Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 65

• 31 723
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте дами. Не знам дали сте видели предишните ми публикации, за това ще кажа на кратко. Закъснява ми с 1 седмица, на 4тия ден имаше много бледа 2ра черта, а днес вече си личеше 2рата черта доста. Околко 2 часа след полов акт получих кафяво течение. Какво може да е според вас, много се притеснявам

# 121
Много ви благодаря за отговорите! Аз съм е в 5 седмица и затова се притеснявам, защото доколкото знам, ако има извънматочна маалко по-късно започват болките и течението. Ама и да го мисля и да не го, каквото има, ще става. Ще си изчакам прегледа и ако няма проблем,, няма да ходя по-рано Simple Smile

Мелинда, доколкото знам много често се случва в ранна бременност да има леко  зацапване, но според мен ако продължава или се усилва, посети лекар, защото може да има отлепване на сака. И внимавайте със секса - не правете акробатични или много агресивни действия, обичайте се спокойно, както се казва Simple Smile

# 122
  • Пловдив
Аз в началото след полов акт имах зацапване.

# 123
Десиссслава и всичко наред ли беше после? Какво се случи?

# 124
Здравейте вчера и след 3 дена пак трябва да направя да видим дали ще се покачат нивата. Но кафеникавото зацапване продължава пия дуфастон и слагам утрогестан вагинално. Ако някоя от вас е била в моята ситуация моля,да ми даде съвет благодаря!

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 22:30 от gergananaydenova

# 125
Честито.
По добре си изтрий егн-то и имената. Не знаеш какви хора влизат тук...

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 08:39 от Flower__

# 126
Искам да попитам един въпрос, тъй като днес имам леки болки ниско в дясно като пронизващи, не са постоянни, а при движение например или ставане/лягане и то не винаги, таа четох че са "Болка при разтягане на маточните сухожилия " което е нормално през 2ри и 3ти триместър. В момента съм 17+ седмица и съм на преглед вторник. Някой с подобна ситуация? Въпроса ми е дали е притеснително

# 127
Искам да попитам един въпрос, тъй като днес имам леки болки ниско в дясно като пронизващи, не са постоянни, а при движение например или ставане/лягане и то не винаги, таа четох че са "Болка при разтягане на маточните сухожилия " което е нормално през 2ри и 3ти триместър. В момента съм 17+ седмица и съм на преглед вторник. Някой с подобна ситуация? Въпроса ми е дали е притеснително
От вчера ми се случва и на мен, като съм клекнала и стана пронизваща болка ниско и в дясно и в ляво,но за секунда две.

# 128
Имам такива болки точно от втори триместър. Нормално е. Сега, като стана от дивана, разтегна си крака, клекнала съм и се изправя, отново ме наболява. Матката се напряга. Споко. Обсъди го все пак с АГ да си спокойна.

# 129
От вчера ми се случва и на мен, като съм клекнала и стана пронизваща болка ниско и в дясно и в ляво,но за секунда две.

Коя седмица си? И при мен е за секунди

# 130

Коя седмица си? И при мен е за секунди

15+
От вчера ми се случва

# 131
И аз ги имах същите . Просто внимавайте като ставате,по леко. Аз си ставам рязко по принцип и докато се нагодя на положението вече нямах такива болки. Но от разтягането е да. Не съм обсъждала с АГ. Но вие може да питате за успокоение.

# 132
Защо е по-добре да е късно първия преглед? Аз отидох веднага след положителния тест(но имах преди това други проблеми), та затова побързах. Оказа се 4г.с и 4дни. Видя се сакче. Трябва да отида пак след 10 дни.
Тоест до момента не е потвърдена бременност, така ли? Пише ми на листа "още непотвърдена", сиреч на другия преглед ще стане ясно всичко наред ли е.
В момента само гърдите ме болят леко нямам нито един друг симптом. Даже и почти не ми се яде. Надявам се всичко да се развива нормално...

# 133
Сакче е хубаво, че има. Сега остава да има и в него нещо. За това се ходи по- късно. Защото като се отиде рано казват , че в сакчето не се вижда ембрион и се вкарва бременната във филма

# 134
Имали ли сте болки в стомаха в ранна бременност? В момента ме боли стомаха и отзад някъде посредата на гърба. Не знам дали е нормално, но е дооооста неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт