Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 561
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 545
Да, прави сте за талончетата от Кауфланд. Просто преди няколко дни ги мернах и се зачудих какво стана с колите и като видях поста във фб не го дообмислих, че имаше и седмични награди.

Гиви направо се гаврят! Видях какви "награди" са въвели от 50 ст., лев, два... и са вдигнали участията на другите сиг 5-кратно. Директно го трия.

# 1 546
  • при късмета
За пломарито - аз участвах с две бележки и нямам печалба. Мисля, не съм видяла някой тук да се похвали. За мен такива тегления са мърлящина- не знаят кой номер е номер на касова бележка, но иначе организират игри. Просто оставят неприятно усещаме- един вид организират, ама колкото да отбият номер и не влагат старание при провеждане на играта. Че те ако не знаят кое е номер на касова бележка, извинявайте, ама какви хора са, че да не могат да различат номер на КБ от фискална памет. Моят мъж си купува редовно пломари, но томболата им си е мърлящина. Аман от такива
Тези, които не знаеха кое е номера на касовата бележка, са провеждащите играта на дискрийт.

# 1 547
За Узо Пломари  участвах само с една бележка и не ме изтеглиха...Но си мисля, че тези с номерата, различни от тези на касов бон едва ли незнаят кое всъщност е номера на касовата бележка...Просто хитреят. ..Да участваш в такава игра със скъп продукт едва ли ще е моментна прищявка. ..По скоро е добре обмислена стратегия на клан, която Вие бг мами разгадахте...Затова приветствам  идеята организаторите да се в гледат по- внимателно във всички атрибути и цифри по касовия бон на победителите и ако има съвпадение в повече от един атрибут при посочените за печеливши да дисквалифицират  участника...Не може  една касова бележка да се регистрира повече от веднъж....пък били и с различни номера поради незнание. ..Ако има незнаещи що е номер на касова бележка те ще са не повече от 1 процент и по- логично 0/нула/ сред редовно играещите в игри с касови бележки!

# 1 548
  • София
Ма ко, предвид публикуваната кореспонденция, явно не са само дистрикт. Прочети назад

# 1 549
  • при късмета
Прочетох. Тези от мастиката не казват, че не знаят кое е номера на бележка, а че с една и съща бележка няма да дадат две награди. Просто не схващат, че няколко човека могат да регистрират една бележка с повече от един номер, т.е. няколко пъти и може да има повече от един изтеглен с една бележка. Не е същото. А това как ще проведат проверките, няма как да се проследи. Предполагам ще махнат само тези, които са регистрирали и букви в номерата на бележките и толкоз.

Тези, които регистрират всички възможни номера от касовата бележка, много добре знаят кое е номера и разбира се, че го правят нарочно и се правят на неразбрали, ако ги дисквалифицират. Ако мине.
Аз и в темата на въпроса кое е номер на бележка, вече отговарям, че е на гърба. Не вярвам да не знаят, ама си мислят, че някого заблуждават

# 1 550
За това се отказах и да споря с тях!За тях проблем няма.Това,че някой си е разцъкал 4 пъти бележката ,за тях излиза ОК щом има на нея техния продукт.Еми доста си е некоректно....

# 1 551
Нещо като конкурс - няма награди, но е занимателно за децата: Джоан Роулинг е написала нова книга, която ще бъде публикувана на части в нета (на английски). Деца от целия свят (м-у 7 и 12г.) могат да изпратят свои илюстрации и най-добрите ще бъдат публикувани в хартиената версия на книгата: https://www.theickabog.com/competition/

Ако прочетете общите условия - Не е точно от целия свят - The competition is now open in the UK, Ireland, Australia, New Zealand, India, the US and Canada, and will be extended to other countries very soon.

Дори не е сугурно, че от България ще може.

# 1 552
  • Сф
Мерси, успокоихте ме. Grinning Викам си: "Сега остава да ме изтеглят за някой от джиповете и да не мога да предоставя отрязъка." Joy Ама съм голям оптимист.
Lunatichka, споко. Аз искам оранжевия. Grinning
Е, аз бърках в кошчето за хартиени отпадъци днес ..намерих талончетата и кас.бележки, които изхвърлих вчера Simple Smile.
Сега..ако ги искат, аз печеля ДжиБа!
Нямате отрязъци! Joy

# 1 553
Мерси, успокоихте ме. Grinning Викам си: "Сега остава да ме изтеглят за някой от джиповете и да не мога да предоставя отрязъка." Joy Ама съм голям оптимист.
Lunatichka, споко. Аз искам оранжевия. Grinning
Е, аз бърках в кошчето за хартиени отпадъци днес ..намерих талончетата и кас.бележки, които изхвърлих вчера Simple Smile.
Сега..ако ги искат, аз печеля ДжиБа!
Нямате отрязъци! Joy

Отрязъците бяха само за ваучерите, които ги изтеглиха вече за съответните седмици.
БМВ-тата се теглят с големите талони, които пускахме в кутия.

