КГБ = Клуб на Готините Баби - 201.

• 59 252
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на Лускината щерчица-красавица!
Много здраве и още повече любов и пожелавам!

Днес и моята сестра е рожденичка.
Да е здрава и щастлива!

Честит рожден ден на патерица на Мая!
Здрава и благословена да си!

Клечицеееее,😍
Чак се ядосах като прочетох как сме се разминали.
Мисля,че аз ще те позная☺😍
Често сме из Стз ,дай боже да се видим!

Днес си хвъркам насам-натам,че утре пък либето е рожденик.
Приготвям си разни неща в помощ за утре.
Живи,здрави да се съберем да отбележим празкика.
Каним се да обяд,че то кой е нощна смяна,кой след нощна .
А и мама и тати свеки ще довеждаме,че и връщаме после в Чирпан.
Здрави да сме.Ще се справя.
А и помощ щеркина чакам довечера.

Хайде,лек и спокоен ден за всички ни!😍😍

# 241
Йееее! Успях да вляза! Направо не е за вярване!
Целувам ви, прегръщам ви и ви казвам, че тук си е направо супер. Ама сега трябва да изхвърчам навън. Че тук се ля дъжд, та ми попречи да си свърша работата. И докато чакам да се извали - съм заспала.
Най-много целувки за милата ми Клечица!
Кош целувки и за всички останали.
Ха наздраве за Лускината Вили - хубавицата!

Клечке, да не би да си си изгубила телефона? А?

Да ви призная, днес от 7.00 до към 11 часа бях на радиатор. На вас толкова ли вие студено??? Бззззз.....

# 242
Лелемайко! Цялата идна седмица - все такъв студ! Какво показва вашето разузнаване?

# 243
  • София
Привет, красавици!
Поздравления за щерчицата на ЛУСИ. Да е здрава, а всичко останало да се подрежда, както тя го желае.
Поздравления и за сестричката на ГЪБКАТА. От всичко най-хубаво й желая по много!
ЗДРАВУНЧЕ, добре си си поспала под звуците на дъждовните капки.
ХУЛИ, е чак пък уникална! Simple Smile Всеки да помага кой с каквото може.
Отивам да си храня чавето. Бабин убавец не дойде, защото се стяга за предстоящите изпити.
Хайде, чао!

# 244
Лека нощ и спокойни сънища!

# 245
  • София
Лека Sleeping

# 246
Добро утро, момичета!

Пу, " първа писта" за среща при езерото.
Дано не ми мине котка път!

Хубав ден! Да ви е слънчево в душите!

# 247
Добро утрооо!
И днес денят започва със слънце, три пъти ура Simple Smile!
Шъ го бъде топлото време, само дето не се знае кога шЪ е Simple Smile .

Здравунка, с теб започвам сутрешния разбор Simple Smile  . Хич не се срами да си признаващ. че включваш отопление - кВо да кажем ние с гайдите Simple Smile . На 450 м. н.в. е наше село, но е в подножието на планината- ами студено си е, и сутрин, и вечер, та и по обедно време Simple Smile.  И ние с гайдите ( хо, хо Simple Smile)не щракаме копчето и да чакаме топлото да дойде, ами носим дърва, трупаме ги в печката и я палим. Да ви съ пофала Simple Smile,  тъй като специалиста по палене на печки:) вчера беше зает и студа е по силен от мързела Simple Smile, се наложи аз да се занимая с тази дейност Simple Smile. Ами справих се Simple Smile, със зор ама пламна такъв пламък Simple Smile Wink, а аз седя на столчето пред печката възхищавам се на огъня, първият ми огън, който съм запалила сама в живота, а не усещам, че в стаята е станало синьо от пушек Simple Smile.  Еее, после се наложи да се къпя, че миришех като пушена скумрия Simple Smile, ама това са подробности Simple Smile.

Няма да ви казвам колко ви завиждам за срещата Simple Smile. От миналата година я коментираме тази среща на езерото, ама не ми е писано да съм и аз на нея ... Вярвам, че ще е много приятна и запомняща се среща, вярвам, че ще има много смях и приказване една през друга, всичко си представям и мислено ви прегръщам...

Гъбче, ние като новодомци често обикаляме по хипермаркети, а и не само. Ако имате някога повечко време ( и желание, разбира се ) може да се уговорим предварително.

Нещо не се справих с писането в отреденото време.
Пак шъ дода, когато мога, вие само поддържайте ,,огъня'' в къщичката ни. Да и светят прозорчетата и да намираме топлинка тук ... Всеки, когато му е студено на душичката да  влиза да се сгрее... Както мен ме греят милите ви думи ...

Хубав ден, дами!
Да сте здрави и спокойни!

П.П.
Да е честит днешния рожденик - половинката на Гъбка!
Много здраве и много хубави моменти за бат Павел и фамилия!
Весел празник!

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 08:49 от Важна клечка

# 248
Черпяя за либето ми рожденик!

Почерпете се за негово здраве!

# 249
Ехооо! Ей ме на! Animal CrocodileНяма да можете да се отървете сега.
Клечице, айде на  рейсчето, та в София в четвъртък. У нас на гости. А в петък - на Езеро. В събота ще те черпя един Йоан, добър твой приятел, и - айде пак на рейсчето, та да не плачат някои хора край незапалената печка. Ама възхищавам ти се за запаления огън! В пряк, в преносен смисъл - както щеш.
Прочее, аз, дето съм на половин час път от Езерото,  ще ми се наложи да правя триста салтоморталета та да се освободя...Animal Dragon Face Animal Frog Animal Turtle Flowers Bouquet

# 250
Честито на Гъбка за Либето ,дето я държи млада и красива червенокоса вещица!Да продължава все така да я радва и топли нощем, че печките  са нужни тези дни, още повече живите печки.
Свекърва ми е споменавала ,че са жънали с кожуси  и натам вървим, но братът на приятелка ,метеорогът Георги Рачев пише ,че ни чака горещо лято,  и добре ,че то дървата ще свършат лятото...Валя ,кал ,мокро, студено и до печката съм.Ще се размърдам пак по някое време.Яд ме е, че нямам условия, и така имам вързали доматчета ,но да имаше оранжерия...щяха да са на път да зреят.Има конструкция, трябва да се ремонтира и покрие, ама не мога,трябва си мъж!Е за такива неща завиждам на жени с мъже!Да не помислите за друго...то умря отдавна.

# 251
Champagne Гъбче, живо да ти е гаджето Наздраве! Birthday

Мисля си да взема и аз да се наредя в редичката цветарки...ама аз при чираците, при пишман-цветарките...Flowers HerbFlowers BlossomFlowers Rose Казах ли ви, че си имам съветник - баш цветар? Ама не мога нвсе на него да разчитам, ще вземе да си помисли, че има основание за надежда Stuck Out Tongue Closed Eyes Imp

Борянка, миличка! Кютай край печката. Аз току-що изгасих радиатора. Смятам да ти изпиля нервите с тъпи въпроси относно цветенца, може ли?

# 252
Давай ,не ме жали...Здравчо, кат си решила да гледаш китки,  въоръжи се с търпение.Аз я закъсах ,все едно никога не съм копала този двор.Викам че не ми пука, когато стане.Ама губи с всеки ден отлагане, та ме е яд все пак.

# 253
Борянка, ми че покани ни с моя човек-специалист - ще ти прекопае двора преди да си се обърнала.

# 254
Хм, аман от специалисти ...какъв е този специалист ,стар ,млад , красив ли  е...каня вас с Йо само, скоро.Да се окопитя малко.

Общи условия

Активация на акаунт