Пролет слънчева е вече, все по-силно рита Августинското човече! <3 Тема 5

• 19 239
  • 729
  •   1
Отговори
# 120

Вие избрахте ли вече име за бебето?
В момента даже това правим Joy без резултат разбира се (:

# 121
v.v.9, кураж и бъди спокойна,важното е че си под наблюдение! Бързо да се оправиш Hands Pray

# 122
Здравейте, записвам се с термин 26.08 с момче 💙, втора бременност, ще бъдат с 4г разлика

# 123
Не, даже спряхме да го обсъждаме. Нашето ще си остане без име така както е тръгнало Unamused
Същото  и  при мен, накрая както го запиша 😂😂😂

# 124
  • София
Не, даже спряхме да го обсъждаме. Нашето ще си остане без име така както е тръгнало Unamused
Хаха, при мен няма да мине този номер. То въпросът е, че на МП нито едно име не му харесва. Аз знам какво искам, но той не знае. Обаче ако го запиша както аз искам ще има проблем Unamused

# 125
Хаха, при мен няма да мине този номер. То въпросът е, че на МП нито едно име не му харесва. Аз знам какво искам, но той не знае. Обаче ако го запиша както аз искам ще има проблем Unamused
Същато история, имахме спор в началото, после се започна каквото ш
И да кажа, отвръща "нее не ми харесва". Последното предложение завърши с "ще помисля" и го мисли 1 месец 😅 Страх ме е да повдигна темата, да не секна мисленето 🤔

# 126
  • София
И да кажа, отвръща "нее не ми харесва". Последното предложение завърши с "ще помисля" и го мисли 1 месец 😅 Страх ме е да повдигна темата, да не секна мисленето 🤔
Даа, с теб имамe доста сходен проблем Smile Аз темата лесно я повдигам, но все едно сама си приказвам Thinking

# 127
Даа, с теб имамe доста сходен проблем Smile Аз темата лесно я повдигам, но все едно сама си приказвам Thinking
Еми като му изтече времето за мислене, отнемам му правото на глас 😅

# 128
Аз в крайна сметка постъпих в болница за вливания 😓 Благодаря на всички, които се отзоваха
Стискаме палци! По-добре да те наблюдават!

# 129
  • Denmark
v.v.9, в болница си на сигурно и ще се притесняваш по-малко. Успех, дано всичко бързо се оправи!

Име сме избрали отдавна, но и двамата направихме лек компромис. Разбирам ви, момичета, мъжко име е трудно да се избере. По едно време и аз се бях уплашила, че никое не ми харесва. 😅
За нашето малко мрънка българската рода, но аз винаги съм харесвала по-необичайни имена и ще е както аз и таткото искаме в крайна сметка, разбира се. Между какво се колебаете? Да помагаме тук с идеи? 😅

П. С. Какво мислите за слинг от този тип?

Пише от 0 до 11 кг и ми изглежда по-лесен за поставяне и по-удобен от тези ластичните като чаршаф.

А този пък ми харесва като дизайн, много стилен. 😅😅🙈

# 130
Marayah, това не е ли ергономична раница? Тя май на по - късен етап се използва, към 3-4 месец, а за самото начало слинг само.
Ако има някой по - запознат, нека ни просветли повече. 🙂

# 131
За имената ние сме между Себастиян и Алберт. Но нямаме проблем между нас, а по-скоро с имената.
Суинг съм слагал много пъти и само изглеждат сложи, много бързо се поставят и са супер удобни, просто трябва да им се даде шанс. Когато носех племенника ми в него за първи път бях умряла от страх, ако имах три ръце и с трите щях да го държа Joy но бързо се свиква и е супер лек. В раница също съм го носила и е доста по неудобно, за лято абсурд, аз в планина съм го носила където винаги е по хладно и пак си ми беше неудобно, но вече беше по-голям. Та за суинг гласувам с две ръце, със сигурност ще вземем. Честно казано сложна не изключва количка, по скоро е удобство, което може да ползваш в парка, но ако няма да ползваш кола до там си трябва и количка.

# 132
  • Denmark
kitty, възможно е да е раница 😅 но пише от 0 до 11 кг 🤷‍♀️

Александрия, също с необичайни имена. Харесват ми 😁

# 133
Здраейте отново,
Ергономични ранички има и за новородени, но винаги четете дали е препоръчително да се ползват от 3 месеца или от съвсем от новородени.
Относно избора - въпрос на предпочитания и съруктура на майката.
Аз имах еластичен слинг babysling-bg , който беше малко по-къс, защото съм малко дребна - 163 см и 47 кг нормално. Та той ми беше идеален. Ранички имах на babybjörn най-малката, за новородено и после на ergobaby с меш - по-проветриво за лятото и с три възможности - напред, назад и на гърба. Тогава бях принудена да взема такава, защото от един момент детето се дразнеше да е обърнато към мен и исмаше да гледа напред. Но някои деца пък си обичат към мама и като по-големи. Наистина е въпрос на предпочитание, какво ще изберете. Само винаги гледайте раничките да са ергономични, защото е много важно за тазобедрените стави и гръбчето. Има препоръчителни часове като продължителност на ден, в които да носите бебето - и те са важни.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 12:06 от bebiflebi

# 134
Много ми се иска да взема слинг,но се притеснявам дали няма да е твърде горещо както за мен,така и за бебчо.. все пак ще раждаме август месец живот и здраве

Общи условия

Активация на акаунт