На пазар във Варна - тема 57

• 32 677
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте!
Препоръчайте веломагазин във Варна,искам да взема на сина ( 9год.) ми колело.
Обещала съм за 1 Юни подарък.

# 91
Здравейте!
Препоръчайте веломагазин във Варна,искам да взема на сина ( 9год.) ми колело.
Обещала съм за 1 Юни подарък.
Декатлон?Ние взехме страхотно колело от Хоумакс😁

# 92
  • Варна
Сега ми отговориха Василеви, 25 лв за 40 минути ми казаха цена. Нищо щом ги препоръчате може при тях да почна, явно това са цените във Варна.

# 93
Сега ми отговориха Василеви, 25 лв за 40 минути ми казаха цена. Нищо щом ги препоръчате може при тях да почна, явно това са цените във Варна.
Миналата година и аз търсих къде да карам опреснителни, но ми казаха цени от сорта 40-45лв/ч и си я подкарах без часове. И аз карам автомат.
Можеш да отидеш на паркинга на Метро с някой познат (търпелив човек ако може) да си припомниш спиране, тръгване, задна...

За Комсед. Аз от тях съм доволна. Стоките които съм купувала от лайн идват и с фактура и гаранция. Имат и прилични намаления, например сега 30% на всичко.
Хипото ми вдигнаха кръвното на един черен петък и ги избягвам.

# 94
Аз от Василеви не съм доволна,карах редовен курс,не опреснителни.Смених ги и се научих да карам кола с друг инструктор и фирма.При тях само пари ,пари,въртиш ,въртиш и нищо,не напредваш.За опреснителните незнам как са,може да те натиснат да изкараш повечеко,че да изкарат някой лев.

Опреснителни изкарах при Валек,доволна съм,човека е много сериозен и отговорен.Изкарах 10 часа,даже исках още 10 часа  ,но той каза няма нужда,готова си,можеше да ми вземе още пари и да повъртим още 10 часа.

Лъки каква кола автоматик караш?Мисля и аз да си взема такава.

# 95
Аз съм с Нисан Микра, автоматик. Много съм доволна. Но обмислям Мини Куфар за следваща, Innocent

# 96
  • Варна
Още едно питане имам, за антицелулитни масажи /процедури, откъдето сте доволни. Аз живея в кв. Младост и предпочитам да ми е по - близо, но все пак ако си заслужава бих посещавала студиото и да е по - далеч. Писах и в темичката за целулита, но тук поне всички сме от Варна и може да дадете повече идеи. За апаратни ми дадоха + отзив за Skinline.

# 97
  • Варна
Аз съм с Нисан Микра, автоматик. Много съм доволна. Но обмислям Мини Куфар за следваща, Innocent

С минито се приготви да цакаш яки суми за ремонт. Сестра ми имаше, пропищя за нула време и я разкара. Сега кара джипка и пак й излиза по-евтино, с все гуми и разход.

# 98
  • Варна
Минито има много твърда возия, не е за нашите пътища. То е по-скоро имиджова кола. Аз съм за всичко японско, без значение малко или голямо. От друга страна първо трябва да се проучи сервизното обслужване, защото това на Тойота например е плачевно. Оттам далече!

# 99
  • Варна
Добре се е получило с редактора  Grinning
И да - потвърждавам, че цените за ремонтите и поддръжката са зверски.

# 100

Лъки каква кола автоматик караш?Мисля и аз да си взема такава.
И аз Нисан, но по големичка - кашкай е. Не съм карала ръчка, и не искам и да виждам. За Варна, градско само с авроматик се престраших да се кача.

# 101
  • Варна
Аз пък не ща да помириша автоматик, искам си ръчката и това е. Nissan note много ми допада на мен. Тойотите не ги харесвам с изключение на камри ама не ми е по джоба Simple Smile

# 102
И аз обичам да си ръчкам,скучен ми е автоматика.

# 103
  • Варна
Но това са две коренно различни класи автомобил. Все едно VW поло с arteon да сравняваме. Ако ще е малка кола за сама жена, бих погледнала някоя с ел захранване. Ще паркирате безплатно в синята зона.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 18:16 от Blue Turquoise

# 104
  • Варна
За съжаление, нещата ми трябват за 20-ти. От Комсед нямам добри впечатления, слушала съм много за забавени поръчки от такива намаления и ако оставя дъщерята без подарък за рождения ден, ще ме линчува 🤭

Има работещ Комсед до Декатлон. Идете на място. Аз нямам оплаквания от тях.
Този Комсед не се ли премести в Делта планет мол? Миналата година.
Не е преместен,  работеше си нормално преди извънредното, сега сигурно пак.

Общи условия

Активация на акаунт