На пазар във Варна - тема 57

• 32 829
  • 729
  •   1
Отговори
# 210

В Делта мол нещо правят на мястото на Комсед. Не разбрах друг магазин ли ще има, но беше като строителна площадка.
Ти днес наистина ли си била в мола?Първи ден. Цяло ИП крака ти не стъпи в магазин, днес не издържа.
Какво има интересно из мола....? Не че ще отида в близките 2 седмици, ама така за клюката да те питам.

# 211
Не знам какво има в мола ,но позната ми каза че било пълно с майки с малки деца,кърмели в движение и много ученици имало.За Гранд мол казвам.

# 212
  • Варна
Кърмят бъдещи гении в мола. И по време на ИП, майки масово бяха без предпазни средства.

# 213
Те са безсмъртни.
Да живее мол културата. В бг всичко ни е изкривено. И предназначението на моловете включително.

# 214
  • Варна
Какво пък ги влече в тия молове... Аз ходя с крайно нежелание, по конкретни задачи. Дори и преди тая епидемия.

# 215
Мисля, че хората очакват големи разпродажби и затова са тръгнали още от първия ден из моловете. На мен понякога много ми се обикаля за дрехи и обувки, не го правя често, но гледам да е делничен ден, за да избегна тълпи от хора и чакане за пробни.

# 216
Работила съм 2 години в мол и ги мразя от дъното на душата си... Ходя само по крайно наложителна нужда от закупуването на дрехи и обувки. Само при мисълта колко е задушно, тъмно, тълпите с хора, ме втриса.. и не е от корона вируса Grinning Аз го писах и в темата за вируса, че ако след отварянето на моловете няма бум на болните, значи всичко е точно Simple Smile

# 217
  • Варна

В Делта мол нещо правят на мястото на Комсед. Не разбрах друг магазин ли ще има, но беше като строителна площадка.
Ти днес наистина ли си била в мола?Първи ден. Цяло ИП крака ти не стъпи в магазин, днес не издържа.
Какво има интересно из мола....? Не че ще отида в близките 2 седмици, ама така за клюката да те питам.

Хаха, всички ми се чудят как през цялото ИП на практика не съм мърдала от вкъщи. Медал от Генерала няма да получа за стриктното спазване на мерките и неизлизане от вкъщи, пък и мисля нещата вече се подобряват. Пък и именно първия ден на отварянето още няма концентрация на вируса. Laughing
А и ходих буквално за 15 минути до Пепко да хвана прИмоцията -30%, че утре приключва.
Не съм обикаляла целия мол и не знам кои магазини работят и къде има/няма намаления Simple Smile

# 218
  • Варна
Безотговорни под път и над път, ама и бебета и деца да помъкнат, то чак пък толкова ли останаха без дрехи горките хора, напълняха от стоенето вкъщи ли или много старомодни им се струват нещата, купувани преди месеци, а и уж народа остана без пари, а само от мола пазарува, други магазини няма ли, ааа те не са маркови...

# 219
  • Варна
Просто има много хора, които не вярват че има вирус Grinning или просто са безстрашни (за липсата на акъл няма да говоря).

# 220
  • Варна
Явно има хора и без вкус, щом търсят парцалки в мола.

# 221
2 месеца карантина, може би хората имат нужда от нови дрехи, с по 1-2 номера по големи. И на декатлон имаше опашка, което е радостното.

# 222
Ейч Ем работи ли в Мола?Имам една торба стари дрехи от пролетното разистване които искам да метна там.

# 223
И аз събрах две торби и ме интересува дали работи.
Всъщност ваучер на една торба ли дават?

# 224
ИП за мен беше адски полезно защото ми показа от какво нсистина се нуждая и от какво мога без проблем да се лиша, без да мизерства семейството ми. Минимализъм в чист вид. Да отбележа обаче че и преди моята терапия никога не била шопинга. Но има хора за които това е важно. Не го казвам с лошо. Всички сме различни. Но да пазаря в мол заради душат е едно, а да си водя там детето на среща с приятелки е друго.
Разбира се съвсем трето е въпроса защо кварталаната градинка , където могат да се разхождат майки с деца , е с площ 1/3 от площа на кварталния мол. Обаче отново тук имаме права пропорционалност. Ако малко хора ходеха на мол,  нямаше да ги строят под път и над път.

Общи условия

Активация на акаунт