На пазар във Варна - тема 57

• 32 445
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Нашите дрехи и обувки оставяме в храм Св. Архангел Михаил, в двора на Музея на Възраждането.

# 391
  • Под Слънцето
Я кажете някой дали не подарява аквариум  150 л / примерно/  Wink
В краен случай къде да поръчам..

# 392
  • Варна
Здравейте! Къде може да се направи сравнително сигурен  бърз тест за антитела за Ковид 19. Някой правил ли си е и коя от лабораториите ще препоръчате.

# 393
  • Варна
Аз НМ не ги понасям, нищо тяхно не ми се нрави, много рядко взимам нещо за детето, така че техните ваучери не ме блазнят. На мола може би е най-добре да се дават дрехи, защото охраната внимава, виждала съм да гони роми от контейнера. Та тамошните би трябвало да стигат наистина до нуждаещи се.

# 394
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте къде мога да намеря обувки Toms ? Благодаря ви

# 395
Здравейте! Къде може да се направи сравнително сигурен  бърз тест за антитела за Ковид 19. Някой правил ли си е и коя от лабораториите ще препоръчате.
Лина и Рамус
Не сме ходили обаче. щерkaта трябва да си прави тест ( май ще е PCR ) и надълги и нашироко гледаха с баща си какъв трябва да прави и къде. И даже май не във всички лаборатории из града на тези фирми ги правят.
На твоя място бих звъннала на някои от телефоните им в понеделник. Даже имаше семейна услуга. Правят бърз тест на цялото семейство от 4 човек на промоция. но ако излезе положителен не могат да кажат на кой от членовете е. И трябва да се прави и на четиримата.

# 396
  • Варна
Именно затова спрях да нося дрехи в тези контейнери .
Предпочитам да нося  торбите в мола и да взимам ваучери в HM .

На Колхозен пазар махнаха ли ги?Бяха до детската кухня,ама редовно римляни с куки ги тарашеха.

Аз веднъж се засилих да нося дрехи в Нм и щях да купувам някои неща уж с отстъпка, ама ми казаха, че не било така, както си мисля и се ядосах и се отказах. Някой може ли сега да ми разясни какви са условията на тези ваучери

# 397
Това са условията за HM:
Скрит текст:
Преди имаха условие да се пазарува за минимум 40 лв., сега не го виждам изписано на талона, хубаво е, че са махнали минималната сума.

# 398
  • Варна
Здравейте, момичета. Някой да има координати на добър специалист по медицински педикюр? Налага ми се посещение.
Ако става въпрос за врастнал нокът от години посещавам салон Avel. Много близо до Сливница, в частта на новото кръгово. Жената се казва Яна. Ако трябва ще напиша телефон.

# 399
Контейнер има и на Метро, преди 2 дни оставих там дрехи.
Някой да е засичал бански тип танкини, подобни като на снимката

# 400
  • Варна
Има, но са предимно от L размер нагоре.
Аз си ших, защото харесвам модела, а не знам защо няма всички размери.
Включително и в Лидл съм засичала и отново само големи размери.

# 401
  • София
Някой да е засичал бански тип танкини,
В лидъл ще има танкини, в четвъртък

# 402
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно контейнера на БЧК на Метро лично с очите си видях как мъж и жена съвсем прилично изглеждащи как вадеха дрехи и торби от контейнера и пълнеха багажника на личния си автомобил. Бях изумена от безскрупулната постъпка  пред очите ни.

# 403
  • Под Слънцето
Относно контейнера на БЧК на Метро лично с очите си видях как мъж и жена съвсем прилично изглеждащи как вадеха дрехи и торби от контейнера и пълнеха багажника на личния си автомобил. Бях изумена от безскрупулната постъпка  пред очите ни.

Възможно е. В неделя на пазара в моето село идват едни и спретват сергия с дрехи, които едва ли са купили от склад за сортиране.. Разпродават всичко по лев-два. Бабките избират от дрехите и се радват на придобитото. А от къде идват дрехите никой не разпитва.

# 404
Има, но са предимно от L размер нагоре.
Аз си ших, защото харесвам модела, а не знам защо няма всички размери.
Включително и в Лидл съм засичала и отново само големи размери.

Аз голям размер търся. Родих преди 3 месеца и не искам да ми се виждат красотите.

Ще погледна в четвъртък моделите, благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт