Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 434
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 3 180
Аз пък определено не съм най-големия фен на Елица и съм напълно съгласна с Еми. И макар да не харесвам Елица, защото ми идва в повече лигавенето й, много харесвам това, че е старателна в готвенето и го прави както трябва. Не претупва нещата само за видеото, както казва Еми, а си личи, че го прави защото и харесва, защото и идва отвътре, а не защото е модерно. Валери, Ивана, Гергана и всички останали го правят точно заради тренда.

# 3 181
Ох, зъбите на Гергана толкова сме ги дъвкали. И аз недоумявам защо на всяка една снимка трябва да е толкова широко ухилена. То дори и перфектни зъби да имаше, пак е неестествено да си хили така. Тя нали влезе в колаборация с някаква дентална клиника и щеше да слага алайнери? Но нещо се потули работата, уж заради короната.

# 3 182
Ох, хайде и Поли Моли със шапка идиотка.. Сериозно ли?! Не е лошо момичето, ама с този нейн стил. Да, отива и, но все едно е заклещена и тя в 80-те.
И половината дрехи от видеото за плаж. Само аз ли като ходя на плаж общувам къси дънкови гащи и горнището на банския.. Сигурно.

# 3 183
  • София
Мен пък ме кефи, че Валери си хапва попарата, която не намирам за нездравословна, ако не слага захар, въпреки че аз хляб не ям. А за това, че яде и захар въпреки пъпките, мии супер, цял живот с тях ще съобразява, повече ми харесва, че не робува на всяка цена да е перфектна и да спре да яде захар сега, докато прави курса, после пак ще се появят, а цял живот на лекарства заради пъпките, не става.

# 3 184
  • Варна
Валката не робувала да е перфектна?! Точно тя най-много го прави според мен! Показва се с вече нанесен фдт, все едно няма такъв и нанася наново. Уж на лечение, а се китосва ли китосва. А за филтрите в инстаграм, даже да не отварям дума. Виж снимките в цял ръст и ми кажи кой е по-дългокрак Валерито или моделите на Виктория? При все че вторите са с 10 см. по-високи от кралицата на ваканциите! В общи линии може да се каже, че е еманация на всичко повърхностно и въртящо се около външния вид и марковите дрешки.

Баба Бети, а си види престолонаследничката, а се е гътнала. Най-много да захареса новата си снаха.

Може да звуча крайно, но все повече се замислям майката на Валери дали си задава въпроса къде е сбъркала във възпитанието на детето си, че то да се интересува само от едни снимки в инстаграм и Сефора. Пиша го това, защото Пепините родители бяха доста обсъждани дали са доволни от щерка си, а там ситуацията да кажем е, че никой не е застрахован. Докато при Валери си е личен избор.

# 3 185
Много интересно видео от Капитонова за моделството и в Индонезия. Според мен това видео би могло да бъде урок на много момичета, които мечтаят да са модели. Само не знам как се е навила да тръгне за Индонезия съвсем сама, без да знае къде отива и какво може да и се случи. Предполагам е гонила мечта, но не знам родителите и как са я пуснали така. Все пак си мисля, че да бъде влогър е доста по-добра и по-безопасна алтернатива на моделството.

# 3 186
  • Варна/Амстердам
Понеже през по-голямата част от живота ми съм заета и нямам време за следене/гледане на влогъри, чак сега изгледах видеото на Йоко за операцията на носа. Според мен съвсем се е обезличила. Попревъртях и клиповете й с дрехи, които намирам за подходящи за Хелоуин или Драг куин шоу (сори нот сори). Да не говорим и за онова видео, в което цитира коментари за себе си, извадени от контекста, говорейки като каруцар. Мисля, че хамалите и служителите от чистотата имат по-богат речник от нея. Много неуравновесена жена, претендираща, че е много "чил". За капак с неоправдано високо самочувствие, особено след операцията на носа, чиито ноздри ни навира при всяка възможност.
Меган Фокс за бедни ми е някак си.

# 3 187
Някой назад в темата бе споделил линк към профила на мъж, който показва рецепти в  тубата. Може ли да го споделите отново, тъй като не го намирам.
https://youtu.be/Sn4-9F4iEyc

Благодаря.

# 3 188
Гергана не плаща за покупките от luisaviaroma & bambini fashion. Тези магазини дават store credits на инфлуенсъри, за да ги промотират и правят клипове, постове. Ако видите видеата на Гергана и Sophie Sohet си пише, че са колаборация с сайтовете.

