Кралски работи и клюки - май 2020

• 82 867
  • 1 955
  •   1
Отговори
# 45
Да...ако спечелят.
Хм..интересно, защо са искали извънсъдебно споразумение. Сладурчета!

И аз това се питах, Лана.
Вие пък Simple Smile Ми от загриженост към тяхна чест съдиите, които трябвало да заседават онлайн, разбира се. Нали знаете тези от АП колко са грижовни, толерантни и дискретни Joy
Откъде го знам ли!? И аз като Тино няма да ви кажа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 46
  • Някъде там

Сякаш вчера му беше коронацията...
Масако е хубава в синьо.

My name is много красива двойка са Николас и съпругата му. Благодаря че ги сподели.

# 47
  • Sydney
Дело и изслушване са две различни неща. Делото е процесът, изслушването на страните, доказателствата и прочие е част от процесът, което се води на ниво адвокати преди са влезе в съдебна зала, като подготовка за зала. За това и са отпаднали някои неща, защото не са състоятелни в смисъла на обвинението. После могат да се върнат на база допълнителни доказателства с цел доказване/опровергаване на иска.

За отказ от споразумение не е само доказателства или сигурност, че ще спечелиш. Понякога в реалността не се стига до печалба. Зависи какво се предлага със споразумението.

Това е основното. Не съм запозната с копи Райт правото мн много, мога да говоря за друг вид искове, диспути и тнт. Общо взето в повечето случаи страните по делото искат да се приключи без влизане в зала (друго наименование имат тези процеси), защото влезе ли в зала може да се проточи с години.

Пък за плащането - плаща се още преди да се входира. Защото трябва адвокат да го входира и да го напише, за да може изобщо да се разгледа като иск.

# 48
Според мен е съвсем нормално това, че Мейл он Съндей са искали извънсъдебно споразумение, след като знаят какви ги вършат. 😉

# 49
  • Sydney
Искат, защото влизането в зала означава пари и време. И то много и от двете.

Пак казвам четири процеса са преди влизането в зала. Тя е последна, но после може да има обжалване и тнт и тнт и това е още време и още пари...

# 50
И на мен ми допаднаха Николас и съпруга. Тя е миловидна, отивам да чета за тях.

# 51
Покрай снимките на замъците пак ми се приходи в Синая, лоша работа. 😄 С удоволствие отново бих разгледала замъка Пелеш. 😍

# 52
  • Някъде там
Покрай снимките на замъците пак ми се приходи в Синая, лоша работа. 😄 С удоволствие отново бих разгледала замъка Пелеш. 😍
Пелеш е много хубав, но този последния който пуснах още повече ми хареса и този път ще сменим дестинацията.
От одеве това правя, ровя се и разглеждам замъците им и все по благородно завиждам.
Ние един замък да си нямаме, а те толкова много.

# 53
# 54
  • Майничка
Вътрешните територии на Румъния са завладяни чак през 15-16 век, Трансилвания даже май в края на 16, а и управлението им остава в ръцете на местни князе, макар и одобрявани от Високата порта. А и доста по-рано и по-безболезнено излизат от турска власт.

# 55
Давиз, и аз бих посетила Хунедоара, изглежда много хубав и величествен замък.

# 56
До колкото разбрах Николас е признал извънбрачно дете, нали? Каква е развръзката знае ли се? Той грижи ли се за него? Не питам за финансовата страна от грижите.

# 57
  • София
Румънските замъци и на мен много ми харесаха.
Ще планирам нещо в района.

От един Бъкингам от въздуха(лична снимка):

# 58
Не намирам информация дали се грижи за детенцето, но пише, че този скандал му коства титлата, явно още покрай бременността се е разшумяло.

Това е дъщеричката му с майка си.

# 59
  • Някъде там
Страхотна е личната ти снимка Eiger.
Замъците ми са слабост и с кеф си разглеждам всичко което се споделя тук за тях.

Какви красиви момичета.💓 И майката и детето са много хубави.
В статията пишеше че не иска нищо да се говори за детето му зараси сигурността и личния му живот но той ще си понесе отговорността. Дали се вижда с нея никъде не пише.

Общи условия

Активация на акаунт