залитане по много по млад мъж

• 11 790
  • 264
  •   1
Отговори
# 60
Със самочувствието е хубаво да се внимава. И високото и ниското не са добри съветници. Хубаво е да има някаква умереност, реализъм..

# 61
  • Агент под прикритие
Аз не мога да разбера защо се омаловажава варианта, че младежът може и да има някаква такава политика относно омъжените жени и ако иска нещо повече от кежуълен секс, няма да тръгне да се занимава с омъжена.

Между другото, аз имам същата политика - никакви single mothers и никакви ангажирани (със или без деца).

# 62
Ако имаше политика нямаше да се занимава изобщо с нея.

# 63
Аз не мога да разбера защо се омаловажава варианта, че младежът може и да има някаква такава политика относно омъжените жени и ако иска нещо повече от кежуълен секс, няма да тръгне да се занимава с омъжена.

Между другото, аз имам същата политика - никакви single mothers и никакви ангажирани (със или без деца).

Защото смятат, че е по-вероятно да не я харесва, отколкото да се има принципи момчето. Че е абсурд да я харесва, 40-годишна е все пак, леля. И че тя пък как маже да има такова самочувствие да го допуска...Laughing
Жената иска съвет, а не оценка.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 18:27 от unabella

# 64
  • Агент под прикритие
Защото смятат, че е по-вероятно да не я харесва, отколкото да се има принципи момчето. Абсурд да я харесва, 40-годишна е все пак, леля. А тя пък как маже да има такова самочувствие да го допуска...Laughing
Жената иска съвет, а не оценка.
Не изключвам този вариант, но щом ходи да я сваля, значи не е точно това.

Аз имам версия за тия залитания с 15+ години разлика. По-младият е по-вероятно или с daddy/mommy issues, или някой от ония self improvement junkies, които са си "надраснали връсниците" (по техни думи, естествено).
Или комбинация от тези двете в някакви пропорции.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 19:31 от Phoenix Wright

# 65
  • София
Или всичко е в главата на авторката...

# 66
За мен е повече от ясно,че това е абсурдно и недопустимо, но просто изпаднах неусетно в това положение. С младежа не сме се виждали от 2 месеца-неплатен отпуск е ,иска да сме само приятели отказва ми да се видим. Ясна е неговата позиция, но защо аз попаднах в тази.
Явно съм в криза на средна възраст.
Не ме съдете ,много ми е трудно да продължа.
Мъжът ми забелязва промяна в мен,вече нищо не  както преди
Никога не съм си помисляла да развалям семейството особено заради такава безперспективна връзка. Просто нещата се случват и обръщат целия ти подреден и комфортен живот.Е не вярвах,но сега и аз доживях такова нещо.

# 67
  • София
Защото си искала да се валидираш ( както каза за ухажори и визия), пък с него си ударила на камък. В ступор си, че ти е отказал. Малко хормони и си цъфнала.

# 68
И аз съм отказвал на такава жена га бех млад, ама не беше основният причина семейното и положение и това, че със децата и се познавах, просто нямаше такава визия с която да ме накара да я пожелая. Още повече, че не е било точно като при твоя случай да има чувства, а просто секс и ако ми беше допаднала ..... Макар и да съм почти сигурен, че темата е измишльотина (на 90%+ съм сигурен), но при тая суша от теми ще се направя, че вярвам Smile

По-принцип в реалният свят ако целта ти е просто секс, което ми е ясно, че при някои жени секс без чувства е трудна работа. Ако целта ти е била обаче само секс, при това положение си допуснала голяма грешка, ако си му показала, че имаш чувства. Много ясно, че това ще го уплаши и няма да иска да има и само сексуална връзка.

Може и наистина това, че имаш мъж да го притеснява, защото не всеки би искал да се забърква в такива филми заради едното е..не. Ся вече ако жена е мега лудница е по-различно и доста мъже биха преодолели страховете си, защото като е известно, ние все пак мислим и с долната си глава. Трябва да го преживееш, на сила няма да станат нещата.

Дано да си намериш някой друг любовник, но ако нямаш намерение да се развеждаш се пази и бъди дискретна. Не е истина колко неадекватни жени, а и мъже има в това отношение, които са били разкривани по-много нелепи начини. Някои са толкова глупави, че не са и чували за опциите за секретен чат и в месинджър, вайбър, където и съобщенията могат да се изтриват автоматично.

Но така е, както и за много други неща, така и за изневерите се изисква интелект.

# 69
  • Варна
Какво значи "отказва ми да се видим"?

# 70
и аз ти пожелавам нов любовник. Не се обвинявай всички сме се влюбвали , просто на работата и с много по-млад, не е оферта. Дано намериш нова тръпка и бъди дискретна. Не го мисли този, не е за теб.

# 71
За мен е повече от ясно,че това е абсурдно и недопустимо, но просто изпаднах неусетно в това положение. С младежа не сме се виждали от 2 месеца-неплатен отпуск е ,иска да сме само приятели отказва ми да се видим. Ясна е неговата позиция, но защо аз попаднах в тази.
Явно съм в криза на средна възраст.
Не ме съдете ,много ми е трудно да продължа.
Мъжът ми забелязва промяна в мен,вече нищо не  както преди
Никога не съм си помисляла да развалям семейството особено заради такава безперспективна връзка. Просто нещата се случват и обръщат целия ти подреден и комфортен живот.Е не вярвах,но сега и аз доживях такова нещо.
Ината6, ами случило се е. Хора сме всички. Явно нещо не ти е достигало в ежедневието. Нямаш вина за желанията си, нещо ги предизвиква.
Виж какво не ти достига. Нежност ли, не знам, романтика, приключение. Щом искаш да останеш със семейството си, виж как да си набавиш тръпка с твоя съпруг. Помисли си за него с очите на тебе си от преди 20 години и гледай нещо да го зарадваш, да измислиш нещо хубаво, което да правите заедно, така и той ще иска да те зарадва и ще се затъркаля снежната топка по склона.

# 72
Ако има нещо, за което думата "баба" ми напомня в темата, това е...баба ми. Все едно успешно е инфилтрирала умовете на иначе разумни люде в коментарите.

Без майтап, чак е весело колко мисли от друга епоха се появиха.
Щяло да го е срам младежа от връстниците му, ужасявал се да не му се смеят приятелите......

Ако изобщо нещо, човека ще се хвали каква по-различна мацка е забил.
Особено ако е по-хубавка авторката, както сигурно е.
Ще е горд, че желана жена, жена с опит го допуска до себе си, че го иска.

В 21век трябва да си последното тъпо селско ергенче, че да оставяш призрака на "какво ще кажат хората" да ти определя живота, а пичът се предполага да има интелект поне малко над това.

А да се крият ако искат могат и то така, че никой да не заподозре. Пак не е рокет сайънс.

Единствената правдоподобна причина той да се дърпа сега, след като отначало е бил ок, е да го е страх от обвързване, на което отгоре и авторката да го е сецнала с настъпателност.
Но също така - има хора с морал, които могат да се контролират и да си удържат принципите, дори когато ципът на панталоните им е пред изхвърчане под налягане. Който ще да вярва.

пп. welcome to the future на който не е от тука Wink

# 73
И той изтъква това като основен аргумент„ но чак пък толкова да се пази,,,,,сети се след 3 месеца когато бяхме и интимни (но не докрай)

Ako може някоя бг мама да ми обясни какво значи "интимни, но не докрай"?
Честно, недоумявам. Наполовина?

# 74
  • Sofia
Може и орална любов да е имало, но да не се е стигнало до проникване. Чак пък толкова да се чудите...

Общи условия

Активация на акаунт