Почернели и на петна, а от вътре са си чисти.
Фло, освен като ходите на село да ми купиш 2 опаковки Зебра. Ще си платя с лихва и такса доставка.

Ехо! Никой ли още не се е събудил? Хайде, ставайте, момичета! Карантина не останаааа! Както викат войничетата "Служба не останаааа!....."

, привет дрЪжки!

От няколко дни започнах да си възстановявам испанския. Не че съм се засилила да вървя натам, но знае ли човек...Най-вече го правя, за да не оставям мозъка ми да лентяйства. Тези дни участвах в едно виртуално обучение по психология и лекторът изнесе много полезна лекция - Как да направим мозъка си по-умен. Ако ви е интересно, мога да ви споделя.

) Когато брат ми си отиде, рускинята сама ме попита има ли излишни ризи - ами те всичките вече бяха излишни. Изпрах и изгладих над 30 ризи, тениски, отделно кадифени панталони, дънки, пуловери и жилетки. Добре, че имам приятелка в пощите, та изпратихме всичко това. Хората доволни и благодарни. Сега мисля пак да ги питам. Ако ги искат - добре, ако ли не, една приятелка ме посъветва да ги занеса в белите контейнери на БЧК. Май така ще направя. Това са около 20 ризи.
Виж като изчезнеш и после се появиш, как ти се радвам. 

Остава да ни дават по едно шуле водка сутрин, та да се обеззаразяваме вътрешно и всичко ще е на шест!!!!!!
Препоръчани теми