Вие бихте ли ползвали нейните услуги като фармацевт не само за козметиката, но и за лекарствата и ваксините?
Аз давам на нея нисък вот на доверие поради моите съмнения в психическото й здраве.
Не, направо абсурд. Вече и съжалението ми към нея се изчерпва - едно е да съчувствам на човек с проблеми, но тя е твърде конфликтна и с такива селски интриги само затъва повече, но пък явно й доставя удоволствие.
>>>>>>
Ако аз не греша, ти май беше споменала за някаква Facebook група на български инженер-химик с много добри познания за козметиката?
Може ли да ми споделиш тук или на лични съобщения коя е въпросната група на инженер-химика, за който ти имаш добри впечатления?
Момичета, аз искам да ви попитам кои са вашите любими български и чуждестранни в(б)логъри с професионално образование в сферата на козметичната индустрия?
Защото аз лично смятам, че е хубаво всички ние да знаем добрите алтернативи на компрометираната фармацевтка Надя от Инфармация. Иначе тя ще намира утеха в това, че няма лоша реклама за нея.
И аз бих била благодарна. Темата ме вълнува много, но нямам достатъчно познания, ползвам CosDna, но бих чела/гледала нещо по-подробно и достъпно обяснено от специалист. В инстаграм следя skinchemy Доколкото знам е химик момичето, споделя много интересни за менда неща - съставки, комбинации, влияние, цели, подходящо и неподходящо за отделните типове кожа и т.н.
По този повод исках да ви питам дали сте чели книгата на Надя за подбор на козметика и ако да, намирате ли я за полезна? Гледам, че Деа доста е говорила за нея.