Пролет слънчева е вече, все по-силно рита Августинското човече! <3 Тема 5

• 18 710
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Живея близо до морето в съседния град обичам морето и ми се иска да отида правя планове лято без море не е лято 😂 В болницата която ще раждам имам познати раждали там нищо не са ми споменавали за клизма, дори ми е малко плашеща тая дума не мога да си го представя просто.

# 421
От цялото раждане... Момента с клизмата ми е най- блед. Помня само, че беше една крива леля, която ми се ядоса ,че не знам как се прави Wink ама и сега не помня как се прави, нали това си е нейната работа. Аз родих толкова бързо, че просто нямаше време да се замислям за нищо Wink за което стократно благодаря на синът ми, че не ме мъчи с часове, а си се роди експресно.

# 422
  • София
PeacockLove, дано всички, на които ни е за пръв път да имаме твоя късмет Wink

Ние няма да ходим на море тая година. На МП му е все тая, той не обича да ходи на море. На плажа стои облечен и се съблича само, когато влиза във водата за 5 мин. После пак се облича, нахлупва шапката и очилата и пак под чадъра. На мен ми е по-мъчно, защото ми се ходи, но някак си не си се представям с тоя корем на плажа Satisfied Успокоявам се с това, че догодина ще ни е по-забавно с бебока. Отсега правя планове как ще го водим на плаж Yellow Heart

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 11:47 от Jamily

# 423
И ние тази година ще пропуснем. Не ми се пътува толкова време, а и слънцето сега не ми понася, отделно не бих влезнала и да се къпя. Ако успеем да отидем за 2 дни някъде на балкан по-близо, това ще ни е, но и това е под въпрос. Аз също си правя планове за догодина живот и здраве с бебка, малко на море, малко на балкан. Нямам търпение вече да се появи, да стане на поне 3 месеца и всичко да върви по реда на нещата 😁, ноооо ще си почакаме.

# 424
  • София
Виж на планина и аз съм мераклийка да отидем. Някъде за няколко дни ще ни бъде и на двамата много приятно. И на палатка ми се ходи много, само не знам дали ще ми е удобно спането в това състояние, а и ставането нощно време до тоалетна ще ми е малко страшно Smile Обаче желанието ми е голямо.

# 425
Ние планираме сега покрай 24ти да е морето, че после не се знае. Но да видим де Simple Smile  Понеже не е хотел и си е наше място, съм спокойна откъм хигиена. Нито мисля да се къпя, освен да вляза до колене в морето, нито да се пека. Но много обичаме морето, пък сега не мисля че ще има много хора и ще е идеално Blue Heart  Вчера ми стана доста забавно като се видях по бански  Laughing Но не мисля да купувам нещо специално за бременни, така че каквото, такова.

За планина, така или иначе уикендите нашите разходки ги правим някъде в планината, на чист въздух и спокойствие. Не знам как сте вие, но аз лично бързо се измарям, като ми натежи корема, гледам да не рискувам с много ходене. Преди по 2-3часа преход в посока си беше ок, но сега съм за 1ч макс и то на по-равен терен.

# 426
Ходих на лекар, заради постоянното втвърдяване. Оказа се, че не са контракции, а беба расте и започва да ми тежи и да изпъва корема. Прегледа шийката. Моята не е от най-оптималните, но е добре. Затворена е плътно. И все пак ми увеличи магнезий до следващия преглед. Аз го пипам и си мисля, че е твърд, аг го опипа отвсякъде и каза, че не е.

# 427
Браво, temma, това са добри новини Simple Smile сега ще си доста по-спокойна!

# 428
  • София
Момичета още една лекция, отпреди малко, за естественото раждане. В началото има и представител на банка за съхранение на стволови клетки, но по-интересната част според мен беше втората. 

https://www.facebook.com/spisanie.9meseca/videos/2358538871107040/

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 14:11 от Jamily

# 429
Момичета, информативно в Комсед имат 30% намаление за 1юни до 17 май, ако някоя нещо е харесала може да се възползва, аз скромно май само хавлийка и едно две шишета.

# 430
Мен пътуването на 30 км от града ме измаря, камо ли до морето - 200 км. А и аз съм шофьора у дома. Искам да намаля шофирането вече, ще много ме натоварва.

# 431
Питане към тези, които са се спряли на шишета на Philips Avent - към коя серия сте се насочили - Natural или Classic?

# 432
  • София
За мен водещото в решението ми е шишето да е стъклено. Мисля, че такива са Natural серията.

# 433
Natural са с биба и форма наподобяваща гърдата и се ползва за комбинирано хранене кърма и АМ. А Classic си е обинковена биба като едно време дето са ги слагали на бирена бутилка. Simple Smile И това им е разлката,а не в стъколото. И стъклените  шишета са доста по -тежки от пластмасовите.
За море и ние мислим да отидем за няколко дни към края на юни, но да видим как ще сме до тогава.

# 434
Морето ми е на 300км. Имаме си къща там и пак няма да отида. 300км ми се струват прекалено много и най-вече заради напредването в месеците. Иначе ходя по няколко пъти в годината, е тази ще пропуснем

Общи условия

Активация на акаунт