# 1 554
  • при късмета
Днес като обяснявах на служителя от Проктър енд Гембъл къде е проблема с правилата, стана дума и, че в тях няма пример кое е номера на бележката, а че на мен са ми пратили прикачен файл в кореспонденцията. Казах, че е хубаво в правилата и пример да има, освен да променят условието за осем цифрен код. Когато започнаха да се организират игри на този принцип имаше пример в почти всички условия на организаторите, после престанаха да ги дават. И от Детелина по-миналата година бяха дали същия пример с номера на фискалната памет, но при сигнала изключително бързо реагираха и го промениха. Буквално същия ден и изобщо не са се запъвали. На тези им трябваха 3 дни да проверяват кое е номера на бележката и ако не бях натиснала организатора, сигурно изобщо нямаше да реагират.
Ако пак в правилата дават пример като за идиоти, кое е номера на бележката много бързо ще се хващат бездарните агенции, както и идиотите няма да имат оправдание, като регистрират друг номер и спечелят с него. А телефонните номера на агенцията са ми познати, получавала съм СМС за награди от близки номера. Запомнила съм ги заради повтарящите се петици на мобилния, не кои игри са провеждали. Или в тази агенция има голямо текучество и не обучават новите или и те много добре знаят кое какво е, но имат интерес да мине играта как да е, важно е да си вземат възнаграждението или аз съм си кореспондирала с някакво бездарно изключение.
И пак трябва да върнат изискването да се предават бележки/опаковки/капачки там с каквото се участва, а не само снимка да се праща. Снимките  много лесно се манипулират.

# 1 555
Аз да питам нещо малко странично от темата - понеже някой беше писал, че иска да върне артикул от Фешън дейс, купен с ваучери от Кока Кола, какво стана?
Възстановяват ли се и ваучерите?

Мен ми стана интересно, не съм тръгнала да връщам потника, но се заиграх с формуляра и за връщане ми дава само сумата, която е доплатена над ваучерите?
Ползвах 50 лв ваучери и доплащане 4,63 лв, във формуляра дава само, че се възстановяват тези четири лева. Странно.

# 1 556
  • София
Аз да питам нещо малко странично от темата - понеже някой беше писал, че иска да върне артикул от Фешън дейс, купен с ваучери от Кока Кола, какво стана?
Възстановяват ли се и ваучерите?

Мен ми стана интересно, не съм тръгнала да връщам потника, но се заиграх с формуляра и за връщане ми дава само сумата, която е доплатена над ваучерите?
Ползвах 50 лв ваучери и доплащане 4,63 лв, във формуляра дава само, че се възстановяват тези четири лева. Странно.
Аз питах. Дъщеря ми си хареса яке, което според таблицата беше 54/46% за два съседни номера. Исках да купя и двата номера и да върна единия. Не посмях. Купихме друго, което нямаше нужда да се връща.

И друго ми направи впечатление. Всеки ваучер или отстъпка се разпределяше автоматично между покупките. И ако бях купила въпросното яке, което струваше 65 лв, а аз имах ваучери за 50, за всяко яке щяха да вземат по 25 лв от ваучерите и щеше да има доплащане от 40 лв. При връщането задължително щях да загубя половината ваучер. Помислих си да направя 2 отделни поръчки - едната с ваучер и малко пари, другата само с пари, но нямаше гаранция, че ще върна точно якето, купено с пари. Все пак в документите пише кой номер са изпратили.

# 1 557
  • Стара Загора
Някой като мен е станал май за Гифт карта,  имаше я до преди 5мин, но се зачетох в условията и свършиии Joy лека нощ

# 1 558
Аз взех гифт картата към 3 и нещо, имаше още бройки след мен. Много благодаря на всички споделили! И сега заспиване няма! 😂

# 1 559
На 25 май заявих гифт гарта и още нямам имейл. Колко време се бавят обикновено?

Общи условия

Активация на акаунт