Кога излиза новата селекция от Алиекспрес на Полина? Нямаше ли да е тази седмица или е решила да отложи, за да не изглежда нелепо на фона на българските колаборации на Теа, Ая, Ивана, Валери и тн. Галя Симеонова и тя ще пуска тениски за лятото, тази с котвата изглежда приятна. Аз ако съм Полина би ме било срам да пробутвам китайски пластмаси на 10пъти по-висока цена и бих се замислила дали не мога да направя колаборация с бг компания. Не й отива на претенциите за предприемач да препродава боклуци от Алиекспрес.

# 3 189
Как да направи колаборация с българска фирма, като никой няма да ѝ направи фибички за жълти стотинки, които после тя да продава за 10-тачка.

# 3 190
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тя вече си даде името за шампоаните.Сега й остава Алиекспрес с 10-на надценка..пък който се хване.
Меган Фокс за бедни. Laughing С глас се смея..
Не гледам Валери,но заради вас и коментарите ви ще си пусна видеото й.
Апропо,с ад блокър съм  - така ми е много доволно,че не спонсорирам и една стотинка нашите народни,че и американски смешки.
Американките поне  влагат пари и време в техника,обработка и снимат като професионални холивудски оператори.Бих изключила ад блокъра за Галя,ДесиТалкс(май й мина ентусиазма да снима..бързо,бързо),Анелия(там съм 50-50),Кендра Улкинсън(много ми е земна и истинска,което не се наблюдава у почти никой американски ютбър) и всякакви кулинарни и книжни,бг и международни ЮТ канали.

# 3 191
Идвам и аз след видеото на Валеринда. Чехлите са потрес, няма какво да коментирам. Според мен ще се хлъзгат и ще си почупи краката по софийските дупки.

Ансамбълчето тип тапицерия е ужасно, но анцуга ми хареса как стои. Отивам да гледам Ивана.

# 3 192
  • София
Валката не робувала да е перфектна?! Точно тя най-много го прави според мен! Показва се с вече нанесен фдт, все едно няма такъв и нанася наново. Уж на лечение, а се китосва ли китосва. А за филтрите в инстаграм, даже да не отварям дума. Виж снимките в цял ръст и ми кажи кой е по-дългокрак Валерито или моделите на Виктория? При все че вторите са с 10 см. по-високи от кралицата на ваканциите! В общи линии може да се каже, че е еманация на всичко повърхностно и въртящо се около външния вид и марковите дрешки.

Баба Бети, а си види престолонаследничката, а се е гътнала. Най-много да захареса новата си снаха.

Може да звуча крайно, но все повече се замислям майката на Валери дали си задава въпроса къде е сбъркала във възпитанието на детето си, че то да се интересува само от едни снимки в инстаграм и Сефора. Пиша го това, защото Пепините родители бяха доста обсъждани дали са доволни от щерка си, а там ситуацията да кажем е, че никой не е застрахован. Докато при Валери си е личен избор.

Аз коментирах храната й и че ми допада, че си показва истината относно това, че си яде попарата и често показв, че и корем има и въпреки това си хапва тортата. А това с краката е тъпо, защото нейните са достатъчно дълги и хубави, но постът беше относно храненето. Нямам проблем с храната й, даже я подкрепям, че показва истината, а не като с краката.

# 3 193
  • Варна
Аз, доколкото помня, във видеото, в което каза, че е качила кг., каза, че почва да се храни по-здравословно и да спортува, за да си върне предишното тегло. Но тя си е несериозна и с право някой в предни коментари отбеляза, че е добре да не работи сериозна работа.

# 3 194
Валери грам не се опитва да извлече позитиви от нейната индивидуалност, а само се закопава копирайки другите. Аз лично не виждам нищо лошо да покаже боклуците, които яде. Пример за такъв влогър е Изабел. Тя показва нон стоп боклуци, които яде, вредни, калорични и т.н. но не получава негативи за това си показно. Какво лошо има да не се храниш като другите с авокадо и чия, и да покажеш това? Мисля, че повечето от децата, които я гледат биха си направили попарата й веднага след видеото, а тоста с авокадо надали. Тя не работи, не гледа деца...логичното е поне в това с инфлуенсърството да го прави на ниво.

Мисля, че Полина отдавна вече се е изложила с всичко от toptends. Дали ще пусне "новата колекция" тази седмица или след две, няма голямо значение. И миналата година имаше влогърки, които пуснаха ТЕХНИ продукти, не мисля, че тази пролет е с нещо по-различна. Още с пускането на toprends Полина се изложи много яко. Претенции до небето, а избира китайски стоки, пробутва ги с огромна надценка и айде аз съм маркетинг консултант. Как пък не.

Общи условия

Активация на акаунт