Звездни компромати - месец Май'20

• 256 169
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
Това за апартамента пак го качи във ФБ. Става въпрос за покупка през 2019, с жена на име Розали Петрова

Скрит текст:

# 1 666
Е Андреа успя да се вкара в тренда, обаче взе да става доста грозно. Явно е доста наранена жената, за да изпада в тези крайности.

# 1 667
  • София
На снимките в Google maps тази къща на Братя Миладинови 65 доста мизерничка изглежда. А то дори не е цялата къща, а етаж от нея.

# 1 668
Това е неактуализирана снимка , сигурно има нова сграда вече там.
Но аз не виждам нищо нередно. Знае се, че поне от година са разделени, имот не се купува с всяка срещната, датата е от декември 2019.

# 1 669
Грозна работа, но всъщност когато искаш да очерниш някого, очерняш и себе си. Андрея има проблеми с психиката.

Вероятно той доста е допринесъл да има проблеми с психиката
Съгласна съм. Но и тя мина всякакви граници. Ако аз заформя такъв цирк, все някоя от приятелките ми ще ми каже да се спра, а не да си показвам голия задник в инстаграм всеки ден.
Бих я съжалила ако нямаше такива к..венски снимки.
Повече ме интересува как изглежда Розали.

# 1 670
  • София
Брадли с детето
Скрит текст:
Оливия Уайлд
Скрит текст:
Силвестър Сталоун празнува 23 г. брак.
Скрит текст:
Матю Пери
Скрит текст:
Джена Дюан
Скрит текст:
София Буш и гадже
Скрит текст:

# 1 671
Аз бях писала, че първият й пост на Андреа ми изглежда съвсем искрен и за да го напише, определено е имало защо. Сега може би е получила заплахи или съвсем е пощуряла, като е разбрала още подробности за изневерите.
Какъв мъж трябва да си да молиш за дете една жена, а да спиш с друга? Ох, не знам, звучи ми като наистина едно не любовно разочарование, а направо катастрофа и подигравка спрямо Андреа. Може би затова е изперкала, горката.
Иначе тя като чалга звезда е нормално да си поддържа скандалния имидж, но според мен тази история с изневерите и отношенията им с Кубрат няма общо. Нещата са доста по-дълбоки.

# 1 672
Явно клипчетата с дупенето и разголването са предназначени за Пулев, защото си мисли, че той ще се подразни, а той отдавна явно не се интересува от нея, щом си купува апартамент с друга. Дори и кофти човек като Пулев не може да вземе на сериозно Андреа...кой каквото си го направи.

# 1 673
  • До морето
Тези клипчета са стари, Андреа отдавна не изглежда така. Просто сега ги е пуснала в употреба.

Розали известна ли ?

# 1 674
и аз мисля, че клиповете са стари, абсурд да изглежда сега така. според мен си има сериозни психически проблеми и яко е изпушила. може и нищо конкретно да не е станало.

# 1 675
  • София
Поне на мен Розали не ми е известна. Е, сега вероятно ще стане.

# 1 676
Която жена разбере и за половин изневяра, трябва да приключи. Така няма и толкова да се изнерви. Андреа сигурно е търпяла поне 2-3 години с надеждата "да му мине" или подобни глупости. Дано сега се освести поне.

# 1 677
  • София
Но аз не виждам нищо нередно. Знае се, че поне от година са разделени, имот не се купува с всяка срещната, датата е от декември 2019.
Не виждаш нищо нередно?! Сериозно?
Хайде да помислим малко.
Имотът е закупен преди половин година и по това време приемаме, че Кубрат и Андреа са били разделени. Нали обаче не мислиш, че връзката му с въпросната Розали е била отскоро и той се е хвърлил да й купува апартамент, просто защото е бил прясно влюбен и опиянен от чувства. Кой знае от колко време са били заедно. Само глупак ще хариза имот на някоя след краткотрайна връзка. Да не говорим, че има мъже, които и след 30 години брак ще те оставят само с пръст в уста.

# 1 678
И аз да допринесат за пушилката около Пулев и ексПулевица:
Ами ако е разбрала, че са си направили, евентуално, бебе?!
Това също може да е причина така да подивее.

# 1 679
  • София
Ами ако Андреа и Кубрат имаха брак, сигурно нямаше да му е толкова лесно да купува имоти съвместно с други жени зад гърба ѝ. Най-малкото, и тя щеше да има право да претендира за собственост в това жилище. Сега нищо не може да се направи. Аман от такива селски тарикати. Фалшив мачо патриот.

Общи условия

Активация на акаунт