СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 18

• 22 263
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Ох, много е забавно днес 😁

# 76
  • София
Извадих пуканките Simple Smile .

# 77
Ок, разбрах

# 78
Просто си представих след този пост за оценките как няколко човека припадат пред мониторите си Joy .
Зазу🤣🤣🤣
Аз тогава предлагам да сменим преразказа с диктовка, а първи, втори и трети признак с таблицата за умножение с 1, 2 и 3.

# 79
  • София
Да разширим критериите, викам аз. Да вземем оценките от първи клас досега (май имаха бележници нашите от самото начало) - старателното учене трябва да се оцени. А защо не да вземем и успеха от дипломите на родител по избор - все пак в семейства с родители - отличници се предполага, че и децата са такива.

# 80
@elito_elito,

Само да те питам, твоето дете колко текущи оценки има по математика? Моето е с 21. Няма да пиша на какъв материал са и по колко задачи има на контролно и с каква трудност. Но пък що да не ги сравняваме така децата, съвсем по Науката за тестовете.

# 81
  • близо до планината,почти в гората
То може и с 30 точки да се кандидатства, пък и да те приемат.
Между другото, практика е родителите на подобни ученици да бъдат посъветвани от училищните власти, да се "разболеят" децата седмицата с НВО.

# 82
Вижте, пределно съм на ясно, какво ще кажете. И не го написах, току така. Нито падам от луната както си мислите. Всеки да го разбира както си реши.

# 83
  • софия
Просто си представих след този пост за оценките как няколко човека припадат пред мониторите си Joy .
Току-що се посвестих и видях 17 отговора Sweat Smile

elito_elito, щом си наясно какво ще кажем, какво беше питането? Моля да ми припомниш.
Матурите и в момента не са задължителни. Не пращаш детето, получава 0 точки и кандидатства с годишния успех от 7-ми клас в училище.

# 84
  • София
@elito_elito, на всички тук ни се иска образователната ни система да гарантира качествено образование на децата ни и да няма значение в кое училище учат, но докато това е утопия изпити като НВО ще има, за да се "гарантира" поне в известна степен равнопоставеност.

# 85
На моменти имам чувството, че някой или ни пробва или се шегува с нас. Като че иска да види къде ни е прага на търпимост.

# 86
Извинявам се за нахлуването, но тъй като ми е болна темата, дали няма вариант за матури по желание.
Има. Всеки зрелостник може да се яви на трети и четвърти ДЗИ по желание.

# 87
Охххххххххх, Дидева, ще умра! Милост нямаш. Ама така де, жената си пита за матура, ние ѝ отговаряме за НВО и затова не се разбрахме.
А кога на някой му е "болна темата"?

# 88
  • София
Ще ви набия! 😁
Да не отиде човек до магазина и гледа - 26 нови отговора. Получих сърцетуп. Извън идеите за "хомеопатичен" прием в гимназии, нещо от срещата с МОН?

# 89
  • София
Извинявам се за нахлуването, но тъй като ми е болна темата, дали няма вариант за матури по желание.
Има. Всеки зрелостник може да се яви на трети и четвърти ДЗИ по желание.

Дидева, ти съвсем нищо не каза Simple Smile. Но така е матури в 12 клас, НВО в 7 клас.

Общи условия

Активация на акаунт