На пазар във Варна - тема 57

• 32 445
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Ниво -1 в 9:00, другите в 10:00

# 361
Един малко шантав въпрос. Кога отварят бариерите на външния паркинг на мол Варна сутрин? Искам да спра с колата, имам голяма чанта с опаковани дрехи за контейнера на Червения кръст и там ми е най-удобно да ги оставя. Но излизам сутрин преди 7,30 за работа и не знам дали ще мога да вляза в паркинга по това време.
Ако не се лъжа ти живееше в Трошево (извинявам се ако греша). Ако е така-скоро видях, че на гърба на Читалище Елин Пелин (има една автомивка) има сложен такъв контейнер за дрехи на Червения кръст. Ако е вариант за теб....

# 362
  • Варна
Ооо, да! Супер! Много благодаря, вариант е Simple Smile

# 363
На Гранд гепард имаше ли магазин някъде по Владислав, или около Севастопол?

# 364
  • Deutschland/HE
В Гранд Мол имат магазин и по спомен и на Владислав, само да не са го затворили и да те заблудя.

П.С. Според сайта им все още имат: Гранд Гепард

# 365
Здравейте, момичета. Някой да има координати на добър специалист по медицински педикюр? Налага ми се посещение.

# 366
Здравейте, при кого да си дам обувки за боядисване, които са чисто нови, но през зимата едната е изсветляла. Обущарите са много небрежни, мисля за някой, който боядисва кожени якета, но дали ще се съгласи?

# 367
  • Варна
Днес е Черешова Задушница. Около гробищата затворено ли е движението?

# 368
  • ВАРНА
Градските до Автогара - Гранд Мол до 13 часа мисля -   големите на Тополи  не„

# 369
  • Варна
Здравейте, момичета. Някой да има координати на добър специалист по медицински педикюр? Налага ми се посещение.

Дано miss Noir да се включи, спомням си, че препоръчваме такъв специалист тук в темата.

# 370
Къде има сладкарница от коята да мога да си взема разни дребни интересни сладки, за да си направя плата. Например малки петифури и подобни. Тип кетъринг и дали си заслужава или направо да поръчам кетринг?

# 371
  • Варна
В "Кътчето на Тони" до Колхозния пазар има разнообразни сладки и соленки. Също и "Обнова" до Лидъла на окръжна болница.

# 372
В "Кътчето на Тони" до Колхозния пазар има разнообразни сладки и соленки. Също и "Обнова" до Лидъла на окръжна болница.

А цените как са според вас? Ако е като при кетъринг, няма смисъл да ходя да ги гледам.

# 373
Oбновата е на добри цени, средно качество, масовка
Кътчето на Тони вече е друга работа и като изпълнение, и като цена
Виж и Cherry by Marry  в Цветния и по пътя за Виница, мисля че са една идея по-ниски цените от тези на Тони

# 374
"Тортите на Катерина Костадинова" също имат дребни слаки, петифури и еклери и цените им са по-добри от Cherry by Merry.

Общи условия

Активация на акаунт