Желая от ❤️ на всички момичета,които са в очакване,да им се случи приказката и накрая да гушнат своето бебче успокоени и благодарни ,че всички тези тревоги и мъки са зад гърба им. 🌼🌼🌼🌼

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 18:53 от AnMary

# 193
Теди миличка от лекарствата те болят гърдите и спират аз съм пред пункция а така ме болят вече ,че не е истина ,одеве си свалям сутиена и М ми вика леле като силиконови са ти така са се подули 🤣🤣🤣🤣🤣 ( не съм много надарена като цяло 🙈🤣)
Стискам ти палци изчакай си датата и гледай да не го мислиш сега ,знам колко е трудно ,но опитай ! ❤❤❤❤
Късмет на всички 🍀🍀🍀🍀🍀

# 194
Pipi , благодаря ти. Като цяло гледам да не го мисля и да си живея живота, защото знам,че или ще стане или не. Аз съм ЗЕТ. Пункцията ми беше миналата година,но по ред причини я отлагахме до този месец. Иначе и аз бях като теб,такива гърди имах и така ме боляха... Чудо. 😉😉🙂🙂🙂😛 Така бях само преди 8години когато родих за първи път.

Общи условия

Активация на акаунт