На пазар във Варна - тема 57

• 32 659
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
За съжаление, нещата ми трябват за 20-ти. От Комсед нямам добри впечатления, слушала съм много за забавени поръчки от такива намаления и ако оставя дъщерята без подарък за рождения ден, ще ме линчува 🤭

# 61
  • Варна
За съжаление, нещата ми трябват за 20-ти. От Комсед нямам добри впечатления, слушала съм много за забавени поръчки от такива намаления и ако оставя дъщерята без подарък за рождения ден, ще ме линчува 🤭

Има работещ Комсед до Декатлон. Идете на място. Аз нямам оплаквания от тях.

# 62
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За кардиолог препоръчвам Белчева. Работи в МЦ Хелиос и работи по ЗК ако ви е нужно. Мама е при нея от много години. Аз имах проблем след бременността и само тя успя да ми смъкне кръвното с адекватни лекарства по схема.

# 63
Моля за препоръки за добър кардиолог.

Др Катранджиев,преглежда в ДКЦ на Св.Марина,работи в Св.Марина.Обаждате се  в ДКЦ и си запазвате час за преглед.

# 64
Здравейте Simple Smile
Някой може ли да препоръча къде да дам кожено яке за боядисване? Имате ли впечатления от услугите на Багра, че ми е сравнително наблизо. Simple Smile

# 65
  • Варна
Моето дадох в Clean zone за боядисване в тъмно синьо (такъв в и оригиналният цвят на якето) и почистване. Много добре се получи, доволна съм.

# 66
Моето дадох в Clean zone за боядисване в тъмно синьо (такъв в и оригиналният цвят на якето) и почистване. Много добре се получи, доволна съм.
А дали ще могат да ми боядисат обувки, едната от които е изсветляла и от черна е станала кафява в този Клийн зон?

# 67
В ДМ, имат ли продукти на А-Дерма?

# 68
Мисля, че само в Аптеките .

# 69
Здравейте момичета,
От къде мога да си купя разсад за петунии? Ходих в Homemax, но нищо не харесах.

# 70
  • Варна
Зависи в кой район сте.В малките, цветарски магазини има подбрани видове петунии.

# 71
  • Варна
В ДМ, имат ли продукти на А-Дерма?
Не. Медицинската козметика само по аптеките я продават.

# 72
  • Варна
Препоръчайте ми зоомагазин, от който да си вземем декоративно зайче. Не разбирам нищо и искам да отида на проверено място.

# 73
  • Варна
Гледала ли си преди? Щото аз съм и повече няма да си взема. По-склонна съм да робувам на куче с всичките му разходки и кърлежи.

# 74
  • Варна
Не, не сме гледали. Котка съм имала, мъжът ми-кучета. Децата са пощурели за холандско джудже, особено малкият.

Общи условия

Активация на акаунт