Магията на изтока - тема 61

• 19 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Бабите нямаше да харесат и без това Гоблин.Гонг Ю няма мустаци, И Донг Ук няма мустаци и никой не се казва Мюмюн.
ОСТ-то е прекрасно

Дублиран ли ще е?При мен винаги са дублирани и ми е много странно.BlushДори и песните дублират.

Гост, Bai Mai Tee Plid Plew става ли за гледане,помня,че ти го следеше.
Пуш защо за разнообразие не се снима в някой филм,а?Сигурно ще го оплюя,но така за принципа да се снима.
Също искам да видя  Beauty War,защото режисьорът е същия като на Uncle Boonmee, Tropical Malady%5B, Mekong Hotel и други страхотни филми.
Eто има хубави тай филми в които Пуш да се снима.

Шош,заповядай.Снимка е.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 19:28 от Tuon

# 76
  • MJF
Laughing Как се втрещи и за какво си мислеше че идва нашата ГГ а какво се оказа .... hahaha
Tuon Hug

# 77
  • DE
Аз обичам оста на Аilee от "Гоблин" всички песни бях много хубави Heart

Tuon, ако искаш тай може да погледнеш http://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/17239-my-husband-in-law-2020/  тъкмо ще се запознаеш с Марк, пораснал е разкошен.

# 78
Дане,аз и малък не съм го гледала:smiles:
Това е гаджето на Тя от последния лакорн на Тик,нали? Кимбърли
Ама първо ми кажи дали има крясъци,скубане на коси и грозен гей.

Шош,спомням си  как гледаше с телескоп конкурента и се бъзикахме,че е Бини Kissing Heart

Аз чакам някой от новите момичета да се зариби по Катерицата или Бясното и да си припомним  Sungkyunkwan Scandal Joy

Ама Пуш е толкова прекрасен  и искам да го гледам

# 79
  • DE
Аз изгледах само 1 епизод, няма скубане засега и грозен гей Grin обаче го погна мафията щото спеше с жената на един. И за да се спаси трябваше да се ожени за приятелката от детинство. Подозирам, че мацката ще го направи луд, той си заслужава де, а каква разкошна майка има, нещо подобно на майката от "Палавите целувки" напоследък доста такива майки се навъдиха.  И в един китайски дето поглеждам по малко майката е фен на кандидат снахата и прави сина си луд. Предпочитам такива сватовници вместо кобри дето ги е страх да не им отнесат скъпоценното синче някоя която не одобряват.

# 80
  • България
Аз чакам някой от новите момичета да се зариби по Катерицата или Бясното и да си припомним  Sungkyunkwan Scandal Joy
Кои са тези? Корейци ли са?
Аз не мога да се откъсна от китайското, поне по шест епизода гледам на вечер.
Ако ще идва някой у дома съм като болна - не мога да си взема порцията китайско. Joy
Сега гледам Magic Star (2017). https://mydramalist.com/21666-magic-star.
Китайският е вторият език след френския, който е музика за ушите ми.

# 81
Корейци са, да. Ей, тез, двамцата.....

Сонг Джун Ки и Ю А Ин. А Катеричката и Бясното са им прозвищата от сериала.

Петък мина, но..... Smiling Imp батко ви Рейн.

# 82
  • България
Ясно. Благодаря!
Аз си добавям в Списъка един китаец от текущия ми сериал.
Johnny Zhang
Скрит текст:

# 83
  • MJF
Охх, отвори ми работа таз орехотрошачка. Намерих и изгледах сцената- в девети епизод е .  Mr. Green
В тубата сума записи на сцена целувка от епизода ooooh!  а туй дето е забавно ...... Tired аман от незадоволени.

# 84
  • BG
Tuon, аз го гледах до 7-8 еп някъде. Не е лош, но имах усещането, че няма да завърши така както ми се иска и затова се отказах.

# 85
За първи път дребното не мрънка,че отива на градина,че е станал рано,че му е топло или каквото там се сети,че не му е наред. Scream

Търсих си хубав тай филм и успях да разбера,че най-гледания  филм(с най-много приходи 33 мил. щатски долара) е  Pee Mak и е успял да измести Ong-bak 1 с Тони Джа (приходи от 20 мил. долара).

Гледах Happy Old Year - тук
Сюжетът е прост. Тя е  интериорен дизайнер и превръща стария си дом (без да поиска разрешение от майка си и брат си) в нов, с изчистен минималистичния стил.Напълно бял,все едно си в болница.Без живот,празен и лишен от чувства,все едно никой не живее там.
Изхвърля всичко от старите вещи,без да се интересува на кой са и с какви спомени носят.Връща всичко на бившото си гадже-това са едни доста неприятни сцени.В тях има много гняв и мъка.
Кинематографията е много добра и кастът е страхотен,но филмът не ми хареса.Да, показа пътуване през емоциите,изследване на собствените чувства и желания.Финалът ми е основния проблем,защото тя осъзнава,че е постигнала своята цел и се самонавива,че е щастлива,но истината е,че не е.
Много тъжен и самотен филм.

# 86
  • София
The World of the Married приключи.Изключително емоционален сериал.Много преживявах за главната героиня и особено за сина.Когато човек загуби някого, тогава го оценява..Доста сълзи пролях, ще ми липсват героите от сериала. Хареса ми и го препоръчват на тези, които харесват да гледат сериали за нещата от живота.Актьорите бяха стархотни, забележителен актьорски състав, темата - актуална, която кара човек да се замисли струва ли си да прави някакви неща, които ще навредят на семейството и децата най-вече.Историята е много реалистична, случва се на много хора край нас.Не съм гледала оригинала, но корейците са се справили добре, само краят не ми хареса особено, можеше и по-добре.

# 87
  • DE
Ще си повторя коментара от Спирита, че съм обсебена направо, вчера почти осъмнах с "My Husband-in-Law" сериите са по 1.40 мин. Hushed
Уоу(не обичам тая дума, обаче нямам подходящо възклицание в случая Grinning ) Марк е ВЕЛИКОЛЕПЕН, само заради него си струва де се гледа, не че другите са зле, обаче в тая роля е разкошен.
За пръв път гледам текущ тай Scream
Романтичната комедия се превърна в трилър в стил "Мистър и мисис Смит" дано не задълбаят в трагедията и да развалят сериала.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 20:02 от дането

# 88
The World of the Married
До 7-ми епизод съм. Допада ми за сега. Въпреки, че е адаптация на английски сериал, има си и усещането за нещо корейско. Ветераните няма да ги коментирам, но Хан Со Хи и Шим Ън У хем са много красиви, хем добре се справят с ролите си.
Озадачават ме действията на главната. Не съм поподала в подобна ситуация и не знам как бих реагирала в нейното положение, но по никакъв начин не мога да оправдая използването на детето като оръжие в битката между възрастните. А и цялата тази жажда за отмъщение на всяка цена, не го разбирам. Толкова похабени нерви и енергия, вместо да седнат и да се разберат като нормални хора.

# 89
  • Разпиляна във въображението
Изгледах последно излезлия епизод на The King: Eternal Monarch и с изключение на финала, бих казала, че много ми се набиваха в очи рекламите - каската за грижа за лицето, напитките и някакви картофчета. Голяма реклама, направо грубо.

Общи условия

Активация на акаунт