На пазар във Варна - тема 57

• 32 661
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Запаси се с много талаш. Ще трябва да го сменяш често. Започва да смърди бързо. Като го пуснеш навън, очаквай барабонки навсякъде. Ако решиш да ги размножаваш някой ден, имай предвид, че моята женска си уби малките след раждането.

# 76
  • Варна
Нямам дългосрочни планове, дано успеем с едно да се справим. Не мога вечно да отказвам на децата да си вземем животно, а зайчето е някакъв блян за тях.

# 77
  • Варна
Вземете им коте. Привързва се към хората и търси внимание и ласки. Зайците не обичат да ги пипат и да са сред хора.

# 78
Вземете си мини хамстер .
Не морско свинче. Не заек .

А мини хамстер .

По- малко грижи, но също толкова сладко , и пухкаво .

# 79
Моята препоръка за кардиолог е Д-р Гюзелев ,ДКЦ на Военна болница, много внимателен, спокоен и обяснява всичко без да бърза да претупа пациента.

# 80
  • Варна
Моята препоръка за кардиолог е Д-р Гюзелев ,ДКЦ на Военна болница, много внимателен, спокоен и обяснява всичко без да бърза да претупа пациента.
Не се сещам къде в двора на Военна има ДКЦ?

# 81
  • Варна
За петунии вижте и в Мимоза.
Нашето зайче беше от магазин на Колхозния до Рибна борса, но не знам съществува ли още. Не бих повторила със заек повече. Наистина не се привързват, но вие много. А дребните породи не живеят дълго и нашето още на втората година претърпя вадене на зъби, хранене с пюрета. Всяка седмица го водихме на пилене на зъби заради това. После операции, ужаси и на 4 почина от тумори, видяха ги на поредната операция и не го събудихме всъщност. Жал ми беше да го държа в клетката само. Но постоянно се разнася така мръсотия, изгриза стените, мебелите, дрехи. Иначе използвахме гранули за тоалетна и не миришеше.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 01:27 от Priqtelka

# 82
Не се сещам къде в двора на Военна има ДКЦ?
Щото е във ВМА МБАЛ Варна 🙂

# 83
Здравейте момичета,
От къде мога да си купя разсад за петунии? Ходих в Homemax, но нищо не харесах.

Аз си купих от Бриколаж и от Хоуммакс/така ли беше?,бившето баумакс/преди 10тина дни.Пресадих ги, на терасата са и се скъсват да цъфтят,цалата тераса е в цветове .Купих и сакъзчета,само едно две цъфнаха,на другите  им опадаха пъпките,не се развиха и не цъфтят много много засега.

# 84
За съжаление, нещата ми трябват за 20-ти. От Комсед нямам добри впечатления, слушала съм много за забавени поръчки от такива намаления и ако оставя дъщерята без подарък за рождения ден, ще ме линчува 🤭

Има работещ Комсед до Декатлон. Идете на място. Аз нямам оплаквания от тях.
Този Комсед не се ли премести в Делта планет мол? Миналата година.

# 85
  • Варна
Отписах ги Комсед, поръчах от Хиполенд, с безплатна доставка, дойде за два дни Simple Smile

# 86
  • Варна
Къде във Варна да карам опреснителни шофьорски часове, държа на автомобил автоматик.Цените, на които попадам са 25-30 за учебен час. Благодаря предварително Heart

# 87
Аз като карах преди няколко години беше 20лв часа във Василеви.Скоро и приятелка се записа при същия инструктор пак 20 лв беше,имат и автоматик.

# 88
  • Варна
Там си карах категорията за мотор преди години, голям купон беше Simple Smile

# 89
  • Варна
Супер сте, писах им, мерси! Hug

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 12:47 от ivka_smile

Общи условия

Активация на акаунт