Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 427
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 3 195
Чета коментарите за Валеринда ( tuali Joy ) и се чудя защо толкова беше притисната да върне нещо? Също така спомена 'сигурно е 20лв щом съм го поръчала'. Някой или нещо я ограничава? Искаше й се да задържи и двата чифта чехли, но 'трябва' да върне, защо?!

# 3 196
Аз лично не виждам нищо лошо да покаже боклуците, които яде. Пример за такъв влогър е Изабел.
Изабел спазва ли някакъв режим на хранене? Тя има страхотно тяло и знам, че тренира доста. Валери няма нужда да отслабва, а да качи мускулна маса, защото е супер отпусната. А има хубав ген и със съвсем не-тежки тренировки могат да и се получат нещата. Тя реално има страшно много свободно време и може да го оползотвори в нещо полезно като да учи език, да се образова, да готви, да тренира и какво ли още не. Но като гледам по цял ден виси в инста и в сайтовете за дрехи. Нормално е да е супер изморена после. Нищоправенето изморява най-много.

Тя иначе учила ли е в университет? С какво се е занимавала преди да стане full time инфлуенсър?

# 3 197
Ако питаш за Валери - да, завърши бакалавърска степен в Търново и после магистратура в Свищов. Работеше във Версаче и Сефора като консултантка, поне аз друго не знам да е работила, а я следя от 4-5г.

# 3 198
Чета коментарите за Валеринда ( tuali Joy ) и се чудя защо толкова беше притисната да върне нещо? Също така спомена 'сигурно е 20лв щом съм го поръчала'. Някой или нещо я ограничава? Искаше й се да задържи и двата чифта чехли, но 'трябва' да върне, защо?!

Кризата в туристическия бизнес, Мартин нали това работи.

# 3 199
Не следя редовно Изабел макар, че ми е симпатична, а и изглежда добро и мило момиче. Не съм чула да тренира, преди ходеше на танци. Да, има страхотно тяло, но не знам дали спортува, приятелят й Пешо спортува, но не съм видяла тя да показва упражнения или да ходи на фитнес. Факт обаче е, че показва само нездравословна и вредна храна. В това не казвам, че има нещо лошо, щом това яде, харесва й и го показва за мен е окей. Не е окей да ядеш пици, дюнери и чипс, а да показваш авокадо, чия и оризовки.

# 3 200
Чета коментарите за Валеринда ( tuali Joy )

Кредит на Lolis за Валеринда, от нея видях, много е точно 😂😂😂

# 3 201
Чехлите бяха почти еднакви, предполагам ги е поръчала с идеята да прецени на живо кои ѝ харесват повече и да върне другите.
Много са грозни, иначе.

# 3 202
Изабел е тренирала като дете, сега не знам дали спортува интензивно. Но тя е и доста малка - на 19, 20, като има изградената физическа култура като дете, не е проблем да поддържа хубаво тяло с малко усилия.
Според мен обаче не се изхрани изцяло с джънк, просто иска да е relatable към тийнейджърите и затова качва това. За 13-14-годишните чията и авокадото не са толкова интересни, колкото пицата и бургерите.

# 3 203
Конкретно Изабел не мисля, че се напасва спрямо аудиторията си. Тя има огромен брой последователи и е такава, каквато е. Ето напоследък се включва в масови медитации и т.н. Съмнявам се, че аудиторията й от 12 годишни медитира или чете подобна литература. Просто обича да си хапва джънк и това е.

# 3 204
Конкретно Изабел не мисля, че се напасва спрямо аудиторията си. Тя има огромен брой последователи и е такава, каквато е. Ето напоследък се включва в масови медитации и т.н. Съмнявам се, че аудиторията й от 12 годишни медитира или чете подобна литература. Просто обича да си хапва джънк и това е.

Тя, че обича е ясно, мисълта ми беше, че яде и здравословни неща, които просто не са интересни за гледане и затова не ги включва във видеа.
А това, че не се напасва спрямо аудиторията си... не е така, доста е фалшивичка, съдя по това, че като се зариби по дадена известна личност, почва да я имитира - например Ема Чембърлейн и Ариана Гранде. Не става дума за визия, а за маниери, поведение и нещата, които ги интересуват. Отделно от това доста други ютубъри индиректно или съвсем директно са правили коментари за това, че не е такава, каквато показва в действителност - Симона, Мъци, Азов...

# 3 205
Не трябва да гледам Нови придобивки, Деси Стоянова ме инфлуенсна с една чанта.Close
Аз харесвам на Валери стила, но наистина тя робува на трендовете, а повечето са краткосрочни и на следващата година се оказваш затрупан с дрехи, които са неактуални и твърде специфични, за да носиш. На мен сините чехли с по-тънката каишка много ми харесаха, но аз не нося подобни обувки, а и са твърде нефункционални. Това са обувки за жена излязла на кафе или кратка разходка, която няма да прави нищо друго. Аз не помня кога за последно съм се шляла, винаги нещо с нещо ми е съчетано.
Обаче костюмчето ала младата Цецка Цачева ме уби, не, и на камера е ужасно Smile

# 3 206
Чета коментарите за Валеринда ( tuali Joy )

Кредит на Lolis за Валеринда, от нея видях, много е точно 😂😂😂

Някак си и лепне просто. Покрай снимките с прането на балкона ми беше като Росалинда. 😂

# 3 207
Какво мислите за видеото на Зорница за домашното насилие? Аз съм раздвоена. Чудя се какво я е провокирало да качи видео на такава тема. Каза,че не е пряко засегната. Ивана ми хареса отново. Пин ъп грима смятам,че е за нея и много й отива. Видеата й са еднообразни,но мен ме разтоварват.
Изабел не я следя,но изглежда е много популярна. Последно гледах медитация нейна. И понеже се интересувам от тази тема,какви са тези общи медитации,знаете ли някакви такива канали? Ще ми е полезно.

# 3 208
Последните видеа на Зорница не виждам смисъл защо изобщо ги прави. За домашнито насилие започва с "Това не са мои размишления по темата"- ами защо изобщо да я гледам, имам си гугъл мога да си прочета тази информация. Ако прави лични клипове със свои мисли и действия може да бъде критикувана и да й се задават въпроси, но с чужни мисли и текстове тя залага на сигурното и неутралното.

# 3 209
Понеже не видях дали е коментирано, оставям пост на Надя от днес, благодари на Хелия, Welt и всички пожелали ѝ бързо оздравяване.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт