Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 65

• 32 218
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
И аз имах трудност с намирането на Алеракт. Поръчах си го онлайн от СоФармаси и дойде на следващия ден. Ама аз нямах болки, та не се и зачудих изобщо дали да го чакам.

Ако болките са нетърпими, не отлагай. Късмет!

# 466
Няколко часа по-късно пиша, за да ви кажа, че станах майка. Имах разкритие 5см и за 2 часа родих по естествен път моя малък мъж!

# 467
Честито!!!! Да ти е жив и здрав!!!! 🌸🌸🌸
Ти в коя седмица беше всъщност?

# 468
Благодаря! 32г.с. + 5 дни.. Роди се 2.030кг, 45см.

# 469
Честито, да сте здрави и спокойни!

# 470
Честито, Криси, живи и здрави бъдете! 🙂

# 471
  • София
Е тва са добри новини! Браво Heart Живо и здраво

# 472
  • Пловдив
Дай боже му всяка от нас да роди толкова бързо.
Жив и здрав да е малкия мъж!

# 473
kristina_a, честито! Да е жив и здрав, а на теб - бързо възстановяване!

# 474
Честит син!
По темата искам да питам нормално ли е по цял ден да ми е лошо, но да не повръщам? Чувствам се зле, но просто не мога да повърна. Като парцал съм и от нищо не ми минава - кисело, солено, нищо. И не е само сутрин, а нонстоп.

# 475
Честит син!
По темата искам да питам нормално ли е по цял ден да ми е лошо, но да не повръщам? Чувствам се зле, но просто не мога да повърна. Като парцал съм и от нищо не ми минава - кисело, солено, нищо. И не е само сутрин, а нонстоп.

Не всяка бременна повръща. Трябва да ти кажа, че тази отпадналост е нормално състояние. И в един момент ще разбереш какво ти се яде.

# 476
  • София
Все пак ако си във втори или трети триместър - питай АГ-то.
Казвайте ги тия гестационни седмици като питате нещо Grinning

# 477
Не, в началото съм. 8г.с. Имам позиви за повръщане, но не става. Тоест лошо ми е, но няма как да ми олекне..призлява ми и си лежа, не мога да върша кой знае колко дейности.
Като питам АГто за нещо, тя все казва "спокойно", не ми обяснява много много.

# 478
Yan, аз от 8гс до към 14гс едвам съществувах. Беше ми толкова лошо, че нито ми се ядеше, нито ми се пиеше, дори вода не исках.
Но за този период не повърнах нито веднъж. Искаше ми се, защото имах чувство, че ще ми олекне на стомаха, но просто ми беше зверски лошо.

# 479
Не, в началото съм. 8г.с. Имам позиви за повръщане, но не става. Тоест лошо ми е, но няма как да ми олекне..призлява ми и си лежа, не мога да върша кой знае колко дейности..

Спокойно и аз бях така. Ще отмине!

Общи условия

Активация на акаунт