На пазар във Варна - тема 57

• 32 445
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Скрит текст:
quote author=Киса link=topic=1212760.msg40857677#msg40857677 date=1591443169]
Здравейте, момичета. Някой да има координати на добър специалист по медицински педикюр? Налага ми се посещение.

Дано miss Noir да се включи, спомням си, че препоръчваме такъв специалист тук в темата.
[/quote]

Благодаря! Дано се включи!

# 376
  • Под Слънцето
За мед. педикюр  препоръчвам Даниела Колева и студио Сибила. Разбира си жената от работата и постоянно се усъвършенства.

# 377
Сладкарски цех Милена до Гранд мол продава в количества питифури и мини еклери всеки ден. Според мен цената е много добра за това което предлагат.

# 378
"Тортите на Катерина Костадинова" също имат дребни слаки, петифури и еклери и цените им са по-добри от Cherry by Merry.
Да, и от Тони са по евтини.

# 379
Здравейте! Знаете ли къде мога да си намеря формички за шоколад? Благодаря Ви предварително! 😊

# 380
За мед. педикюр  препоръчвам Даниела Колева и студио Сибила. Разбира си жената от работата и постоянно се усъвършенства.
Благодаря.

# 381
За медицински педикюр Веселина Стоева също е много добра. Качва снимки във фейсбук страницата на студиото си, можете да разгледате. Нямам наблюдения за цените обаче.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 10:11 от Saudadе

# 382
Здравейте! Знаете ли къде мога да си намеря формички за шоколад? Благодаря Ви предварително! 😊
За шоколад не съм сигурна,но от Джъмбо си купих на скоро силиконови формички за бонбони.

# 383
Здравейте, къде във Варна продават жабешки бутчета?

# 384
  • Под Слънцето
Здравейте, къде във Варна продават жабешки бутчета?
Преди години сме вземали от Метро

# 385
  • Варна
Намерих контейнера на Червения кръст в Трошево. Още веднъж благодаря Wink

# 386
  • Под Слънцето
Контейнери на БЧК има на 3 места - на Чаталджа пред хамбургерите на булеварда, пред мол Варна и пред Била на околовръстното- Хр. Смирненски.
Където ми е удобно, там минавам да пусна чували с дрехи.

# 387
  • Варна
Да, знам ги. Ходила съм на тези на мола и на Чаталджа. Но на Чаталджа е кофти спирането, а аз винаги нося по много пакети. А на мола паркинга е с бариера и отваря, когато вече съм на работа. Този в Трошево е на едно паркингче, буквално до него може да спреш и направо от багажника да слагаш вътре.

# 388
  • ВАРНА
На Колхозен пазар махнаха ли ги?Бяха до детската кухня,ама редовно римляни с куки ги тарашеха.

# 389
Именно затова спрях да нося дрехи в тези контейнери .
Предпочитам да нося  торбите в мола и да взимам ваучери в HM .

На Колхозен пазар махнаха ли ги?Бяха до детската кухня,ама редовно римляни с куки ги тарашеха.

Общи условия

Активация на акаунт