Звездни компромати - месец Май'20

• 256 370
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 185
Пък приятелката му ми е много ми изглежда много по-възрастна от него .

# 1 186
Ани Владимирова сега говори в На Кафе и меко казано изглежда ужасно. Защо тази жена си е скъсила носа до средата на лицето? Има поне 3 пръста разстояние между горната устна и върха на носа.
Май винаги си е била така. Това е снимка от преди 6-7 години.
Скрит текст:

Всъщност съм в грешка.
Скрит текст:

# 1 187
  • Sofia
Да,много се е преправила

# 1 188
Коя е приятелката му, гугъл каза, че той е на 44.
Бил гард на Таки, който бил гадже на Д. Попова, която скъсала с него защото прегазил брутално ранено улично куче.

# 1 189
  • София
Приятелката му имаше някакъв бутик за дрехи в центъра, за друго не се сещам. Не е известна.
Трудно бих приела психологически съвети от човек като Ани, видимо толкова неуверен в себе си.

# 1 190
Да,много се е преправила
Същински Майкъл Джексън.

# 1 191
Това момиче защо е вечно толкова депресирано? Едно сиво, меланхолично .. Виктория Георгиева
Скрит текст:

Имитира Били Айлиш... много неприятен подход

# 1 192
Bella Hadid за Vogue Париж, май/юни 2020
Скрит текст:

# 1 193
Имитацията е не само визуално, но и музикално. Песента и за Евровизия е отврат. За бой са тези, които правят подбор на песните, защото има хубав глас....
Явно в музикалния бизнес вече всички са преситени от всичко, иначе не мога да си обясня модата по тези меланхолични умряли песни.....

# 1 194
Коя е приятелката му, гугъл каза, че той е на 44.
Бил гард на Таки, който бил гадже на Д. Попова, която скъсала с него защото прегазил брутално ранено улично куче.

https://www.instagram.com/p/B5yEAkRBg5A/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B_Saxs5pvFR/?utm_source=ig_web_copy_link

Димка Шаламанова
Бутик Евис е нейн .

# 1 195
Тя почна със Сиа, мина на Били, а Кристианчо с Бийбъра. Нямат индивидуалност децата.

# 1 196
  • Пловдив
Риана по бельо...
Скрит текст:

Батинкови ходили в Родопите...
"В сърцето на Родопите! Така семейство Батинкови отпразнувахме световния ден на майката! Поздравяваме всички майки и призоваваме да раждаме децата си по естествен начин! "НЕ" на секциото по избор, а само по медицински причини! Нека да не проявяваме каприз, страх, глезотия, глупост и липса на информираност, когато става въпрос за нещо толкова важно, като даването на живот!"
Скрит текст:

# 1 197
Elizabeth Hurley за Hello! UK, април 2020
Скрит текст:

Ох, каквото и да постнеш, очите ми са все в аватара ти. Не мога вече...Scream

# 1 198
От Родопите пък как се врътнаха нещата към Не на секциото... Laughing Аз пък пих кафе, забравих да се обявя пред света със снимка и слоган.

# 1 199
  • Rock & Roll feeling ...
Галена в клипа от преди няколко страници е с дънки от нейния бутик. Освен Димка да е преписвала от някой световен, че Галето ги обича чужди.

Общи условия

Активация на акаунт