Пролет слънчева е вече, все по-силно рита Августинското човече! <3 Тема 5

• 19 672
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И това, а също ме притеснява и дали няма да ме боли гърба или кръста Thinking Иначе и аз съм се насочила към тези слингове. Още преди да забременея с МП гледахме някакво предаване, в което говореха за тях и аз оттогава се шегувам с него, че ще бебеноси Smiley

# 136
Терминът ни е август, но детето не се извежда навън от първия ден, така че септември не е чак толкова горещо за слинг.

# 137
Терминът ни е август, но детето не се извежда навън от първия ден, така че септември не е чак толкова горещо за слинг.
Според мен всичко е относително за септември дали ще е горещ или не.

# 138
  • Sofia
Здравейте, момичета Simple Smile
Днес бях на ЖК и докторът каза, че бебо е към 935 гр. Та се успокоих, че си наддава добре, независимо от моите кг. Иначе плацентата ми е малко ниско Confused. Според него ще се вдигне до края.
Аз разпитвах за слинг и разглеждах какво се предлага.. За сега съм харесала този :
https://www.amazon.de/-/en/Babycare%C2%AE-Carrier-Newborn-Multi- … ier/dp/B07G7YLV12
Българските изглеждат добре, но са много скъпи... При положение, че не знам, дали ще ми е удобно, не ми са дават толкова пари...
Явно ще сме с два варианта - количка и слинг. Grinning
Прочетох за дилемите с имената - и при нас е така. Аз харесвам едни имена, таткото други и още нямаме консенсус. Аз отказвам да го кръстим на него Grinning

# 139
Ние имаме име още преди да забременея. И двамата го харесваме, но си мисля, че роднините ще са недоволни. Моя роднина се казва така и сигурно ще си мислят, че е на нея. Отделно, че моята рода не се разбира с нея и се чудя дали този негативизъм може да се прехвърли към детето, заради името. Отделно, семейството на моя сигурно ще се чувстват пренебрегнати. От трета страна не ме интересува особено кой какво иска, но от време на време ми става криво като си представя, че ще ми говорят зад гърба за детето нещо лошо.

# 140
Ние имаме име още преди да забременея. И двамата го харесваме, но си мисля, че роднините ще са недоволни. Моя роднина се казва така и сигурно ще си мислят, че е на нея. Отделно, че моята рода не се разбира с нея и се чудя дали този негативизъм може да се прехвърли към детето, заради името. Отделно, семейството на моя сигурно ще се чувстват пренебрегнати. От трета страна не ме интересува особено кой какво иска, но от време на време ми става криво като си представя, че ще ми говорят зад гърба за детето нещо лошо.
Както бях казала преди, исках да е на наще. Понякога ми става криво , че евентуално ако ММ се съгласи техните ще са недоволни , но в крайна сметка не ми пука за тях, откакто съм бременна 1 път не показаха загриженост иначе звънят всеки ден като проформа. Все се пазят да не ги помолим нещо и да не им намерим работа, а пък аз нали все да няма сърдити съм мила. Надявам се ММ да повдигне темата скоро, понеже искам да знам, че е решено и коментирано, а не да е в последния момент пак драми.

# 141
Както бях казала преди, исках да е на наще. Понякога ми става криво , че евентуално ако ММ се съгласи техните ще са недоволни , но в крайна сметка не ми пука за тях, откакто съм бременна 1 път не показаха загриженост иначе звънят всеки ден като проформа. Все се пазят да не ги помолим нещо и да не им намерим работа, а пък аз нали все да няма сърдити съм мила. Надявам се ММ да повдигне темата скоро, понеже искам да знам, че е решено и коментирано, а не да е в последния момент пак драми.

Точно и аз не искам драми, нито сърдити физиономии в най-щастливия ми момент, затова си мисля отсега да им кажем и ако решат да се сърдят, да започват.
Иначе в нашия случай, родителите му са повече от загрижени. Майка му закупила вече всичко, баща му цветя, храни ми праща. Интересуват се, искат да помагат, ако имаме нужда.

# 142
  • София
Здравейте!Днес аз също бях на ЖК и моят юнак е порастнал вече 700 гр. , а съм 24 г.с., но и аз със него съм порастнала-4 кг. за месец😁,а като се сетя , че още почти 4 месеца ми остават 😁

# 143
Здравейте Simple Smile искам да попитам някоя от вас има ли проблем с разширени вени и как ги третирате?

# 144
Днес си самоназначих Вит.Д и излезе 16 при норма 30 😔 Има ли някой с понижени стойности и как си го набавяте?

# 145
Днес си самоназначих Вит.Д и излезе 16 при норма 30 😔 Има ли някой с понижени стойности и как си го набавяте?

аЗ съм с покаЗатели 7 от 30 минимално и пия Вигантол по 15 капки през ден... в края на другата седмица ще го изследвам пак да видим има ли промяна за 2 месеца

# 146
Здравейте Simple Smile искам да попитам някоя от вас има ли проблем с разширени вени и как ги третирате?
И аз съм с проблемни вени и като питах на ЖК ми казаха да потърся съдов, за да ме насочи дали да слагам чорап, но поради ИП още не мога да се добера до специалист Simple Smile Иначе облекчавам като си дигам краката по-честичко нагоре и следя чорапите, да не са ми със стегнат ластик.

# 147

И аз така си го самоназначих преди време 🙂 Беше 23 /при долна граница 32/. След месец по 6-8 капки Вигантол и слънце от време на време - докарах го до 30. Сега започнах по 10 капки. Пак ще проверя след месец как е, въпреки че горната граница е доооста далече и мисля, че няма опасност да прекаля.

# 148

Точно и аз не искам драми, нито сърдити физиономии в най-щастливия ми момент, затова си мисля отсега да им кажем и ако решат да се сърдят, да започват.
Иначе в нашия случай, родителите му са повече от загрижени. Майка му закупила вече всичко, баща му цветя, храни ми праща. Интересуват се, искат да помагат, ако имаме нужда.
Родителите на мм се сърдят за всичко, защо не им съм се обадила за РД преди 12ч., а аз звъня  на обяд. Ако си направя план да пътувам , а те имат празник-рожден ден ,имен ден, годишнина от запознанство, годеж, сватба- пак сърдити. Общо взето света се върти около тях.

За момичетата с понижени стойности на вит.Д, бях   с показател 18 от 50 минимум. Вече съм добре с прием от 1 месец на този спрей. Пръсках 1 път дневно.
В същото време приемам  Прегнакеър и АГ каза, че щом вече съм в норма с Прегнакеъра мога да поддържам нивата и мога да спра приема на вит.Д.

Искам да споделя нещо- от около месец имам трептене на едното око. Дали има общо с бременността и дали е притеснително?

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 22:19 от Daisy1123

# 149
Взимат ли ви микробиология? На мен ми взе по мое желание на последния преглед. Уж изглеждаше чисто според нея, но изследването показа стрептококи. Досега не съм имала такива бактерии и идея си нямам откъде се появи. Хигиената ми е отлична, секс не правя, пия витамини...В интернет пише много страшни неща. Някой имал ли е такова чудо?
Спокойно, не се плаши. Просто преди раждането ще ти предпишат антибиотик. Обикновено няколко седмици преди раждането се прави изследване на урината да видят дали има стрептококи, за да знаят какво да правят. По принцип е по опасно ако имаш стрептококи и ще раждаш нормално.

Общи условия

Активация на акаунт