Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 647
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Bagira90 Страхотни са, аз ако не беше казала нямаше да забележа никакви дефекти. Единствено са наистина леко малки, но пък са красиви Simple Smile
Аз имам почти същия старт и вид като теб, както и размери.

Ani131982 За разстоянието между  гърдите понеже често някой пита, вчера гледах видео на известен немската  доктор, който обяснява, че не винаги може да се доближат, т.к той не реже или шие за мускула, самият мускул бил във форма V и се събира точно в средата и разстоянието е различно при всеки и си го има и при естествения бюст. Та явно при някои може да се посъберат при някои не, зависи от вашата индивидуална форма и големина на мускула (ако не е рязан)

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 09:02 от Анонимен

# 136
Bagira90, хубави са ти гърдите. Наистина може би е могло по големи. А ти какъв размер искаше? Защото май наистина го има и тава при някои доктори, че поставят по-малки при възможност за по-голям размер с идеята след някоя годинка да отидеш пак. Не казвам, че при теб точно така е станало, затова ми е интересно ти ли искаше 390 или той ти предложи толкова  И за профила си права не изглеждат като за висок ,  но пък са красиви. Това с профила май пак си зависи и от анатомията при едни седят по-високо при други не, а сигурно си зависи и от това доктора къде точно ще ги позиционира, не знам.
А за спорта не знам аз още си ги пазя, страх ме е да натоварвам горната част. Но май ще започна, защото ми се отразява зле на ръцете. Дали има опасност от завъртане на импланта при натоварване на горната част?

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 09:30 от dete2

# 137
  • Пловдив
Момичета, страхотни гърди! Много естествени!
Някой беше попитал за обезболяващите след операцията. Не е задължително да се наложи да пиете, каквото и да е. На мен след операцията ми бяха предписали някакви аналгетици 3*1 всеки ден. Пих две хапчета, уж да следвам предписанието, и след това спрях Simple Smile. Имах съвсем лек дискомфорт, реших, че нямам нужда от болкоуспокояващи. Моят праг на болка е доста висок, но наистина не усетих нужда от лекарства. Е, изпих си антибиотика, който ми бяха изписали, за всеки случай.
И аз съм на 2,5м. не усещам разлика в температурата на гърдите, но пък имам разлика в твърдоста. Отгоре и в страни са приятно меки. Отдолу и във вътрешната част са още доста твърди, и на пипане са някак странни...като пластмасови.
По отношение на тренировките. Тренирам от около месец, но главно долна част на тялото - дупе и крака + много ходене пеша. Опитах с гиричките, които тренирах преди това, не става, тежки са ми и ми е некомфортно, а определено имам нужда от тренировка на ръцете.

# 138
Bagira90, страхотни гърди!  Твоят случай не е бил лесен

# 139
Bagira90, всъщност се сталясваш прекалено. Наистина тези разлики не се набиват на очи..дажв не се забелязват, ако човек не "търси под вола теле". И аз съм на мнение, че е можело по-големи, но в никакъв случай сегашните не са ти лоши. Започни да се приемаш, харесваш и обичаш.

PinkyP, понеже ще те оперира Кънев - боли си много! Нямам позната, която да не я е боляло при него, а знаете във форума, че съм му от най-доволните пациентки и доста жени съм насочила към него. Пиех аулин, облекчаваше, но се приготви за 1 седмица сериозни болки.

# 140
Момичета има ли някоя,която се е оперирала при д-р Енчев.Не мога да реша при кой да се оперирам.Има много противоречиви мнения за всички доктори.Чудя се за Н.Георгиев или Ильо Съоянов,но и на Енчев ми харесват.

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 12:15 от Ivelina.Kadiyska

# 141
  • Пловдив
Момичета има ли някоя,която се е оперирала при д-р Енчев.Не мога да реша при кой да се оперирам.Има много противоречиви мнения за всички доктори.Чудя се за Н.Георгиев или Ильо Съоянов,но и на Енчев ми харесват.
Колкото хора, толкова различни мнения ще срещнеш. Моята лична класация - Ильо Стоянов, Н.Георгиев и последно  Енчев. Впечатленията ми са само от снимки, които съм гледала.
Не на последно място, от значение е, и какво трябва да се направи. Ако е нещо по-сложно, повдигане, асиметрия, ареоли и т.н, не бих разглеждала Енчев като вариант.

# 142
Благодаря, момичета:) Пак казвам- аз си ги харесвам. Самата аз исках малки гърди и тръбях във форума как не искам бомби 😁 И продължавам да не искам, но мога постфактум да отчета, че има още мегдан за запълване ( видяхте кожичките 😂)
Та bonibon, за това отчитам тези неща, защото все пак при Стоянов си е 10 бона операцията. За белега примерно предложи да ми го оправи, но аз едва ли ще седна да ме кълца пак за един белег.
dete2 Той ми предложи размера, а на мен ми се стори ок. Но и аз си мисля, че е търговски трик 😁 Вече се замислям за втора операция след няколко годинки 🙈 Пак казвам, Молов директно ми предложи 550 май. Иначе за профила, Стоянов каза, че нямам избор- много ми било голямо разстоянието от зърното до ключицата май...
Относно спорта- аз започнах много бързо след операцията (даже нямаше 2 месеца) и то бокс 🥊Уж лекичко. Определени движения са ок, други никак. Днес след 2 месеца пауза бях на фитнес и на гръдна преса имам чувството, че ще си избутам импланта под плешките 😁 Лицева опора също трудно...Но други упражнения за горна част и ръце са съвсем ок.
Интесесното е, че двата импланта реагират по различен начин.Левия си запазва формата, десния се сплесква жестоко и става 2 пъти по малък...От там ми дойде предположението, че са различно позиционирани, или джобовете не са в ред..
Аni, ще ти пусна снимка как бяха след операцията. При мен не са се сближили. Даже май напротив. Но общо взето си следват естетвената гърда. Иначе и това с промяната е много относително. Гледам, че на Молов например нямат нищо общо в началото и след няколко месеца. На Стоянов като че ли по-малко се променят... Абе като цяло недей да таиш много надежди да се съберат.

