Нещо ви загубих нишката, но да се запиша с днешна дата.
Докато четях, че ще пътувате към Грети и мислено съжалявах, че няма да съм с вас, то сте променили решението си. Такова е времето и всичко около нас, бързо променящо се и бързо трябва да си променя човек нагласите.
Пипилотка, такива са ( сме) възрастните хора , като малки деца. Хубаво е да се движи човек, но трябва мотивация, енергия, желание ... По лесно е да се пуснеш по инерцията да отлагаш за утре...
Танитка, шашкаш ме с това среднощно писане
. Голям тандем сте с ДС, почти сте готови за лятото с чиста къща
.Ние с моя ДС сме още на етап разбутване и края му се не види...Люси, неуморима си! А това, което сподели за роднинското момиче е направо за филмиране - много трогателно.
Борянка, твоята споделена история - също.
Шпунци, съжалявам за проблема с наводнението, дано са малки щетите.
Прочетох ви за градинарските неволи . Непредвидимо нещо е природата, за да е сигурен човек, че няма да има изненади трябва да вземе предварително предпазни мерки...
Изтъркули се тази седмица. Помислете си за другите почивни дни ( 20-21 юни) или пък близките дни около тези дати, да се срещнем някъде, какво ще кажете? Ако няма предложения, след 3-4 дни аз ще предлагам, защото много искам да ви видя, който има възможност и желание, но трябва по-отдалечко да имам нагласа.
Хубав ден ви желая.
Да ви е спокойно и топло на телата и душичките
.

А какво ще стане с пораженията при съседа от долния етаж?
Спокойно огледах стоките и напълних количката.
Току що се чухме с бабин убавец. Спокоен е. Дано утре покажат всичко, което знаят.