Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 65

• 31 711
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, надявам се да не спамя темата, но не знам къде да питам 😁
Предстои ми раждане след около месец и трябва да купим столче за колата, та се чудя тези кошници, които изискват за носене на бебето, при изписване могат ли  да се ползват и в колата и до колко месеца?
Ще се радвам на всякаква информация!
Мисля, че могат. До 9 кг са, не до месеци.

# 91
  • София
Те кошниците са точно за кола, не са конкретно за разнасяне на бебето.
До 13кг са

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 19:44 от Nandin

# 92
Те кошницете са точно за кола, не са конкретно за разнасяне на бебето.
До 13кг са

Благодаря!

# 93
  • София
Ако не сте си купили количка все още, има такива които си вървят с кошници и се закачат на шасито. Или може да си купите кошница на същата марка като количката с адептери и пак може да я ползвате със шасито. Удобно за кратки излизания с колата

# 94
Добър ден,  направих си 2 теста. Единия на 4тия ден от закъснението и един на 6тия. Чертичката беше бледо розова? Знам че пише че означава че си бременна,  но искам и вашето мнение и опит. Благодаря ви предварително.

# 95
  • София
Много е бледа; Направи си тест с първа урина. Препоръчвам ти тези, които са на лентички. Продават ги в опаковка по две лентички.. Аз си правих 2 от ''пластмасовите теста'' на втория ден от закъснението и едвам се забелязваше втората черта като при твоя; Като направих на следващия ден тест с лентичка - веднага цъфна втората черта отчетливо Simple Smile

# 96
Dagny благодаря ти, определено ще попитам за тези тестове и дано да имам късмет.🤗

# 97
Нямах нито един ден закъснение и на деня в който трябваше да ми дойде вечерта си направих два теста на Шуърчек и двата бяха с ярко червени две черти. Просто цикъла ми никога не е пропуснал и винаги идва на дата и може би вътрешно знаех,че няма да дойде този път.

# 98
За мен е отрицателен

# 99
Скрит текст:
Здравейте ! Някой запазвал ли си е час в платформата Superdoc.bg ? За първи път си запазих онзи ден. Обаждат ли се по телефона или просто отивам в деня и часа който съм писала ? В 6та седмица съм ,при Шопов съм в градска болница,но ми се иска да ходя и при друг лекар паралелно ,който да ми поеме раждането и се спрях на Станислав Славчев от Окръжна . Запазих си час 2 седмици след вторичния при Шопов . Някой ходил ли е паралелно при два доктора ?
Аз ходя на две места. Единият е точно Славчев Simple Smile От супердок не ти звънят, а ти пращат мейл. При Славчев се готви за чакане (не знам дали са те предупредили). Предният път чаках около два часа. Днес часът ми беше за 08:50 и си влязох навреме, но преди мен имаше само 1 жена. Със сигурност ще се доверя на него за раждането, живот и здраве, но периодично мисля да продължа да се виждам с гинеколожката ми, която си посещавам по принцип.
Успех Flowers Four Leaf Clover
Притеснена съм какво да му кажа ,отивам за първи път . Когато си запазвах час писах ,че съм за преглед ехограф ,не знаех какво да пиша . Вие за първи път на какъв преглед отидохте при него ? Все пак ще искам да ме наглежда поне на месеца един път ,макар,че се гледам при друг лекар . Не зная какво точно да кажа като отида . Да кажа ,че ще искам той да ми поеме раждането и че ходя при друг лекар ,и ако може да ходя при него всеки месец или когато той прецени ???? И другото което е съвсем не в тази тема - макар ,че мисля че са бабини деветини - Боядисването на косата и подстригването позволени ли сте по време на бременността?
Нямах нито един ден закъснение и на деня в който трябваше да ми дойде вечерта си направих два теста на Шуърчек и двата бяха с ярко червени две черти. Просто цикъла ми никога не е пропуснал и винаги идва на дата и може би вътрешно знаех,че няма да дойде този път.
Честито!

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 10:38 от AnMary

# 100
  • София
Здравейте ! Някой запазвал ли си е час в платформата Superdoc.bg ? За първи път си запазих онзи ден. Обаждат ли се по телефона или просто отивам в деня и часа който съм писала ? В 6та седмица съм ,при Шопов съм в градска болница,но ми се иска да ходя и при друг лекар паралелно ,който да ми поеме раждането и се спрях на Станислав Славчев от Окръжна . Запазих си час 2 седмици след вторичния при Шопов . Някой ходил ли е паралелно при два доктора ?

Аз ходя на две места. Единият е точно Славчев Simple Smile От супердок не ти звънят, а ти пращат мейл. При Славчев се готви за чакане (не знам дали са те предупредили). Предният път чаках около два часа. Днес часът ми беше за 08:50 и си влязох навреме, но преди мен имаше само 1 жена. Със сигурност ще се доверя на него за раждането, живот и здраве, но периодично мисля да продължа да се виждам с гинеколожката ми, която си посещавам по принцип.
Успех Flowers Four Leaf Clover
Притеснена съм какво да му кажа ,отивам за първи път . Когато си запазвах час писах ,че съм за преглед ехограф ,не знаех какво да пиша . Вие за първи път на какъв преглед отидохте при него ? Все пак ще искам да ме наглежда поне на месеца един път ,макар,че се гледам при друг лекар . Не зная какво точно да кажа като отида . Да кажа ,че ще искам той да ми поеме раждането и че ходя при друг лекар ,и ако може да ходя при него всеки месец или когато той прецени ???? И другото което е съвсем не в тази тема - макар ,че мисля че са бабини деветини - Боядисването на косата и подстригването позволени ли сте по време на бременността?
Защо да не са?
Като си бременна, няма да ходиш като чумава я.
Цяла бременност не съм спирала да правя всчико, което и преди това - подстригване, боя, кола-маска....

# 101
  • Пловдив
Аз също не съм спирала боя, лак, грим, парфюм и всичко от преди бременността.

# 102
През няколко страници се пита едно и също. Колкото повече си вършим обичайните неща по време на бременността, толкова по-добре ще се чувстваме. А разкрасителните процедури са важни за всяка жена.

# 103
Като сме заговорили за гърди. Днес забелязах, че на едното зърно имам множество малки папиломчета (най-голямото да е 1.2мм).
Ще се консултирам на следващата ЖК, която ми е на 19-ти. Не е нещо сериозно, но все пак ми е много криво, че са ми излезли Sad

На някой друг да са му се появили по време на бременност? И ако 'да' - изчезват ли след раждането?

Това са Жлези на Монтгомъри, които осигуряват влажността и еластичността  на кожата гърдата по време на бременност.  Прочети за тях в интернет.

# 104
Здравейте дами ето и моят тест от днес, вече се вижда доста повече, как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт