ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема IV

• 231 785
  • 3 406
  •   1
Отговори
# 3 300
  • София
Помагайте дами моля.
Има ъпдейт и на мобилното приложение.
Не си откривам следните артикули.
Писах им в чата на Зара, но нищо не помогнаха, да съм била изчакала можело да е технически проблем ?
Така ми изглежда екрана като отворя Зара.

# 3 301
  • на пистата
Помагайте дами моля.
Писах им в чата на Зара, но нищо не помогнаха, да съм била изчакала можело да е технически проблем ?

Цъкнете долу на кошницата.
От горе ще ви се появи кошница и списък с желани артикули.Списъка е наблюдаваните.

# 3 302
Аз това приложение го изтрих. С месеци ми даваше съобщение за грешка, после даже не можех да си влезна в акаунта и след много триене и преинсталиране без ефект, го разкарах. Сега само от уебсайта им пазарувам, поне той ми харесва.

# 3 303
  • София
Помагайте дами моля.

Цъкнете долу на кошницата.
От горе ще ви се появи кошница и списък с желани артикули.Списъка е наблюдаваните.
Много благодаря.

# 3 304
Аз това приложение го изтрих. С месеци ми даваше съобщение за грешка, после даже не можех да си влезна в акаунта и след много триене и преинсталиране без ефект, го разкарах. Сега само от уебсайта им пазарувам, поне той ми харесва.
И при мен беше така, оказа се, че трябва да изтрия кеша от гугъл плей магазин и конкретното приложение. Намира се в хранилище.

# 3 305
а, dewi, как си сейваш любими да ги дебнеш, като линкове ли... на мен това ми е най-удобно в приложението, не знам защо не направят тази опция и в сайта.

# 3 306
Ако имате този панталон в размер M или L и мислите да го връщате, моля да ми пишете, да не се дзверя да го "хващам"

# 3 307

Една малка поръчка:
1. Горнище на пижама, мислех да следя и за долнището, но не е моята. Харесва ми материята, но е доста вталена за мен и за моите сланинки на корема.

2. На мен ми седи доста торбесто.

3. Роклята е за високо девойче, с хубави форми, че описва добре. С моят широк ханш не е добра гледка.

4. Приятна рокля, но с голямият ми бюст се отваря цепката отпред повече от нужното.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 13:32 от Пълнолуние

# 3 308
  • София
Здравейте, ако някой има тази рокля в размер с и иска да я връща, моля да ми пише на лични:

https://www.zara.com/bg/en/share/-p05216249.html?utm_campaign=pr … &v1=127774525

# 3 309
Благодаря за отговора по моят проблем!
И аз да попитам търся една рокля в размер S или дори М е добре. Ако някои я има, моля да ми пише.

# 3 310
а, dewi, как си сейваш любими да ги дебнеш, като линкове ли... на мен това ми е най-удобно в приложението, не знам защо не направят тази опция и в сайта.

Уебсайтът е актуализиран и вече може да се запазват артикули в любими Simple Smile

# 3 311
  • Благоевград
Здравейте, ако някой има тази рокля в размер с и иска да я връща, моля да ми пише на лични:

https://www.zara.com/bg/en/share/-p05216249.html?utm_campaign=pr … &v1=127774525

Ехх, точно днес я върнах. Хареса ми като цяло, но е доста къса.

# 3 312
  • София

Ехх, точно днес я върнах. Хареса ми като цяло, но е доста къса.
За мен това е по-скоро дълга риза за клин.

# 3 313
https://www.zara.com/bg/en/share/-p04060250.html?utm_campaign=pr … &v1=113708190
Дали имате реални впечатления от тези дънки, на снимка изглеждат много добре?

Аз ги върнах. И 34 и 36 ми бяха големи в талията. Не са за жени с тънка талия. Зависи от тялото много. На Страдивариус денима, който си взех е по-мек, този е една идея по-груб, но ако размера пасне и за тази цена са добре.

# 3 314
  • София
Някой нагоре беше писал мнение че е дълга за разлика от другите им. Мерси за коментара

Общи условия

Активация на акаунт