Предизвикателство Рапунцел 2020 ver.2

• 48 144
  • 570
  •   1
Отговори
# 270
Oooo, na какво попаднах на сайта на CHI Simple Smile

Get a perfect hairstyle that lasts all day with CHI Magnified Volume and Miss Universe Bulgaria 2019

https://chi.com/chi-products/chi-haircare/maintain-repair-protec … nified-volume-xf/

# 271
Агентче, и моята, коса, когато не я оформя с четка и сешоар е като гнездо на бухали Grinning
Вики, смяташ ли, че на една здрава коса е добре да се прилага редовно двуминутният реконструктор на Афоджи? Тая чудесия така и никога не си я купих. Един път си бях взела двустъпковата терапия на Афоджи, но беше такава смрад, че така и не повторих Grinning

# 272
Редовно в какъв смисъл? Веднъж месечно и то след ДПШ ще е добре. Май и на пакетчето така пишеше. И аз съм със здрава и не третирана коса. Но една такава терапия прави косъма по-устойчив, твърд и жилав. По-трудно цъфти и се къса.

# 273
Аз понеже имам малко пропуски относно употребата на някои продукти може ли да питам:  Значи ДПШ и след него нанасям реконструктор? Това предполагам трябва да се случи преди боядисване? Ако е така, това трябва да ми е последното миене преди боята или не точно? Аз ползвам реконструктура на Джойко К-Pack.

# 274
Днешния протокол:

Без преуоши...

1. Oway Stimulathing bath
2. Kerastase Bain Lumeire
3. Kerastase Cicaflash (под шапка за около 30 мин)

Вчера гледах едно клипче на Brad Mondo за това как косата ни да изглежда добре като я оставим да изсъхне сама и каза нещо, за което не се бях замисляла - колкото повече държим косата увита в кърпа/тюрбан - колкова повече фриз си докарваме, като в категорията влизат и микрофибърните кърпи (които аз ползвам и косата ми кисне по 1 час в тах и все съм супер фризи, а косата ми не е такава по принцип). Сега пробвах да я подсуша само и да я пусна на свобода - еми изсъхна доста по-прилично от преди.

# 275
  • Някъде там
Днешния протокол:

Без преуоши...

1. Oway Stimulathing bath
2. Kerastase Bain Lumeire
3. Kerastase Cicaflash (под шапка за около 30 мин)

Вчера гледах едно клипче на Brad Mondo за това как косата ни да изглежда добре като я оставим да изсъхне сама и каза нещо, за което не се бях замисляла - колкото повече държим косата увита в кърпа/тюрбан - колкова повече фриз си докарваме, като в категорията влизат и микрофибърните кърпи (които аз ползвам и косата ми кисне по 1 час в тах и все съм супер фризи, а косата ми не е такава по принцип). Сега пробвах да я подсуша само и да я пусна на свобода - еми изсъхна доста по-прилично от преди.
Би ли споделила повече инфо за шампоана на oway,добре ли измива,изсушава ли косата.Как е като усещане?

# 276
Искрица шампоана много го харесвам, мирише на мента, не премива и оставя косата приятна, свежа и разплетена. Няма сулфати и ползвам 4-5 помпи за да нанеса на целия скалп, разпенвам и оставям да преседи 3-4 минути и мисля стяга леко скалпа. Приятен, лек и непретенциозен, ползвам го като 1во миене от месеци насам. Имам и хидратиращия Oway и той е много лек и приятен, ползвам го с маската и балсама от серията. Не са нещо супер мега уау, но са приятни продукти. (косопада не ми се е променил от противокосопадния шампоан, но си го ползвам въпреки всичко).

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 22:00 от PeachHoney

# 277
  • Варна
Пейч,минимизирай клечането с шапки за баня. И аз съм се видяла в чудо с тоя косопад. Сега съм пенсионирала всички шампоани и мия само с Медисютикълс. С маски и баласами си постоявам,но ги нанасям далеко от скалпа без шапки  и тем подобни. Относно кърпите-преди доста време Суит Кити ме просвети по темата. Хавлията извлича всичката влага от косата. От там е и фризът. От тогава само подсушавам и веднага нанасям финиши.

# 278
Протоколът от днес
1. преуош - color wow dream filter pre-shampoo mineral remover
2. шампоан - color wow color security
3. балсам -  color wow color security conditioner /fine to normal hair/
4. color wow dream coctail kale-infused
5. color wow pop and lock gloss treatment

Скрит текст:
Косата се усеща доста жива. Сякаш има леко освежаване на цвета, но искам да ползвам още няколко пъти филтъра, за да се убедя, че действа
.

# 279
Протокол 16-то миене след боядисване (CHI Infra)

1. CHI Infra Shampoo
2. CHI Infra Treatment
3. CHI CHI Total Protect
4. CHI Silk Infusion

# 280
преуош - color wow dream filter pre-shampoo mineral remover .....  искам да ползвам още няколко пъти филтъра, за да се убедя, че действа
Очаквам да споделиш мнение, боядисваш ли се и в какъв цвят ?
Аз забелязах, че голама част от балсами/маски, които не се харесват на косата ми, или нямат този ефект за които други потребители са споделяли, когато ги използвам със шампоана за твърда вода на Malibu C https://malibuc.com/products/hard-water-wellness-shampoo?variant=31714228699199 се държат по съвсем различен начин. Навремето в НЙ той ми беше спасението от мега твърдата им вода. Последния пример ми е Генезис.

На микрофибърните тюрбани имам същия опит - вземам го с мен вече само като пътувам. Предпочитам леки хавлиени кърпи в домашни условия.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 20:24 от Casual

# 281
  • Някъде там
Боядисах се с Лореал Диа цвят 6.12 - влюбена съм в този цвят
След това измих с шампоан РФ за боядисана коса .
Не сложих маска и балсам исках да видя как ще се държи боята и как ще усещам косата си след това .
На мокра коса нанесох термото за блондинки и две три капки олаплекс 7 .
Косата ми е страхотна. Без фриз , мека , блясък е един път Simple Smile
Сега се чудя как да си я запазя дълга защото  Sad  
Скрит текст:
( покрай децата и аз се сдобих с някоя друга въшка -та заради домашните любимци които са се настанли в косата ми се чудя дали да не я накъся леко   ) Ще се радвам ако някой е имал подобен проблем да сподели как се е справил и дали е по добре да накъся косата .

# 282
  • Варна
От какъв зор пък ще я режеш заради едни въшки Grinning не се излагай. Мажи наред с препарат и теб и хлапетата и си свиркай.

# 283

Скрит текст:
( покрай децата и аз се сдобих с някоя друга въшка -та заради домашните любимци които са се настанли в косата ми се чудя дали да не я накъся леко   ) Ще се радвам ако някой е имал подобен проблем да сподели как се е справил и дали е по добре да накъся косата .
Когато се сблъсках с домашните любимци, дъщеря ми беше на 6 години - с коса до кръста, изключително гъста. Не се наложи да подстригвам нито нея, нито себе си, но... здраво мазане с препарати против любимци, ръчно почистване на нейната глава (по около 2 часа всеки ден ми отнемаше), а за мен - продължително ресане със ситен гребен, с главата надолу, върху кърпа, покрита с домакинска хартия. За два дни изчистихме живите гадини, а около седмица и остатъците от мъртвите. Въоръжи се с търпение.

# 284
  • Сливен
Искрица, привет, може ли линк към тази боя за коса, много ме заинтригува. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт