На iskrichkavn - можеш да пробваш сама за дете и да си продължиш живота , както го искаш и разбираш. Просто продължи напред и дано срещнеш твоя човек. Около мен има толкова разведени с деца или хора , които са заедно само заради децата . Имам и познати по техен избор без деца ... Ти не знаеш дали следващият ти мъж ще иска деца , може да има вече и да не иска друго дете ... Може да те подкрепя повече и да пробвате заедно ...
Не планирай от сега , защото както виждаш нищо не се случва по нашите планове ...
Най - важното е да живееш живота си така , че да бъдеш щастлива !
До tainichka Аз - погрознях , напълнях (от инвитро процедурите) и мъките си вървят и мъжът ми пак си е с мен и ме гледа .... А какво ще стане след още 5 или 10 г. никой не знае .... Не всички мъже искат красавици и само да им е лесно . Дори си признавам , че аз , ако бях на мястото на мъжът ми нямаше да съм толкова търпелива . Но има хора и хора ... - едни избират лесното , други не . Рано или късно на всеки му се случват сериозни драми в живота - какво да се зарязваме веднага ? Ако имахте дете с недъг примерно ? И двамата да си тръгнете , пък то да се оправя ?
Отделно с годините се научих да се обичам много повече и да съм по щастлива от това , което имам . А не като тинейджър да се притеснявам , че съм грозна с + 2/3 кг отгоре ... Животът те учи на някои неща , но при някои хора става по-късно .