КГБ = Клуб на Готините Баби - 201.

• 59 254
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро готини дами!
Снощи се прибрахме от село и бързам да ви поздравя ,че скоро не съм се включвала!

Най напред да честитя  рождените дни на Майчето,Жабка и съпругът на Гъбчето!
Здрави,щастливи ,благословени да са!

Честит празник на най-скъпите ни съкровища, деца и внуци,смисълът на живота ни!
Честит празник и на всички,запазили детето в себе си!
И нека и ние „гледаме света,с очите на дете!”

Момичета благодаря на всички, които поздравихте дъщеря ми за рожденият ден!
На село си изкарахме един прекрасен празник с децата. Бяхме много щастливи, че пак бяхме отново заедно,
само зетко ни липсваше,но скоро и той ще си дойде и ще повторим празника.
Радвам се за  предстоящата среща на софийските момичета ! Нека да ви е веселко и хубаво !
Аз ще спирам ,че трябва да пусна пералня и  да направя нещо за обяд!
Хубав и спокоен ден на всички ви!
Прегръщам ви ,мили дружки!:hearts:Two HeartsTwo HeartsTwo HeartsTwo HeartsTwo Hearts

# 271
  • Варна
Честит празник на всички деца!   Balloon
Да са ни живи и здрави, да се гордеем с тях!  Flowers Four Leaf Clover

Честит празник на моите деца и внуци!
Да са ми здрави, да са ми живи,
да са добри, да са щастливи,
да са разумни, да са с късмет,
щастливите им моменти да са безчет,
след мечтите си устремено да тичат,
да са задружни, да се обичат,
а на мен- какво ми остава-
да съм горда, че съм тяхна майка и баба!

Flowers Four Leaf Clover  Sparkling Heart  Nature High Brightness  Flowers Four Leaf Clover  Sparkling Heart  Nature High Brightness  Flowers Four Leaf Clover  Sparkling Heart  Nature High Brightness

# 272
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕТЕТО! ДА СА НИ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ВНУЧЕТАТА, ДА ЖИВЕЯТ В ЕДИН ПО-ДОБЪР, ПО-ЧИСТ И ПО-ПОДРЕДЕН СВЯТ.
Щастливци са тези, които са запазили детското в душите си.

Момичета, стягате ли се за срещата в петък? Добре би било, да се "обозначите", защото ШПУНЦИ ще резервира маса. Да не стане така, че тя да запази маса за 10, а се струпаме 20 Wink

Приятна вечер! Hug

# 273
  • София
Да са ни живи и здрави малките и порасналите ни деца.
Фло', в ресторантите масите са за 4 души през маса. Не знам как ще стане.

# 274
  • Варна
2 юни

..... Българио, за тебе те умряха,

една бе ти достойна зарад тях,

и те за теб достойни, майко, бяха

И твойто име само кат мълвяха,

умираха без страх. .....

ПОКЛОН !

# 275
На Ботевия ден /шапки долу!/ Цъфнаха мушкатите ми! След като 2 години ги отглеждам само със зелена шума! Къде ми беше грешката? Не смеех да призная до сега. И май имам още грешки, понеже растат много на високо, а малките цветове са на едни тънки и дълги дружки.
Ох, дръжки, бе...Laughing Laughing Laughing  Фло, ето как едно внушение - твоето - се превръща в действителност. Жив Гьобелс /ли беше, или Гьоринг?/! Не си поправих неволната грешка понеже е смешна!
Та, защо са ми толкоз високи мушкатите и с толкова много зеленчук, а толкова малко цвят?
Борянчице, нали обеща подкрепа? То всяка помощ ми е добре дошла.

Ееех, Луси, забележителен човек си ти! Как събираш челядта и я обграждаш с толкова много обич - окриляш ги, вдъхновяваш ги - ЕВАЛА!!! И си щастлива, без да мрънкаш колко си уморена.
Гъбче, горното си личи и при теб, с празника на либето.  
Абе то май при повечето от вас е така... Само бъдете здрави!
Римарче, а кажи още 1 изречение, де - кво си що си... Е, и на том спасибо!
Шпунци, пиши ме мен за петъка, плс. Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover
Flowers Rose
Ако има някаква група от центъра или от западна София натам - свиркайте, да се обединим някак...

# 276
  • София

Фло', в ресторантите масите са за 4 души през маса. Не знам как ще стане.

На открито ще сме. Когато има желание се намира начин.И на голяма маса пак не можем да си говорим всички.
Утре ще ходя на място да резервирам и проуча нещата.Засега сме 7. Приятно ще се изненадам, ако дойдат още дами.
Хубав ден .

# 277
  • Кубрат/ Пишурка
Танче и за мен този ден е бил някак специален. Струпва се много гордост и зачитане. Няма да забравя как една година бяхме с учениците на екскурзия и точно на този ден към 12ч тръгвахме от храма Александър Невски надолу. В това време завиха сирените. Спряхме разбира се, а едно от децата възкликна : Вижте и чужденците спират! Близо до нас имаше негри - сигурно студенти и те също стояха. Чудно ми беше дали знаят защо всички са спрели (дори колите), но уважиха страната, в която са.

