Звездни компромати - месец Май'20

• 256 373
  • 2 986
  •   2
Отговори
# 915
Аз не видях нищо невероятно и завладяващо в това интервю,както го представи този мазник-водещия-застяряваща,не особно умна жена се прави на интересна и водещия и се мазни!

# 916
  • Sofia
https://www.instagram.com/p/CAAJabuAQKd/?igshid=eqis9zkljdrv На тая снимка Никол много прилича на Божинов.
Катуна им липсва...

Ивана е на 51год

# 917
И това дето всички реват в неговото предаване.... Много тъпо. Сигурно им казва, ако ревнете по голям хонорар ще имате.....

# 918
Повечето неща за карантината ги беше казала преди това в друго предаване.

# 919
Cузaнитa щялa дa гоcтувa нa кaрбовcки, някой знaе ли когa и по коя телевизия ще е товa знaменaтелно cъбитие?

# 920
  • In The Middle Of Nowhere
 Втори план на Карбовски е по БТВ. Той много обича да кани разни шантонерки. И като почне да им прави едни анализи... все едно нещо кой знае колко сложно има в тях.

# 921
Шанел до Шанела, мила моя майно льо... Е, с малко крив маншет, ама карай...
Човешко е да нямаш вкус, няма страшно.

# 922
  • Пловдив
На първата снимка все едно гледам Елтън Джон седнал Joy

# 923
Е, много е противна! Грозотия, нищо не и отива!

# 924
Как можеш да си купиш възглавница на Шанел, бе🤣🤣🤣
Аз до скоро се смеех на бюти влогърите, които бяха си пльоснали по една книга Шанел за интериор, пък то баш бюти недоразумението на републиката  Шанел наредило на дивана си.

# 925
Как можеш да си купиш възглавница на Шанел, бе🤣🤣🤣
Аз до скоро се смеех на бюти влогърите, които бяха си пльоснали по една книга Шанел за интериор, пък то баш бюти недоразумението на републиката  Шанел наредило на дивана си.

На мен ми се стори менте. Много натрапчиво - хем огромното лого, хем надписът. Да не би някой да се обърка каква е марката. Мислех, че са по-дискретни луксозните марки. И костюмчето поомачкано. Трябваше да му удари една ютия преди да се снима.

# 926
Патрашкова с този тоалет - риза и панталон в сходни, но различни нюанси на розовото и черен лачен чепик е много зле. Но най-ме втриса от светлото перлено червило на фона на тъмни зъби. Ужасно е!

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 20:04 от Tess d`Urberville

# 927
С подобно деколте, но поне 3 пръста по- малко днес беше и Опрето. Потресващ тоалет, завършващ с чарлстон.
Явно пак не сме в тренда

# 928
Да е жив и здрав Пенчев, ама много ми падна в очите. Първо с изцепката за дарените пари и тези дни, като излъчиха едно старо интервю с него, в което показваше колата си- Ферари ли беше, не запомних. И знаете ли къде беше тая кола? Вътре в офиса! Там си я държал да си я гледа, не я карал! То бива инфантилност и простотия, ама това... Също като богатите цигани, които си държат по две позлатени лъвски глави на входа на къщата!

# 929
Изкарал човека пари, купил си кола, ще си я слага и ще си я прави каквото иска. За мен е симпатичен трудолюбив човек, който говори малко първосигнално, както съфорумката беше споменала, цитирано от негово интервю. Надявам се всичко да е наред с него след операцията!

Общи условия

Активация на акаунт