Предизвикателство Рапунцел 2020 ver.2

• 48 143
  • 570
  •   1
Отговори
# 300
Момичета,предизвикателството ви свърши,а не видяхме резултати Confused Дайте да видим разкошни гриви,моля
Аз не участвах,защото не вярвах,че косата ще порасне кой знае колко,но вчера засякох,че от началото на предизвикателството,косата ми е пораснала с едни 7-8 см,при условие,че я подстригвах 3 пъти и се къдри като луда,което ме вбесява.Особено кичурите покрай лицето ми,в къдраво състояние кичурът е 4-5 см,като го опъна-14-15см,как да порасне това куфило Grinning

# 301
Ванеса, А от доста време съм любопитна да видя твоята коса. В следващите дни ще се опитам да направя един колаж на моята Simple Smile

# 302
Аз съм пускала снимки,не помня вече в коя група.За дължина не мога да претендирам а и да мрънкам,защото миналата година по това време си причиних едни кичури в Турция и косата ми беше тотал щета.Първите два-три месеца беше голяма борба,даже бях на косъм да я подстрижа на мъжка прическа,но успях да я спася.Режа по сантиметър на месец-два и яко терапии,маски и т.н.Сега е здрава и балансирана,но за дължината която искам ще има да почакам поне още година,както се и къдри,може и две Grinning
Ще видя дали имам снимки от миналата година,зимата и сега

# 303
Последно аз съм виждала след кичури те ти е Турция и за това съм любопитна да видя как са се развили нещата Blush

# 304
Аз чаках да се боядисам и тогава да се покажа! В общи линии няма разлика откъм дължина кой знае колко, като се има предвид, че ми отрязаха 3 пръста коса без да съм искала, може би ако не бях рязала щеше да има повече дължина, ама уви поне е здрава...

Сега:

И за сравнение с началото :

# 305
Ето и моят прогрес от февруари до сега. Подстригвала съм по 1 пръст два пъти през това време. Още не успявам да овладея напълно фриза и цъфтежите. Спрях пресата и машата, сешоар ползвам рядко.

# 306
Astonished Vani направо ми уби фантазиите Grinning за такъв растеж мога само да си мечтая,браво момиче Flowers Hibiscus
PeachHoney и ти не падаш по-долу,браво.Тая красота дали не се нуждае леко от протеинец,как мислиш...

Аз пък си удрям четирибуквието в тавана с моите 7-8 см Joy такъв ми е гена за съжаление,а и годинките не са малко...Rolling Eyes

Виктория,намерих една снимка от май месец.Утре вдругиден ще я снимам пак,че днеска не ми е ден
Скрит текст:

# 307
Ехааа какви красиви руси къдрици Heart Eyes очите ми останаха по тях Blush
Би ли споделила с какъв номер боя се боядисваш?

# 308
Vanessa страхотна коса Heart Eyes

Vani голям прогрес бе Hug До Нова година ще е до кръста както е тръгнало Simple Smile

Peach хубава косица. Сякаш хидратация ѝ трябва. Не мога да преценя хубаво от снимката.

# 309
VanessaDE, vici75  - за протеин си е, Ванеса е права... след боядисването ползвах Reflection ш+м на Kerastase, в деня на миене беше супер жилава и подвижна, обаче на следващия ден (деня от снимката) беше леко бухнала и не съвсем окей - та това май са признаци на свръх хидратация... Сега обаче идва следния въпрос и то ще го адресирам към Ванеса - тъй като знам че имаш опит с терапията Cellula Madre на Алфапарф - дали утре да измия с нещо протеиново и да направя една терапия, имам концентрата за блясък (стори ми се по-балансиран), или да мина само с протеинова маска (Архитект) без терапията ? Изобщо като цяло не знам какво да използвам в това положение, последните миенета са ми баланс към хидратация...

# 310
Виктория,тука вече ме хвана неподготвена Grinning Нямам постоянен цвят,всеки път измислям някоя щуротия.Започнах със Sexy Hair 9.0+10.1,после някакви догерийни,накрая реших,че на три месеца ще обезцветявам корени и ще тонирам само.Проблемът е,че не се харесвам тотално руса,като варосана слива съм,та си правя дълбок корен пак с тонер.Та последната ми приумица са тонерите Schwarzkopf Igora Vibrance.За дължините смесвам 9,0+9,5-4,за за корените 7,00.На снимката дължините са с тези тонери,а корените натурални поради мързел Grinning Искам си пак кичурите,не ми се занимава с тея мацаници,обаче страхът е по-силен,за сега си трая.

PeachHoney,нямам опит с терапията за блясък,но си мисля че ще е нещо с хидратираща насоченост,както казваш балансирана но по към хидратация ще клони си мисля.Нещо като запечатка/финиш,нещо такова лустросано.
Аз обаче не бих ползвала маска,аз и по принцип като правя тези терапии маска не слагам.Та,бих измила с Архитект и после директно терапията.Подхранваща терапия ми дава такъв резултат,че повечето ми маски взети заедно не могат да го докарат
Или ако искаш си ползвай утре серията Архитект да вкараш протеин,а на следващо миене измий с ДПШ и после терапията.Аз напоследък така правя,тъкмо вкарвам полезности на абсолютно чиста коса

# 311
Благодаря ти, Ванеса за подробния отговор. Имам обаче още един лаишки въпрос - какво е дълбок корен? По - различен цвят от дължините ли?

# 312
Момичета, много благодаря за комплиментите! Въпреки, че порасна косата и то доста все още не си я харесвам. Вяла е, бухнала, няма я тази еластичност, която всички търсим. Пробвах и хидратация и протеин и смесено..един и същ резултат.

Пийч, твоята коса е божествена, ето такава искам и аз!

# 313
Благодаря ти, Ванеса за подробния отговор. Имам обаче още един лаишки въпрос - какво е дълбок корен? По - различен цвят от дължините ли?
Да,коренът3-5см е по-тъмен,в моя случай седмица,а дължините по-светли,при мен девятка.Има и варианти по 10см и повече корен,но това за мен вече не е дълбок корен
Това е подобно на моя вариант
Скрит текст:
А това вече е малко брутално,дори и за мен
Скрит текст:
Навремето жените се боядисваха на всеки две седмици за да са с изрядно руси коси и да не се виждат тъмни корени,а сега е модерно да си "прорасъл" Blush Аз винаги съм била с тъмни корени покрай кичурите,мен този вариант ме устройва

# 314
Прическата на първата снимка как се постига? Аз следя предизвикателството от скоро, има-няма няколко месеца. Всеки месец режа косата и дефакто няма как да дръпне, за да покажа напредък. Но съм доволна, защото сякаш за първи първи път нямам пластове, а косата ми е на черта. Но имам много косъмчета с различна дължина, които ако не изправя косата - много стърчат и не и, глежда добре.

Много ми е интересно как по снимка преценяте от хидратация или протеин има нужда косата.

Общи условия

Активация на акаунт