Скрит текст:

# 143
Здравейте!Престраших се и аз да  се включа. От доста години обмислям увеличаване на гърдите и ринопластика ,но все не мога да се реша.След като попрочетох няколко от темите се колебая между Молов,Йоздемир [ пакета с ринопластика,беше ми препоръчан и от позната на майка ми ,която се е оперирала там ] и Стоянов въпреки ,че нямам възможност за операция при него [ a и ми се струва,че ги прави доста раздалечени,но пък е бих сърдечен хирург,което вдъхва допълнително доверие ].Искам кръгли,гладки импланти, не държа на огромни кубици,просто да мога да нося дрехи с гол гръб без задължително да слагам сутиен,или да приличам на 10 годишно момченце без него.Мисля да отида на консултации поне при лекарите в България,но ще се радвам да чуя кой от 3-мата бихте избрали.
Благодаря предварително!

# 144
  • Бургас
Здравейте!Престраших се и аз да  се включа. От доста години обмислям увеличаване на гърдите и ринопластика ,но все не мога да се реша.След като попрочетох няколко от темите се колебая между Молов,Йоздемир [ пакета с ринопластика,беше ми препоръчан и от позната на майка ми ,която се е оперирала там ] и Стоянов въпреки ,че нямам възможност за операция при него [ a и ми се струва,че ги прави доста раздалечени,но пък е бих сърдечен хирург,което вдъхва допълнително доверие ].Искам кръгли,гладки импланти, не държа на огромни кубици,просто да мога да нося дрехи с гол гръб без задължително да слагам сутиен,или да приличам на 10 годишно момченце без него.Мисля да отида на консултации поне при лекарите в България,но ще се радвам да чуя кой от 3-мата бихте избрали.
Благодаря предварително!

Йоздемир също правеше консултации в България в различни градове, просто трябва да изчакаш да паднат всички ограничения по карантината, ако държиш на личен контакт. Освен това мисля, че и онлайн се правят консултации в момента-свържи се с Естетика и попитай, ако ти допадат условията им. Честно казано бях на консултация при същия доктор, при едно от посещенията в БГ. всичко беше доста телеграфно и едва ли би се различавала консултацията от тази чрез личен контакт. Тук има няколко момичета оперирани от Естетика и споделиха добри резултати . Моят извод е , че правят точно малки стегнати бюстове и рядко поставят големи кубици.
За Молов - още повече потребителки са оперирани при него, за информация - преди да се ориентира към пластичната хирургия се е изявявал като онкохирург.
Общо взето..  ако си взела решение за такава промяна , почвай с предварителните консултации и сама ще се ориентираш след време.

# 145
Честита нова тема момичета. Нека все повече момичета се радват на красиви гърди. Да попитам кога сложихте сутиен с банели.

# 146
Честита нова тема момичета. Нека все повече момичета се радват на красиви гърди. Да попитам кога сложихте сутиен с банели.
Такъв май въобще не се препоръчва, но може да ги махнеш. Аз така ги мразя, че нямам търпение да се отърва от тях Simple Smile

И като стана дума за сутиени...към тези които са с анатомични импланти и спортуват гърди, какъв сутиен ползвате. Доктора каза, че ако съм се притеснявала за това да не се завърти импланта, да взема някой здраво стягащ сутиен, но идея си нямам какъв. Така или иначе имам 2-3 месеца преди да ми потрябва, но ще се радвам да споделите вие какво ползвате.

# 147
  • Бургас
PinkyP, аз си ползвам най-обикновен спортен сутиен от Декатлон, имам и друг подобен Underarmour, но в общи линии са ми доста стегнати, това е най-важното.

Сутиен с банели нося понякога, рядко се случва. Но от банели до банели има огромна разлика. На по-скъпите марки има банели, които даже не разбираш, че ги има, а не такива, които се впиват в кожата ти.

Bagira, , поздравления! Като гледам, сме със сходни изходни данни, че и с относително сходен резултат, само че моите са по-големички.

# 148
PinkyP и аз така спортен гледам доста да ме стяга, да не мърдат на никъде гърдите, като тичам, гърди още не тренирам, но мисля да почвам. Ти явно си говорила с Кънев за спорта, какво каза може да се завърши при спорт импланта, така ли?
За банелите някъде вторият месец ми се наложи да сложа такъв сутиен, взех си от ХМ, много удобен, важно е банел да не се впива

# 149
  • Пловдив
На 2,5м. съм от операцията, преди 15 дни си купих 3 нови сутиена. И трите са с банели и меки чашки. Изключително удобни са ми, не усещам никакъв дискомфорт с тях. Уцелих си точният модел, и мога да ги нося по цял ден, без изобщо някъде да ми дрази. Преди носех 75 В, но чашката беше празна, избирах сутиени с подплънки и твърди чашки. Сега съм 75 С, но чашката е доволно пълна Simple Smile, много съм доволна. Вечер продължавам да спя с медицинският сутиен. Тренирам със спортно горнище.

Общи условия

Активация на акаунт