Звездни компромати - месец Май'20

• 256 326
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 930
Този пък какво се прави на интересен и скърджосва. За 100 лв колко народ ще си дари кръвта, от тия дето чакат пред болниците....
Явно няма приятели и близки, които да го направят от сърце.

# 931
Какво значи скърджосва???
И аз симпатизирам на Пенчев. Измислил, направил, забогатял. Е, говори преди да мисли, но съдбата го чукна, а той е умен човек и ще се усети.
Един мой голям любимец днес става на 60г. Боно от U2

# 932
  • Пловдив
Абе не знам колко е умен но, гледах едно интервю с него преди около 2 години. Каза че, се е  развел  с първата си жена от коята има две деца , тинейджъри тогава . Тази заради която се беше развел беше бременна от него . И нея я зарязал и към момента на интервюто беше с трета.

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 22:23 от mdonkova

# 933
Края на миналата година е публикувал снимка с млада жена и дете на една година.
Не знам дали е умен или глупав, но и е чудно как след толкоз години градене на успешен бизнес първо не помислиш, а после да действаш.
В крайна сметка пак стана на неговото- частни болници приеха респираторите под условие. Ама опря до Пирогов и кръвта на обикновения човек.

# 934
  • София
Абе не знам колко е умен но, гледах едно интервю с него преди около 2 години. Каза че, се е  развел  с първата си жена от коята има две деца , тинейджъри тогава . Тази заради която се беше развел беше бременна от него . И нея я зарязал и към момента на интервюто беше с трета.
Защо ли не се изненадвам? Повечето богати мъже сменят жените след натрупване на определена сума в банковата си сметка. Точно, както правят с колата и къщата... Парите най-добре показват какъв е човекът.

# 935
Сериозно?! Този го намирате за умен, но добър първосигнален човек?  Не искам да злорадствам, но нека сега неговите подчинени се отзоват.
Супер селска самоповярвала си пръчка е за мен!

# 936
А как тънко се опитва да мине с кръвта от фенове. Другите хора си я плащат, като нямат (достатъчен брой) близки и познати, които да дарят безвъзмездно, той по социалните мрежи проси. Бизнесмен е човекът.

# 937
Точно, че кръв се намира винаги (колкото и пошло да звучи, “братята”  това работят!), но не, на г-на трябва да му се притекат по фейса! Ех, ако от лайкове се даряваше...

# 938
А каква точно операция на гръбнака ще му правят?  За прешлен ли става дума или за диск?

# 939
След участието в " Шеф под прикритие" четох доста отьзиви от бивши служители. И ич не е умен, благ човечец. И аз първия път като го слушах на интервю се излъгах ама после като попрочетох тук-там.. Голям простак си е.

# 940
  • София
Може сега и да ги няма обичайните "дарители", нали доскоро бяха под карантина, а кръвта се тества.

# 941
Умен бизнесмен, но първосигнален. Не се връзва.
Не ми харесва, нагъл е. С цялото си поведение, което съм виждала по интервюта. Дарението беше черешката.
Да се оправи му пожелавам. И да се смири.

# 942
Може сега и да ги няма обичайните "дарители", нали доскоро бяха под карантина, а кръвта се тества.

О, там са си, даже визитки раздават. Вярно за сто лв не можеш да купиш, но това в случая не е проблем. На интересен ли се прави селският бек?

# 943
Да, защото толкова си е повярвал, че е най-великия на света като е натрупал пачките и идея си няма какъв жалък комплексар е!

# 944
А как говори за жена си последния път в "тази неделя " мисля, че беше... ми, не!

Общи условия

Активация на акаунт