Лидл 139 - Майски вълнения

• 119 603
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 830
  • shumen
Аз нищо не харесах от тази седмица.

# 1 831
Здравейте, днес след края на тежката работна седмица гледах брошурата и ми хвана окото грилът за 60 лв с незалепващо покритие. По принцип харесваме неща на грил. Минах 20 страници назад, но не видях да има мнения за него. Бихте ли споделили впечатления дали си заслужава, тъй като гледам, че и на други места вървят на такава цена т.е не е някаква кой знае каква оферта. Благодаря предварително !

# 1 832
Щеше да е пълно щастие, ако нямаше карагенан (E407), но не съм открила такава без, дори и в President има.
Има такава сметана
Скрит текст:
В руските магазини(сливки пише на нея).Само стерилизирана,без консерванти.

Има ама е със захар в Берьозка. Няма без като лидлската.

# 1 833
teta75, точно тази не е със захар. Вярно, че скоро не съм купувала, но съм сигурна. Имат и една 10%, която се води за кафе, но и в нея не пише да има захар, макар да не съм я пробвала.

П.П. Да не се бъркаш със сгущенката им (кондензирано мляко)? Simple Smile

И да съм по темата - кубинската кафеварка направи хубаво първо кафе. И да ми се посмеете малко - в магазина (без да отварям кутията) мислех, че е с дървена дръжка (затова и всъщност основно взех единствената черна, другите не бяха с "дървени"). Вкъщи също след разопаковането известно време мислех и се радвах, че е дървена (споделяла съм за злочестия ми опит с паднали дръжки от нагряване). Но ми се струваше някак прекалено лека, вгледах се, почуквах, оглеждах, кънти... ами пластмасова е, куха, само имитира дърво. Simple Smile Но все пак се надявам, че няма да падне, ще внимавам да изключвам котлона по-рано, и да позиционирам кафеварката настрани, за да може дръжката до известна степен да е извън голямото нагряване.
Цялостно кафеварката е някак по-лека от всички, които съм виждала и ползвала през годините, но не бих казала в смисъла на паянтова! Ще видим как ще се държи.. ако не е ок, ще чакам да пуснат пак Bialetti, те са много по-качествени, но и цените им са други.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 10:44 от Сиси ♥♥

# 1 834
Намерих вчера сметаната на Пилос, червената. Разбрах защо съм я подминавала - освен че не е в хладилна витрина (още се чудя защо е така), на нея пише че е за разбиване, та съм я мислела за сладкарска. Ползвам иначе на Мегле и сладкарската и тази за готвене (от нея гледам винаги да имам опаковка). Взех червената, ще пробвам.
Освен това се сдобих с изварата, редовните авокадо и бейби спанак, както и овесени ядки, които също не бях забелязала досега Joy
Потърсих брашно от нахут, за да не ходя до... друга верига, но няма.

# 1 835
Фините овесени ядки също са много добри, никога не оставам без тях, хем мразя овесени ядки

# 1 836
Фините овесени ядки също са много добри, никога не оставам без тях, хем мразя овесени ядки

Отвратителни са ми на мен, вкл. и обикновените.
Вчера не ми бяхте оставили ни ементал, ни сирена.
Прошуто големи парчета как е? Че е ок като цена и състав, ама е бая като парчета.

# 1 837
MEERA, какво го правиш брашното от нахут? Моето застоява, не знам какво съм си мислела да го правя като съм го купувала. 😃

Някой взе ли от кафето Илли? На мен нещо не ми харесва, станала съм голяма претенция на кафе, чак се плаша от себе си.

Сирене Пекорино - много ми харесва като аромат, обаче ми идва твърде солено, чак ми горчи. Чудя се, ако го сложа във вода да се обезсоли малко дали няма да го съсипя. 🤔

# 1 838
Все повече установявам неразумно повишени цени в Лидл и въпреки, че е любим магазин силно ще огранича покупките.Знам, че 1 клиент не решава оборота, но това е моят принос към пазарната икономика.Капката, която преля чашата на търпението е пудинг за цена 2.99 лв.

# 1 839
Лидл отдавна не е евтин магазин. И преди съм го писала де, не казвам нещо ново.
Според мен единствените им предимства са 1. че ги има във всеки квартал, 2. лесното връщане на покупки.

# 1 840
Лесното връщане и няколко продукта като риба тон, изварата и т.н. са водещи и за мен. Преоткрих някои сергии на пазара и намалявам веригите иначе.

# 1 841
Чудни бисквити с банани и орехи стават с тях

# 1 842
  • софия
Фини овесени ядки със стафиди и мед винаги са добър избор, когато ти се хапва нещо сладко. Може и парченца пресен сочен плод. Харесвам ги, мразя мюсли.

# 1 843
В Т-Маркет и Кауфланд изобщо не влизам.
Била е по-скъп от Лидъл и са ми едни схлупени..
Пудинг.. Такова не помня да съм купувала, че пък чак бюджетът ми да зависи от това 🙄
От Лидъл пазараувам на промоции и с оранжеви етикети (при нас е пълно винаги). Някоя глезотийка от "седмиците" примерно. И нехранителните и инструментите най-вече. Дрехи много рядко. Почистващите им препарати и обувките не стават.

# 1 844
  • София
От големите кофички пудинга май все си е бил 3 лв.
Аз го използвам за основен магазин, че ми е до блока, всичко купувам оттам. Но, пък децата се мръщят, че все едни и същи бисквити, солети или чипсове купувам, няма толкова разнообразие, както в Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт