Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 254
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 845
Подарявам два ваучера 50% отстъпка за зареждане на климатик от зайците.
Реших, че повече няма да въртя и използвах всички точки.

# 1 846
Този турнир на Sweet clash кога щеше да започне? Мислех, че от сутринта ще са занулени точките в класацията и ще трябва да си избера клан от инфлуенсърските, но при мен няма никаква промяна...

# 1 847
Момичета , като заявихте картата от зайците , пращат ли потвърдителен имейл , че са получили данните или не?

# 1 848
  • Сливен
Този турнир на Sweet clash кога щеше да започне? Мислех, че от сутринта ще са занулени точките в класацията и ще трябва да си избера клан от инфлуенсърските, но при мен няма никаква промяна...

В 18:00 часа,даже в чата го споменаха няколко пъти. Simple Smile

# 1 849
Кой чат? 

# 1 850
  • Сливен
В discorda,в чата/раздела свързан с играта. Simple Smile

# 1 851
Нямам профил там... Задължително ли е, ако искам да получавам новини - не ги ли качват в Инстаграм или Фб?

# 1 852
Момичета , като заявихте картата от зайците , пращат ли потвърдителен имейл , че са получили данните или не?
Аз получих.

# 1 853
  • Сливен
Нямам профил там... Задължително ли е, ако искам да получавам новини - не ги ли качват в Инстаграм или Фб?
Качват.Но и там също качват,влизат потребители и питат кой каквото го интересува.Мисля,че не е задължително. Simple Smile

# 1 854
# 1 855
Привет, видяхте ли днес колелото се зарежда за по-малко време. /за златно ниво - 2 часа/

# 1 856
Привет, видяхте ли днес колелото се зарежда за по-малко време. /за златно ниво - 2 часа/

При мен си е три часа, а съм златно ниво.

Имам въпрос относно турнира на sweetclash. В 18:00 ли ще обявят номерата на клановете, към които може да се присъединим или вече са активни?

# 1 857
Някой от спечелилите в Бургаско да е усетил някакви конспирации в час на печалби? Тази вечер регистрирах 6 кода и нищо CryJoy
70 кода регистрирах и нищо оо. По всяко време съм пускал и различни часове и няма награда. А мъжа ми сами такава бира пие и съм много разочарована. Един път да пуснат игра на неговата бира и не ме мога да уцеля награда.

# 1 858

При мен си е три часа, а съм златно ниво.

Имам въпрос относно турнира на sweetclash. В 18:00 ли ще обявят номерата на клановете, към които може да се присъединим или вече са активни?

Може при мен да има бъг - завъртях сутринта към 9,00 и после реших да погледна какви ваучери има и видях, че е готово за ново завъртане /към 11 и нещо/, може да е временен бъг, ще докладвам при следващо завъртане.

Пиша отново тук, за да не спамя с нов пост. При следващото завъртане си бяха 3 часа, може би сутринта нещо съм била сънлива или е било бъг еднократен ... Simple Smile Wink

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 15:42 от divine_1

# 1 859
1/ MY Chocolatier се чувства прекрасно в/във MY Chocolatier
     Sofia, Област София ·

Добро утро!🌞
Започваме деня с едно шоколадово кафе😋☕️
И ви напомняме, че утре е Първи юни! Ние от MY Chocolatier имаме специално отношение към децата и се стараем посещението им при нас винаги да е вълнуващо и вкусно преживяване!
За това УТРЕ, ВСЯКО дете, посетило ателието ни, ще получи подарък-шоколад, разбира се! 🍫

💥https://mychocolatier.bg
☎️0882 510 880
💥https://www.instagram.com/mychocolatierbg/?igshid&fbclid

2/ Заповядайте на 1-ви юни от 11:00 часа на голямата сцена на Музикалния театър на спектакъла „Да целунеш принцеса” с ВХОД СВОБОДЕН

„Да целунеш принцеса” е мюзикъл за деца по приказката на Андерсен „Принцесата и свинарят“. Една история за принца, който става свинар, за да докаже на капризната и разглезена принцеса, че в живота има по-ценни неща от материалните придобивки.

Общи условия

Активация на акаунт