Звездни компромати - месец Май'20

• 256 118
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 860
  • софия
Жената се опитва да държи стандарт, върти търговия с дрехи, които са й ставали в 10 клас. Време за децата не остава.

# 1 861
Много лош стил на писане има.

# 1 862
Димитър Маринов е друга вселена просто. Изключително възпитан и образован човек.

Аз пък съм на друго мнение. За мен той е един много възгордял се, лесно адаптиращ и нагаждащ се хвалипръцко.
Хубаво поне, че навсякъде изтъква България, та поне в Америка разбраха, че такава държава съществува.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 15:19 от Dress as Princess

# 1 863
Ей, аман от тия мрънкащи  майки, дето денем лъскат, бършат, чистят, четат книжки, помагат за уроци, пък нощем работят и изнемогват- Нелки, Ирини, и прочие.Че и обезщетение искат затова,че са майки на 24 часов режим.Другите не са.
   Видях на живо Джулката , с нейния - не е зле да посети фризьор.

# 1 864
Чак хвалипръцко?! Описанието ти отговаря за Джино, не и за този човек. Да, хвалят го, възхищават му се, но не съм видяла да се е възгордял.

# 1 865
Точно него го видях на няколко пъти да се възгордява как бил способен да играе и жени и мъже, как бил политкоректен и не му пречело нищо и никой не би го спрял, как всичките холивудски звезди били на ти с него..

# 1 866
Димитър Маринов е друга вселена просто. Изключително възпитан и образован човек.

Аз пък съм на друго мнение. За мен той е един много възгордял се, лесно адаптиращ и нагаждащ се хвалипръцко.
Хубаво поне, че навсякъде изтъква България, та поне в Америка разбрат, че такава държава съществува.
Изненадващо за мен, също никак не го харесах. Фалшив, престорен, натягащ се и да, постоянно натъртваше с кого е близък и познат.

# 1 867
# 1 868
Добър актьор е, няма спор. И , да, в Капките направи уникална Лайза Минели, отдават му се женските превъплащения. Иначе е от онези актьори, които имаш чувството, че постоянно са в образ. Има нещо отблъскващо като човек, наистина.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 15:35 от ~Mystic~

# 1 869
А някоя от вас, дето твърди, че е хвалипръцко дали е имала контакт с него тет а тет.
Или ЕЖК.
Защото когато го видях за първи път не бях гледала Зелената книга, не знаех кой е. Но бях очарована от чувството му за хумор.
И чак като се разделихме, приятелската ми, с която беше ми каза кой е.
Тогава изгледах и филма. И си дадох сметка, че с нищо не подсказа, че от 30 години живее в Америка.

А само преди няколко дни го видях да се върти на една станция на метрото видимо объркан накъде да поеме.
Хвалипръцкото  щеше да гледа хората високомерно.
С поглед" а вие знаете ли кой съм аз."
При все, че вече е го знаем от капките.
По мое виждане всички живели дълго време извън БГ просто са други като манталитет. Т. е. Стават други.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 15:59 от Билян@

# 1 870
  • София
Според мен него ще го пуснат, задържан е за назидание. Той няма участие в бизнесите на ЛиЛана с АПИ и тн, а само в неговия си европейски проект, за който много хора го упракват, че е спечелил толкова пари за бийтбокс, ама в крайна сметка толкова хора кандидатстват и печелят, стига да не си е прибрал парите в джоба, не виждам такъв проблем.

# 1 871
А кой е казал, че се очаква да се държи по-различно ако е живял 30г в Америката? Нещо по-специално ли се случва с гените на живелите зад граница?

# 1 872
  • Sofia
Жалко , че българите не можем да се зарадваме на някой талантлив и успял нашенец. Кой фалшив, кой лигльо (Гришо)... няма угодия.
На мен Д. Маринов ми направи впечатление на интелигентен, скромен и благороден човек .

# 1 873
  • Варна
А някоя от вас, дето твърди, че е хвалипръцко дали е имала контакт с него тет а тет.
Или ЕЖК.
Защото когато го видях за първи път не бях гледала Зелената книга, не знаех кой е. Но бях очарована от чувството му за хумор.
И чак като се разделихме, приятелската ми, с която беше ми каза кой е.
Тогава изгледах и филма. И си дадох сметка, че с нищо не подсказа, че от 30 години живее в Америка.

А само преди няколко дни го видях да се върти на една станция на метрото видимо объркан накъде да поеме.
Хвалипръцкото  щеше да гледа хората високомерно.
С поглед" а вие знаете ли кой съм аз."
При все, че вече е хо знаем от капките.
По мое виждане всички живели дълго време извън БГ просто са други като манталитет. Т. е. Стават други.
Говори перфектен български, за разлика от други бг емигранти. Мисля, че е прекалено скромен и изискан за нашия манталитет. Издигането на  Издислав беше гавра с таланта, стила и бранша на този човек. Направи перфектна имитация на Т. Колев. Гюбеци може да върти всеки. Да звездее в провинциална вселена, уви. Очаквам и Луна - президент, насърчавана от шоу апетити за рейтинг.

# 1 874
Някои променят говора осезаемо-Кеми Тодороф ми е такъв пример. И това е най-малкото....

Общи условия

Активация на акаунт