Отговори
# 1 815
Ххехе, страхотно съвпадение, жив и здрав да е Калоян!

# 1 816
Honeymama - Честито!!!
Да ви е жив, здрав и много да ви радва!!!
На теб бързо възтановяване!!! 🎈😊❤️

# 1 817
Хънимама, честит двоен празник! Да е жив и здрав малкият Калоян и много да ви радва!
Бързо възстановяване на теб и скоро да се гушкате 🐣💙☀

# 1 818
Омче мерси за информацията, аз също се надявам всичко да мине леко и при нас. Relaxed Надявам се вече да се гушкате с малката бонбонка и да си е при теб. Аз днес бях на тонове сутринта в болницата и ти пращах положителни мисли от първия етаж Simple Smile Heartbeat

Maria_nna Честито, живо и здраво да ви е момчето и много да ви радва Heartpulse

mystic193 Стискам палци Максим вече да е при теб Blue Heart

ppolina за епидуралната упойка, не усещах абсолютно нищо, нито болка, нито контракции, нито шиенето - само както излезе цялото бебето усетих нещо като извличане. Но като цяло бях бая надрусана, защото после един смс да напиша, че съм родила ми отне 30 минути нечовешки усилия, трудно ми беше да си вдигна главата и да си движа ръката и след това заспах. Даже СМС беше с текст, че съм родила и никой да не ми звъни, че ще спя. Simple Smile

За външния шев използвах пудра топоцин, но мисля че вече не се произвежда.

Аз да се похваля, че събрах багажа за болницата - каня се от около 10 дни, ама все нещо става и отлагам, станаха 3 чанти, дано не ме върнат от болницата Grin. Днес бях на тонове, вече съм 37 г.с. според приложението,  като ми сложиха апарата и бебка почна да рита апаратчето и машината да пищи,  наложи се да легна на една страна за да спре да я рита и тоновете се оправиха. Гъбичките ми са се излекували, акушерката ми одобри плана за раждане, но каза, че има още много време и няма за къде да се бърза Simple Smile А аз си казвам, виждам в групата как бебчетата имат собствено мнение и общо взето нищо не се знае. Smiley
Иначе аз съм от тези, които никак не бързат да родят, вярвам, че ще се случи когато бебка е готова Flowers Hibiscus

Honeymama Да са ти живи и здрави мъжете Blue HeartBlue HeartBlue Heart много да те радват и слушат Wink пожелавам ти бързо възстановяване и като имаш време разкажи подробности - предполагам, че всички се вълнуваме.

# 1 819
  • София
Йеее Хъниии, честит ти Калоян, честит ти татко на Калоян !!! Прекрасен подарък си му направила.... 💙 Да сте живи, здрави и благословени цялото семейство !!!

И аз току що се връщам от проверка на разкритие... направи ми го най-големият мъж, с най-големите ръце, който можаха да намерят в ОБ. 🤣🤣🤣 Да ви кажа това беше “най-приятният” преглед, просто забравих всички други болежки.... 🤣

# 1 820
  • Варна
И в крайна сметка имаш ли някакво разкритие? Или ти дори забрави за какво си отишла 👀😂
И аз току що се връщам от проверка на разкритие... направи ми го най-големият мъж, с най-големите ръце, който можаха да намерят в ОБ. 🤣🤣🤣 Да ви кажа това беше “най-приятният” преглед, просто забравих всички други болежки.... 🤣

# 1 821
  • София
Бях с някакви адски болки и втвърден корем, които не спада. И АГ ми каза веднага да отида да ми пуснат тонове и да ме прегледа дежурния.
Пушка съм била, няма да го раждам днес ми вика, било ми възпалено влагалището... да си ме видела обаче моята лекарка... а миналата седмица нищо ми нямаше на изследванията... та утре съм си пак в болницата на редовната ЖК и тонове, та да видим...

# 1 822
Honeymama, честито бебче! Избрало си е чудесна дата, ще си имате винаги двоен празник 🙂.

Аз днес бях на тонове пак ми правиха преглед да разкритие 🥺. Категорично това са едни от най- гадните прегледи до момента😝. Имам усещането, че беба ще се появи скоро, с тези прегледи и проверки според мен няма да се бави.

# 1 823
Honeymama, страхотни новини, честито бебче! Бъдете здрави и щастливи!

Аз днес бях на последен преглед преди секциото при следящия АГ, бебка е 3,041 кг в 37 г.с. и 6 дни.
На 29-ти съм на преглед при доктора при който ще е секциото и предния път ми каза, че тогава ще ме прегледа и за разкритие. Защо е това преглеждане за разкритие, след като на 1-ви ще е секциото, имате ли идея?

# 1 824
Да е много благословен Калоян!!! На мама - бързо възстановяване!
Аз съм на системи в болницата, днес ме приеха по спешност с диагноза прееклампсия. Нямам разкритие грам, но това било добре за мен в момента и за бебчо.
queenoflove, за да не тръгне раждане и да обърка плана за секциото.

# 1 825
Ami,
Как така в болница?😳Какво стана,какви признаци имаш на прееклампсия?
Какво следва сега,стремят се да забавят раждане или?

# 1 826
  • София
Honeymama, честит да е Калоян 💚💚💚
И баща му, ей това се казва късметлия! А днес си мислех за теб и за това, че до края на деня има време да са на една дата и си викам - ами може, ама чак пък толкова бързо....

Момичетаааа, бях заспала рано-рано и това ми първото нощно ставане за днес! Казвайте колко вода да пия, щото ако е като оная нощ... нали...  😁😆😁😆🍀🍀🍀

П.П. Ейми, защо си в болницата? Ок ли си?

# 1 827
Честито бебе Калоян само да радва мама и тати 💙🌺💐
С нетърпение очаквам разказа 🙂
Аз днес отвреме навреме мноого леки менструални болки, по едно време само кръста ме болеше като за цикъл.... 🙄 И засега нещата утихнаха.
Аму надявам се всичко да е наред при вас 🤞

# 1 828
Благодаря ви, момичета, за загрижеността! Flowers Hibiscus
Много бързо станаха нещата, не бях подготвена за такова развитие, но важното е, че сме добре с бебето сега. Аз съм на терапия с допегит, споменавала съм ви, но от вчера  кръвното ми се повиши повече от 140/90, и допегитът не помогна. Движенията на бебето намаляха. Днес отидох на преглед + тонове. Кръвното ми беше космично, а тоновете на бебчето не бяха добре. Включиха ме веднага на система cormagnesin и все още съм с нея. Лежах наколко часа, но вече мога да се поизправя и да пиша и съм много щастлива! Бебчо пак се разрита и съм много по- спокойна. Питах за раждането, но ми обясниха, че това е на второ място за обсъждане.  А около мен плачат бебета...Но още не е дошъл моментът. Hug

# 1 829
Хънимама,
Честита ви рожба Калоян! Честит ви двоен празник! Бъдете здрави, все така щастливи както днес и благословени! 💐🍀❤️🎉 Желая ти бързо възстановяване!

Аму81, всичко ще е наред!

Общи условия

Активация на акаунт