Звездни компромати - месец Май'20

• 256 161
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 680
Далеч съм от това, да защитавам когото и да било, но това, че двама души фигурират като купувачи, изобщо не означава, че единият е купил имот на другия. Всякаква може да е историята. Девойката може да е имала нужда от поръчител и той да е настоял да бъде вписан като купувач и собственик, докато тя не си изплати кредита например.
И това е само един вариант. Може да е купил апартамент на любовницата си, да. Но може и да е нещо напълно различно.

# 1 681
Е, да. Може да е всичко, на ако си имал сериозни и дългогодишни отношения с някой, се очаква да си му споделил за въпросната сделка, освен ако не е за любовница.

# 1 682
Кубрат като и Тервел- много щум за нищо. Тервел все ми е пред очите как бъркаше в бикините на Лияна, а в същото време гръмко говореше че много обича жена си.

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 10:06 от sigma

# 1 683
  • Sofia
Купувачът не е ли един при такава сделка?

# 1 684
Е, да. Може да е всичко, на ако си имал сериозни и дългогодишни отношения с някой, се очаква да си му споделил за въпросната сделка, освен ако не е за любовница.
Очаква се, ако сте заедно. Те към датата на въпросната покупка са били разделени. Странно е да звъннеш на бившата, за да и разкажеш какви сделки сключваш.

# 1 685
  • Пловдив
Ивет Лалова вчера станала на 36 Simple Smile
Скрит текст:

# 1 686
Така е ,ама то след дългогодишни и сериозни отношения не се ли очаква да родиш дете,а не да ти се молят,а ти да се дърпаш.Много от колежките  на Андреа имат семейства и деца,но не виждам това да е попречило на кариерата им.

# 1 687
На Андреа клипчетата не са стари, защото на заден фон звучат актуални парчета отскоро, но все пак не съм сигурна дали ги е добавила сега върху старо клипче... Може от яд да е гладувала две седмици и да се е вталила, то за истерясала жена няма невъзможни каузи.

# 1 688
  • София
Всъщност, хубаво е, че има и чалгаджийки, които не се размножават. Както съм тръгнала, днес не ми е ден за политкоректност.

# 1 689
И аз съжалявам Андреа и знам какво е един мъж да те срине така, ако е такава в момента е "благодарение" на него. Пожелавам и да се съвземе психически, да отслабне и да си намери мъж, който да я обича и уважава и да си имат детенце.

# 1 690
  • Добрич
Аз пък и пожелавам да  се оцени такава каквато е и да започне да се обича; да е здрава и да намери щастието така като го разбира , дори да е без мъж и детенце.

# 1 691
Аз пък пожелавам на Пулев да има един ден дъщеря и да видим приятно ли ще му е някой да я третира както той Андреа.

# 1 692
  • Варна
За Андреа и Кубрат не се ли говори много отдавна, че връзката им е за пред медиите? Аз поне имам чувството, че от години чета подобни неща. Само те си знаят кой кого е заблуждавал и има ли заблудени изобщо. Бих се въздържала да определям кой е по-виновният в тая ситуация.

# 1 693
  • Пловдив
Добре, как я е третирал? Не се е чуло в пространството нито за изневери, нито за побоища. Чу се, че той иска да правят сватба и дете, а тя не. Защо се сърди сега? Ясно е, че е много наранена, но пък не е това начина, нито е нормално да се афектира за нещо, случило се след раздялата им. Нито е първия, нито последния с (предполагаеми) любовници. Възможно е и тя да е лабилна психически и за това да не са се разделили официално по--рано. Така или иначе, той мълчи и не отговаря, а тя е набрала по някаква причина. Да каже каква е причината. Освен това, помним, отиде и го защито в САЩ, когато се наложи. Дали щеше, ако й е било чак толкова неудобно в тази връзка? Проблеми имат много хора, но така не се решава нищо. Освен това не си и помага. Да гледа напред вече.

# 1 694
И двамата са си един дол дренки, той е една идея по-хитър, че поне мълчи. Щото го видяхме как го подреди онзи американски сволоч.

Общи условия

Активация на акаунт