# 278
Девойки, ОТКРИХ НАЧИН как да си увеличим жалките пенсийки! Ето:

"Между баби - съученички от миналия век:
- Как си, Марче? Много добре изглеждаш - променена, подмладена...
- Еее, Пенке, ходя на сауна, на масаж, на фризьор, на маникюр и педикюр, храня се здравословно.
- Така ли? Правиш всичките тези неща? И как??? Пенсията ли ти повишиха?
- Не бе, започнах работа като прост*тутка.
Първата баба мълчи в ням потрес, а Марчето продължава:
- Ставам всяка сутрин, обличам работното облекло на Митю, мир на душата му, вземам му столчето, дето ходеше за риба с него и отивам на околовръстното. Сядам там и до половин час идва някое момиче и ми казва “Айде, бабо, ей ти тука петдесет лева и изчезвай, че гониш клиентелата!”
И така, Пенке..."

Flowers RoseNature StarFlowers TulipNature SunnyNature RainbowNature ZapBalloon

# 279
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=6174EXSMPsY&t=8s

Привет, дружки!
ЗДРАВУНКЕ, днес ти завеждаш смехотерапията. До там ли го докарахме, да плашим клиентелата? Wink За твоите мушката си мисля, че може да не им достига слънчева светлина и затова да растат цигуляви и само на шума. Смени им местоположението. те обичат слънчице.
ШПУНЦИ, не разбрах от колко часа е срещата ни в петък?

От тъмни зори съм на тръстиката, та допреди малко. Обядвах и сега отивам на терасата да събирам вит.Д.

# 280
  • София
Среща на 5 юни в 13ч. Дружба до езерото. С метрото е на Искърско шосе. Може с трамвай 20-сп- Кръстьо Пастухов. Автабус 604-Кръстао Пастухов,автобус 88-бул Кръстьо Пастухов.Следейки прогнозите от 5 сайта най вероятно да не вали е на 5 юни.

https://www.fly-bar.eu/drujba
https://www.fly-bar.eu/drujba/lunch-menu

# 281
  • София
Добро утро, красавици! Hug
Наспахте ли се? Как е настроението? Какво сте запланували за днес?
Вчера така и не успях да събера вит. Д. Докато изляза и слънцето се скри. Може би днес ще успея.
Вече си имам компания, гаджето се прибра от село. Доста работа отметна там - раздели водоподаването към всеки етаж. Сега съм му приготвила списък с дребни ремонти у дома. Пак на тема ВИК. Изведнаж решиха всички кранове да прокапят. Колкото и да ги затягам, не става. Искат си майстор. Изгоряха и няколко ел. крушки. Не че не мога да ги сменя, но проблемът е, че няма в "склада". Може би днес ще отидем до МЕТРО на пазар.
ШПУНЦИ, благодаря за повторната инфо. Старост нерадост. Като го видях и се сетих, че съм го чела.
Прегръщам ви и ви шепна на ушенце - Обичам ви. Heart

# 282
  • София
Добро утро, май вече е за  добър ден.
Фло, вчера се чудих какво ще правиш на балкона, ама премълчах.
И днес май ще е студено за  вит. Д.
Имам домакински въпроси
1.  с какъв препарат да изчистя чугунените радиатори на парното. За сега ги минавам с парочистачката, но си трябва и препарат. Доместоса ми мирише лошо, имам някакъв Чисто - нищо не чисти.
2. Разни стари, но удобни тавички и тенджери от вън са доста почернели. Иска ми се да ги почистя, но с телче и Циф не става нищо, с обезмаслител - също. Пламен има смътни спомени от пицарията, че ги мажели с нещо и нагрявали във фурните. Но технологията му се губи.
Та и за тях очаквам предложение за препарат и начин за почистване. Аз лесно бих ги изхвърлила и купила нови, но Скъпия се е заинатил - удобни му били, новите не му харесвали.
Иначе - плана за днес е ясен - от обяд  ще съм по улиците. За сега посоката не е уточнена.

# 283
  • София
АЙША, права си. И днес не е за вит.Д. Само щом се заканя и то вземе, че слънцето се скрие. Ето и днес стана така.
Вчера ми се обади Клечицата и започна с това, че ми завижда за слънчевото време. При тях било дефицитно. Ами успокоих я, че и при нас стана мръчкаво. Smile
Чугунените радиатори ги мия с прах за пране. Тави и тенджери почиствам с препарат Зебра. Купувам го от наше село. Другаде не съм го намирала. Преди време нали си поръчахме някакъв препарат за тази цел и за почистване на готварски печки. Мисля, че беше на ХМИ Велико Търново. И двата продукта са на базата на сода каустик. Почистват страхотно!
Изпихме си кафето с гаджето. Сега май ще скокна до Метро. Там ще си направя нужните за деня крачки Simple Smile

# 284
Привееет!
А при нас днес вит.Д в изобилие!😊

Фло,онзи ден бяхме в Метро.
Скокнали са яко цените и там.

Вместо Зебра продават flash .
Пак в оранжева опаковка.
Върши същата работа.

Аз попревързах доматите.
Сега скубя треви,които са в изобилие след всекидневното преваляване.
Баница с кори купени смятам да наппавя.

Простирам.Слугинаж.😁

Айша-приятна разходка.

Лек и спокоен ден за всички ни.

Общи условия

Активация на акаунт