Пролет слънчева е вече, все по-силно рита Августинското човече! <3 Тема 5

• 18 888
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Моята госпожица в 25та беше 740гр.

А при някой друг случва ли се бебето да седи само от едната страна на корема? При мен седи все от дясно, под ребрата. Коремът ми е постоянно "крив", но неприятното е, че адски много ми тежи от тази страна, понякога чак ме боли.
Притеснява ме, че с всеки изминал ден бебето расте, а мястото от дясно вече е доста ограничено.
Не трябва ли бебето да е по - централно разположено, да се понамести вече? Чак започнах да се филмирам, че матката ми от ляво не е развита достатъчно или знам ли и аз...

# 331
И моето бебче сякаш все е в дясно.

# 332
Моето пък е все от ляво. От скоро почна да ходи и в дясно, даже се учудих.. Но любима страна му е лявата.

# 333
Нямам представа къде е, обаче ме рита от всякъде.

# 334
  • Sofia
В 26та седмица момчето ми беше към 930гр. Моят лекар е много спокоен, все ми казва, че всичко е наред.
И мен иначе ме рита от всякъде:в ляво май са му дупето и краката, а в дясно долу-главата и ръцете Simple Smile
Като спя и се обръщам от едната на другата страна, протестира и доста силно ме бушонира 😁

# 335
Ох много ми е трудно да лежа на страни. Независимо на коя страна лежа и почва да ме боли май жлъчката.

# 336
И моето стои вдясно. Една голяма топка. Така си е откакто почнах да го усещам.

# 337
И аз го усещам в дясно, имам една топчица Simple Smile На последния ехограф от преди месец, там някъде беше главата Thinking и понеже от време на време се издува и втвърдява точно това място, но без болка, та се чудя какво точно се случва. Утре съм на ЖК, но като знам как бързо минавам, даже не знам дали ще успея да разбера. Според вас възможно ли е това да са контракции?

На една страна също ми е неудобно като на повечето от вас. И с това спане е...а тепърва се почва купона като станат по-големи.

Иначе за прилошаването - ходене по такива места с по-лека маска, по-леки дрехи, ветрило, вода и нещо сладко.

# 338
Винаги мъкна в чантата си я ябълка , я круша. Обикновено като като пригладнея и заради киселините ми става зле и винаги гледам да има нещо за гризкане в чантата.

# 339
Да се включа и аз по темата Simple Smile И моето бебче от самото начало стои само от дясно. Така е още от самото начало. Някой път там се издува и изглежда като една голяма топка от дясно и е леко твърдо. От 2 седмици започна и от ляво да се издува. При мен на феталната казаха, че плацентата ми е предна, но единият й ръб върви по в дясно, но не било проблем. Друга лекарка ми каза, че по принцип цялата матка ми е изместена в дясно. Не знам кое е вярно, но сега като ви чета и се успокоих.
А дали са Контракции? Питала съм и казаха, че това издуване може да е от контракции да, важно е да са без болка, но можело и да е от движението на бебчо.

# 340
Моето все още има площ за действие Simple Smile Ама като легна и се издува отдясно. Ако заспя на дясно след това все едно съм потънала в леглото, едвам с еобръщам. А така сладко спя на дясната страна Simple Smile

# 341
Аз имам един въпрос,отдавна се чудя дали да го задам,защото със сигурност ще има някой да ме “линчува”... но все пак сега с тези жеги много ми се допива биричка или съмърсби 😔 Вие позволявате ли си? Аз до сега 2-3 пъти съм си пийвала по няколко глътки колкото да ми мине мерака.

# 342
Чак пък да те линчува някой. Все душа носим, нали? И на мен ми се допива Самърсби, но се сдържам.

# 343
Аз имам един въпрос,отдавна се чудя дали да го задам,защото със сигурност ще има някой да ме “линчува”... но все пак сега с тези жеги много ми се допива биричка или съмърсби 😔 Вие позволявате ли си? Аз до сега 2-3 пъти съм си пийвала по няколко глътки колкото да ми мине мерака.

Аз пия често по 1 чашка, защото много обичам. Знам, че не е проблем и доста жени пият бира или вино през бременността си. Естествено в умерени количества.

# 344
Аз съм на безалкохолна бира с малко Фанта и си е чист радлер Simple Smile
Няма защо да те линчуваме. В умерени количества е ок. Концентратите със сигурност не са ок.

Общи условия

Активация на акаунт