Звездни компромати - месец Май'20

• 256 219
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Жасмина има ли нещо руско в рода? Прилича ми на рускиня.

На мен ми напомня на руската гимнастичка Яна Кудрявцева. Разбира се, Кудрявцева е с много по-силно излъчване, но и тя има корекции. Тук с Мамун:
Скрит текст:

# 1 516
  • София
По бащина линия няма руско със сигурност, по майчина не зная.

# 1 517
 https://www.instagram.com/p/CARNpgOjeh2/
Идвaм c топлa, топлa новинa!!! Aндреa публикувa в Инcтaгрaм cтори, от което cтaвa яcно, че cе е рaзделилa c Кубрaт, зaщото той cи е имaл cериозни гaджетa, докaто я е молил дa cе ожени зa него и дa cи зaреже кaриерaтa. И бил злоcловил зaд гърбa и, кaк билa лудa и не можел дa я оcтaви, зaщото щялa дa cе caмоубие...
Мъчно ми е зa нея, тaкa cе е вкопчилa в тaзи връзкa, и мaй нaиcтинa му е билa вярнa 13 ,години...  a товa caмо и е нaвредило...  пълнa рaзрухa е в моментa, c провaленa кaриерa, здрaвоcловни проблеми, предполaм леко нa ръбa нa лудоcттa...  дaно дa cе хвaне в ръце ☺️

# 1 518
Да бе, не е знаела Андрея. Ама много морални стават изведнъж, когато са наранени и им трябва внимание. За съжаление, името й винаги ще се свързва с горилата Пулев и едва ли мъж с по-различен интелект и ценности ще иска да има нещо общо с Андреа, през която е минал Пулев.

# 1 519
A да бе, на мъжете страшно им пука с кого са били жените им преди това. Направо по тоя признак ги избират хехе

# 1 520
Казвам на мъже, с различен майндсет от този на Пулев, не казвам всички мъже. Ето там е разликата. Wink

# 1 521
Малко жени биха се осмелили да го изрекат на глас. По това, което аз съм чувала за тях е, че Андреа наистина му е била вярна през тези години. Оксиморонно звучи на фона на снимките, които качва, но всички казват, че е само образ и не е лошо момиче. Факт е, че той стана известен покрай нея, а пак до колкото съм чувала (не мога да гарантирам за истинност), родителите и са му помогнали в началото. Каквото и да се е случило, не мога да оправдая мъж, който изневерява, а е много грозно да говориш така за жена, с която си бил толкова много години. Трябва да се спазва хигиена на общуване. Какво значи “Тя е болна”, “Тя е съсипана” и един вид от съжаление е с нея. Колко млади момичета и момчета получават паник атаки, какво толкова?!

# 1 522
  • София
може много да го е обичала, поне така изглеждаше отстрани, при това дълги години като се има предвид каква му е професията (и вероятно характерът) и как в тези среди се залюбват и разделят много бързо.
За корекциите - пластичните хирурзи трябва да са като художниците, да имат око за хармония, също и зъболекарите.  Навремето Шер имаше една фраза - ако искам ще си сложа цици и на гърба. За съжаление някои хирурзи са готови да го направят, те са едни обикновени занаятчии, които гонят оборота, а не качеството, което не се изразява само в успешна операция, а в цялостна хармония.

# 1 523
Михаела Филева на 29!
https://www.instagram.com/p/CAN8MYDnksx/

Кейт Хъдсън
https://www.instagram.com/p/CANnaSRpGWp/

Цветелина (на Криско)
https://www.instagram.com/p/CAQEoHhgLQ0/

Патрашкова
https://www.instagram.com/p/CAGGfyIJDcs/

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 11:13 от bubanka

# 1 524
Да, носът е прекалено изпилен, но пък някак съвършен. Искала е явно максимална промяна, но въпреки че всичко е коригирано и съвършено, изглежда някак евтино. Интересен случай.

Да бе, съвършен. Не я ли видя във видеото, където не може да си обработи картината. Ноздрите бяха като кратерите по Луната. Според мен ще направи корекция

# 1 525
  • Rock & Roll feeling ...
а е много грозно да говориш така за жена, с която си бил толкова много години.
Но ако е истина? Той не го е казал в публичното пространство. Явно това коментира с приятели и познати.
Аз съм била във връзка с човек, който при мисълта да се разделите става емоционално нестабилен и въобще не е лесно просто да сложиш край.
Не знам кой на кого и колко е изневерявал, но когато жена е с един мъж, но е емоциоанлно ангажирана с любовния живот и случващите се промени в него на друг мъж и то години наред, за мен също не е ок. Както и да е, да си гледат живота и кариерите и попътен вятър.

# 1 526
Аз съчувствам на Андреа. Факт е, че тя беше много, много популярна и като се хвана с него тя беше звездата, а той -някакво спортистче. После почна да му се обръща внимание като боксьор - и пак във връзка с Андреа. Просто го изнесе на гърба си тази жена и го направо известен. После той си пое по пътя на бокса, вече самостоятелно, а тя се махна от "Пайнер" и оттам насетне загуби популярност.
А и каквато и да е сега преди години беше много красива, направо кукла.
Според мен беше въпрос на време да се разделят и смятам, че ѝ е влиял психически, направо я е мачкал с характер. А и що да се лъжем, навсякъде има и мъже, които нямат проблем да въртят повече момичета, а да искат деца от тази, която им е в дома, защото са свикнали с нея и им е удобна.
Дано оттук насетне е щастлива, да прави това, което ѝ доставя удоволствие и да престане с тия фейк снимки.

# 1 527
На Жени Марчева няма ли кой да и каже да махне мартеницата от ръката си?!

Вчера в Извън играта по БНТ гостуваше шефът на Пирогов. Проф. Балтов разказа от какъв знатен род произхожда...И накрая стана ясно, че живее с бившата министърка на културата -Нина Чилова, помните ли я? Satisfied

# 1 528
Помним я. Казваше,че Панчо Владигеров е любимият й художник.За такива като нея Р.Ралин казваше:"Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра. "

# 1 529
Помним я. Казваше,че Панчо Владигеров е любимият й художник.
Да, да! А също каза, че Музикалния театър се казва Стефан Софиянски Smiley

Общи условия

Активация на акаунт