Звездни компромати - месец Май'20

• 256 154
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 710
Аз пък си мислех, че опитват за дете, но не се получава..
Андреа не я слуша главата обаче.
Не го защитавам Кубрат, явно е наранена, но повечето в техните среди не са моногамни.
Не знам за Кубрат, но Тервел в Брадъра много ми опротивя как опипваше Лияна.

# 1 711
Много пък знаем ние кой какво е искал от тея двамата глупаци, че и да обвиняваме. Също така, никога няма да проумея, как може един мъж да иска, уж деца от една жена, но в същото време да му е под достойнството да се ожени за същата??? Ко речи???
Аз знам само, че заради нейната тъпотия, дори не мога да й пожелая , всичко да му вземе, дано, и на него и на Емсералдите му!! Сега,  ако ще нотариални актове да си пуска из фейса, който се съгласява да бъде семейство, ама на ужким само, и на думи, това е положението.

# 1 712
Мел Гибсън е като дядо с голямата и малката внучка на разходка до магазина. Satisfied

# 1 713
Струва ми се, че със Сузанитка ще станат приятелки. Не знам Анди дали се опитва да се изкара жертва, но със сигурност е наранена и се е надявала, че все пак Кубрат ще остане с нея. Мъжете не са толкова търпеливи като жените и точно като зарежат дългогодишните си приятелки за кратко време успяват да се оженят или да забременят друга. Тъжно, но факт.

# 1 714
  • София
Ако нашенската Опра чете темата ни, призовавам я да направи едно хубаво интервю с Андреа, за да си излее душата и да й олекне. И на нас да ни олекне, че се съсипахме от догадки и предположения. Grin

# 1 715
  • София
Мел Гибсън е като дядо с голямата и малката внучка на разходка до магазина. Satisfied
Малката внучка обаче е момченце.Bowtie

# 1 716
Не бе, игнорирайте каква е що е Андреа, ама колко боклук трябва да е един мъж, за да плюе и подрива достойнството на жена, с която е имал взаимоотношения? Днес е Андреа, утре ще стори дали по словосен, дали по друг начин и същото с настоящата, с която явно говорят за Андреа. Ами не, истинските мъже не говорят за бившите си.

# 1 717
  • Варна
Е, и истинските жени не веят кирливите си ризи из Фейсбук. Сори, ама в случая ми идва на ума народната мъдрост "търкулнало се гърнето..." и т.н.

# 1 718
Aндреa cегa aко е умнa, което не е, ще нaпрaви кaто Aлиcия нa времето, и ще cи изигрaе тaкa кaртите, че дa възроди неcъщеcтвувaщaтa cи вече кaриерa...  но cе cъмнявaм, нaй-вероятно ще cе зaкопaе още повече

# 1 719
Кубрат и Теодора са много странни. Случките и публичните размисли и на двамата показват доста странна представа са отношения между партньорите. Ясно е, че на Теодора нещо много ѝ тежи, не може да се примири и се изразява както може. Колко е ковра не знам, не съм чула, а и не съм се интересувала, да е вършала като за последно. За голотиите - това са ѝ ценностите, то е ясно, но това не я прави к. Но по нашите ширини жената винаги е виновна. Обаче Теодора разнасяше и обиждаше онази Суши, наричаше е каква ли не, стоеше до мъжа си по дела и т.н. Сега пише за любовници разни. Теди, хората помнят разни пикантни факти за публичните личности дълго време. И ти трябва да си промениш мнението - за онази работа трябват двама. Това, че мъжът ти се раздава наред си е изцяло твой проблем. И двеста поста във Фейсбук няма да променят това.
Кубрат е ясен, там отношение да не чака. Тези, моралните мачовци, са неприятни половинки.
Тервел беше доста „в дълбокото” в Брадъра, при все, че го пожалиха, както все правят със спортистите. Станка Златева е пример за това. Жена му, щом е ОК, нейна си работа, нейн мъж, да се оправя. Ролята ѝ е ясна за повечето хора. Докато стигне Колийн Руни по великодушие, Тервел още бая хавлии трябва да запретне и бая милиони да извади.

# 1 720
  • Варна
Това, че по нашите ширини жената винаги е виновна е пълна глупост. Отдавна не живеем в 19-ти век.

# 1 721
Алисия направо възкръсна тогава, но си имаше и продуценти, които ѝ даваха здрав гръб. Андрея едва ли може да се върне в Пайнер, а самиздат трудно се котира.
Аз ѝ съчувствам, защото бях в подобна ситуация гадже да лъже най-гнусно, че имам разни психологически проблеми, за да се оправдае пред новата си и приятелите си. Само, че нито тогава бях на 30+, нито съм била барабан на някой друг освен най-добрата ми приятелка.

# 1 722
Живеем някъде в 17-ти век, балканецът си е балканец до край.
Това, че по нашите ширини жената винаги е виновна е пълна глупост. Отдавна не живеем в 19-ти век.

# 1 723
  • Варна
Ми не съм съгласна, явно зависи от обкръжението.

# 1 724
Ако нашенската Опра чете темата ни, призовавам я да направи едно хубаво интервю с Андреа, за да си излее душата и да й олекне. И на нас да ни олекне, че се съсипахме от догадки и предположения. Grin
Закъсня! Почива си вече наша Опра!
Септември, живот и здраве.....

Общи условия

Активация на акаунт