Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 65

• 31 719
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честито:) Пий фолиева киселина и след извесно време на АГ.

# 106
Здравейте момичета. От известно време имам проблем с ходенето по малка нужда през нощта. Не е всяка вечер, но се случва често да ставам по три четири пъти на нощ, и да изпитвам нужда да отида но трябва да го направя с натиска... Не знам как да го обясня. Нямам болки парене или нещо друго, просто усещам че не съм се изпишкала и трябва да се насиля за да го направя. Имали ли сте такъв проблем. Другата седмица съм при Аг и ще питам, но до тогава калво ще кажете вие?

# 107
В коя седмица си? Ако бебето вече е пораснало и притиска пикочния мехур, то това е нормално. Чувстваш позиви заради натиска, а всъщност или няма нищо, или не можеш да се изходиш както трябва.

# 108
В коя седмица си? Ако бебето вече е пораснало и притиска пикочния мехур, то това е нормално. Чувстваш позиви заради натиска, а всъщност или няма нищо, или не можеш да се изходиш както трябва.
В начална бременност съм. От вчера в 8 седмица. А това го имам от преди две три. През деня нямам проблем, просто ходя по често но без натиск. Имам проблем само през нощта

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 10:40 от Анонимен

# 109
Здравейте отново вече може да не ме помните аз съм онова момиче,което на 16 забременя и не знаеше какво да прави. Искам да Ви напиша как се развиват досега работите.
Отидох на преглед в Петък,защото в Четвъртък нямах възможност взех направлението и отидох при акушер-гинеколог той ме прие. Видях си детето на екрана пред мен и разбрах с точност на колко време съм на 10 седмици и 3 дена беше вчера,а днес 4. Той ми каза,че мога да направя аборт,но разбира се с присъствието на родител. Аз не бях казала още на майка ми само леля знаеше и така вчера се престраших и казах тя не реагира зле нито ми е крещяла,нито нищо. И сега в Понеделник ще отида в болницата със снимката на бебето,която гинеколога ми я даде и ще се разберем за датата на аборта. Благодаря за съветите,които ми дадохте сега само предстой аборта и всичко ще си бъде както преди.

# 110
Стискам палци всичко да мине добре, Value. Радвам се, че се вслуша в съветите ни. Пожелавам ти отсега нататък да си разумна, да се пазите и някой ден, когато му дойде времето да се радваш на свое собствено дете.

# 111
Здравейте, мамита Simple Smile Кога усетихте първо ритниче? Въпреки че е доста и индивидуално, ще се радвам да споделите

# 112
В деня, в който влязох в 20г.с. - първа бременност, задна плацента (уточнявам, защото това е от голямо значение)

# 113
В начална бременност съм. От вчера в 8 седмица. А това го имам от преди две три. През деня нямам проблем, просто ходя по често но без натиск. Имам проблем само през нощта

В такъв случай все още е рано за притискане на пикочния мехур. Може да е уринарна инфекция. Най-добре е да пуснеш за изследване стерилна урина. Трябва, след като станеш от сън, да се измиеш много добре и да се изпишкаш в стерилен контейнер, като се събира средната струя. След това до 1-2 часа да я занесеш в някоя лаборатория.

# 114
  • София
Здравейте, мамита Simple Smile Кога усетихте първо ритниче? Въпреки че е доста и индивидуално, ще се радвам да споделите
22г.с. - първа бременност (до този срок) с предна плацента.

Value, радвам се, че си послушала съветите.
Всичко ще бъде наред, но не се заблуждавай, че ще бъде както преди.

# 115
Value, радвам се за теб. Пази се.

# 116
Може би 16-17 седмица. Дори може и по-рано, ако и да звучи невероятно. Отначало си мислех, че са газове, но като поотрасна, се досетих, че е бебето. Grinning

# 117
Момичета, според вас късно ли е първият преглед за установяване на бременност да е в 8г.с+3д? Нямаше часове за по-рано, исках като влизам в 7 г.с. Бих могла да отида и другаде, разбира се, но пък не искам през седмица да ходя по лекари. Засега се чувствам добре, няма причина за ранен преглед, освен притеснението ми да не се окаже ИМБ и да се хване късно или пък да е миссед и аз да разбера 2 седмици след спирането на развитието... Сигурно ви звуча налудничаво без симптоми да си мисля такива неща, но съм се филмирала доста.

# 118
Момичета, според вас късно ли е първият преглед за установяване на бременност да е в 8г.с+3д? Нямаше часове за по-рано, исках като влизам в 7 г.с. Бих могла да отида и другаде, разбира се, но пък не искам през седмица да ходя по лекари. Засега се чувствам добре, няма причина за ранен преглед, освен притеснението ми да не се окаже ИМБ и да се хване късно или пък да е миссед и аз да разбера 2 седмици след спирането на развитието... Сигурно ви звуча налудничаво без симптоми да си мисля такива неща, но съм се филмирала доста.
Колкото по късно толкова по добре ако нямаш болки и течение де. И с двете си бременности изчаках до 10г.с да се види направо човече Simple Smile и не го мислех..

# 119
Аз доколкото знам извънматочна бременност е болезнена, а щом ти си ок, според мен нямаш място за такива притеснения. В 8 г.с си е идеално време да отидеш - моята бременност започна много зле и в 6г.с. бях по спешност на преглед, където освен сакче, естествено не се видя нищо друго, че даже ми казаха, че от моето бременност нямало да стане, ама ако съм искала да съм изчакала още 2 седмици и да отида пак на преглед и да, тогава вече и пулс си имаше, но постоянно се притеснявах, съмнявах се, бяха много напрегнати 2 седмици, затова колкото по-късно, толкова по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт